Hoe Rokers kunnen krijgen Life Insurance

Rokers kunnen levensverzekering krijgen vrij gemakkelijk, hoewel de meeste bedrijven rekenen ze hogere premies als gevolg van het verhoogde risico op overlijden door roken. Elk leven verzekeringsmaatschappij is anders in hoe het beoordeelt risico’s, dus het is vooral belangrijk voor rokers om meerdere offertes te vergelijken. Even belangrijk is het beantwoorden van vragen over het roken eerlijk over de aanvraag. Beweren een niet-roker te zijn of te roken minder dan één doet eigenlijk kan leiden tot voordeel denial indien de verzekerde overlijdt van een roken gerelateerde oorzaak.

Life Insurance Basics

Life verzekering beschermt degenen die staan ​​financieel worden beïnvloed door de dood van een persoon. Wanneer een verzekerde overlijdt, de persoon die door de eigenaar van het beleid als begunstigde ontvangt een geldbedrag bekend als een uitkering bij overlijden. Dit geld kan worden gebruikt om de uitvaart en begrafenis kosten te dekken of het inkomen van de overledene te vervangen.

Levensverzekeringen komt in verschillende types, de twee meest voorkomende zijn overlijdensrisicoverzekeringen en hele levensverzekeringen. Een term life beleid betaalt alleen een voordeel voor een bepaalde termijn, bijvoorbeeld 10 of 20 jaar. Een heel leven polis dekt de verzekerde voor zijn of haar hele leven, zolang de premies zijn huidige. Aangezien de meeste mensen overleven overlijdensrisicoverzekeringen, ze betalen zelden overlijden, waardoor de verzekeraars aan te bieden voor zeer lage premies en nog steeds geld verdienen. Hele leven beleid, daarentegen, betaalt altijd een uitkering bij overlijden, tenzij ze vervallen, en daarom zijn duurder voor hetzelfde uitkeringsbedrag.

Waarom roken Matters

Verzekeraars mensen in dienst bekend als actuarissen, wiens taak het is om risico’s te kwantificeren. Deze werknemers, die meestal preternatural wiskundige vaardigheden bezitten, erachter te komen hoeveel een verzekeraar moet verschillende kredietnemers voor verschillende uitkering bedraagt ​​in rekening te brengen om geld te verdienen. Het gaat om een ​​delicate evenwichtsoefening. Indien de verzekeraar de kosten minder premies dan loont het in de dood voordelen, kan het niet solvabel te blijven. Als het te veel premies kosten, dan kan het niet concurrerend te blijven.

Actuarissen kijken naar een groot aantal factoren om te bepalen hoe riskant een levensverzekering aanvrager. leeftijd, medische geschiedenis een persoon of hij zwaarlijvig allemaal bij aan de verzekerde kans op sterfte binnen een bepaalde periode. Roken is een andere belangrijke factor is, gezien het feit dat rokers een groter risico voor een aantal dodelijke ziekten, met inbegrip van hart-en vaatziekten, longkanker en emfyseem. Als twee 40-jarigen, een een roker en de andere een niet-roker, toe te passen voor dezelfde term life beleid van 20 jaar, zijn de premies van de roker hoger op basis van actuariële berekeningen die de roker heeft een grotere kans om te sterven, het evenement dat triggers een uitkering bij overlijden uitbetaling, vóór de leeftijd van 60 jaar.

Hoe om te winkelen voor Life Insurance als Smoker

Bij het winkelen voor levensverzekeringen als een roker, altijd eerlijk te zijn. Verzekeraars zijn bekend sterfgevallen te onderzoeken en te zoeken naar redenen om niet te betalen. Bijvoorbeeld, mensen die op hun van toepassing verklaard dat zij niet deelnemen aan risicovolle hobby’s en dan sterven, terwijl parachutespringen zou hun uitkering bij overlijden verbeurd.

Het toepassen van een niet-roker voor lagere premies is een zekere manier om een ​​beleid te vervallen als roken is vastbesloten om de oorzaak van de dood te krijgen. Levensverzekeringen toepassingen variëren in wat er gevraagd wordt te vragen over rookgewoonten, maar de meeste bedrijven willen weten hoe vaak iemand rookt en wat voor soort van tabaksproducten, zoals sigaretten, sigaren en pijpen, en ex-rokers, verzekeringsmaatschappijen willen weten hoe lang het geleden is dat de ex-roker stoppen. Een persoon die een sigaar een keer per maand geniet op pooknacht zelden heeft zijn of haar premies gewaardeerd als een pakje per dag sigaret rookt.

Rokers moeten offertes vergelijken van verschillende bedrijven. Hoewel het is niet realistisch om elke verzekeraar verwachten dat dezelfde tarieven te bieden als een niet-roker, sommige bedrijven te straffen rokers minder streng dan anderen. Omdat ieders situatie is uniek, het is moeilijk om te weten welk bedrijf de beste deal biedt zonder controle met meerdere. Het lijkt misschien een hele klus, maar het potentieel bespaarde geld maakt het de moeite waard.