Hoe Robinhood maakt geld (AAPL, EFTC)

Beurshuis app Robinhood ziet zichzelf als “een voorraad brokerage gebouwd met de behoeften van een nieuwe generatie in het achterhoofd.” Robinhood laat handelaren kopen en verkopen van individuele aandelen voor $ 0 a handel. Daarmee hoopt het bedrijf te profiteren van de enorme, nog grotendeels onontgonnen markt van de would-be Millennial investeerders.

De app werd officieel gelanceerd op Apple Inc’s (AAPL) App Store in december 2014, geven veel van haar 500.000 persoonsjaren lange wachtlijst de kans om het uit te proberen. Het is nu ook beschikbaar voor Android-apparaten via de Google Play Store.

Aan de slag met Robinhood

Aan te melden voor de app, moeten gebruikers invullen van een aanvraag. Eenmaal geaccepteerd, worden de gebruikers een korte video die de app legt uit hoe je trades te maken en hoe ze weg met $ 0 trades kunnen krijgen gestuurd. De Millennial targeting schijnt echt hier: de video is een eigenzinnige mix van “The Wolf of Wall Street” en “Too Many Cooks.”

De hele introductie duurt ongeveer 80 seconden omdat de app is eenvoudig: gebruikers kunnen alleen kopen of verkopen tegen de marktprijs, of maak limiet orders, stop loss orders en stop limiet orders. Short selling, de handel in opties en margin accounts en andere trading tools zijn nog niet beschikbaar. Gebruikers kunnen zo weinig als ze willen investeren, dankzij geen minimale rekening eisen.

De interface zelf is zeer strak, minimalistisch en plat, en het verandert van kleur afhankelijk van de voorraad en de gebruiker portfolio prestaties. Kortom, het is gemakkelijk op de ogen en past mooi bij het ontwerp thema’s van de nieuwste iOS.

Er zijn ook andere handige functies als goed, zoals de mogelijkheid om bestanden toe te voegen aan een watch list, bekijk basisinformatie over individuele aandelen-volume, marktkapitalisatie, etc.-en bekijk uw trading geschiedenis en portfolio prestaties.

Zijn $ 0 handel een goed idee?

Veel van de meest succesvolle industrie verstoorders (bijvoorbeeld Netflix Inc. (NFLX), Uber, Etsy, Airbnb enzovoort) lijken twee doelen te voldoen: het stroomlijnen van een populair product of dienst door het elimineren van overmatige mogelijkheden en kosten, en catering aan de volgende generatie van de DIY-geïnspireerde, onafhankelijke Millennials.

Robinhood wil snijden outits niche door te helpen Millennials leren om te investeren zonder de duizelingwekkende extra functies of prijskaartjes van de traditionele discount online brokers zoals E * Trade Financial Corp. (ETFC), Scottrade, of een van de vele anderen die er zijn.

Echter, sommige critici zijn bang dat het geven van onervaren beleggers de mogelijkheid om te kopen en te verkopen voorraden met een minimale inspanning en kennis een slecht idee zou kunnen zijn.

‘Waarom is dit een goed idee? Mensen moeten niet individuele aandelen te kopen. Waarom maken het gemakkelijk goedkope mobiele? ” getweet The New York Times tech columnist Farhad Manjoo.

Millennials hebben ook unieke personal finance uitdagingen. Met een gebrek aan toegankelijke, goed betaalde banen in combinatie met de last van het omgaan met hun stukje van $ 1200000000000 student lening schuld, veel Gen Y-ers kan gewoon niet veroorloven om hun geld te gokken op de beurs.

Gaging De levensvatbaarheid van $ 0 Trades

Als Robinhood hoopt om te concurreren met de wil van Charles Schwab Corp. (SCHW) en E * Trade, zal het moeten een manier om winst te maken te vinden.

“Met ultra goedkope trades komt waanzinnig dunne marges (indien van toepassing op alle)”, schrijft Blain Reinkensmeyer, hoofd van Broker Research bij StockBrokers.com. “Wat betekent dat compromissen zullen moeten ergens worden gemaakt, of het nu klantenservice, gereedschappen, onderzoek, of iets dergelijks. Er is een reden waarom [traditionele makelaars] alle kosten hoge tarieven, maar gecombineerd huis tientallen miljoenen overall ‘happy’ klanten. ”

Voor nu, de app blijft drijven voor hoofdzakelijk twee redenen. Ten eerste, het bedrijf zelf is zeer mager: geen fysieke locaties, een kleine staf, geen massale public relations campagnes. Robinhood genereert ook interesse uit ongebruikte contante stortingen van gebruikersaccounts op basis van de federal funds rate.

Ten tweede, venture capitalists zoals Index Ventures, Ribbit Capital, Google Ventures, Andreessen Horowitz, Sociale Leverage, onder anderen, hebben meer dan $ 16.000.000 in de app geïnvesteerd.

Volgens Barron’s, Robinhood plan om margehandel te voeren, uiteindelijk het opladen van 3,5% rente voor de dienst. E * Trade rekent 8,44% voor accounts onder de $ 25.000. Telefoon bijgestaan ​​trading zal ook beschikbaar op $ 10 per handel in de toekomst.

Op het einde van september 2016, kondigde het bedrijf de lancering van Robinhood Gold, een geavanceerde versie van het platform dat in eerste instantie werd geprijsd op een vast bedrag van $ 10 per maand op het moment van de aankondiging. Robinhood Gold biedt momenteel de mogelijkheid om voor- en na-uren, een lijn van het krediet en directe toegang tot verloopt evenals onmiddellijke deposito’s te verhandelen.

Oorspronkelijk Robinhood plan om geld te verdienen aan orderstromen – een veelgebruikte tactiek gebruikt door korting makelaars in de 199 0s om inkomsten te genereren. Volgens de FAQ van het bedrijf, Robinhoodbackpedaled op het idee omdat het orders uitvoert via een clearing partner en, als gevolg daarvan, krijgt weinig tot geen betaling voor orderstroom. Het bedrijf is bereid om terug te keren naar zijn oorspronkelijke plan in de toekomst als zij ontvangt bestelling direct stroomt of begint te veel inkomsten uit hen te genereren.

“Klanten moeten worden voorbereid voor een wilde en hobbelige rit als Robinhood pogingen om zich te vestigen als een legitieme speler in de makelaardij ruimte,” Reinkensmeyer staten. “De originele iPhone was traag, volumineuze, maar ‘cool.’ Het was pas later iteraties enkele jaren later, dat wil zeggen de iPhone 4 en daarbuiten, dat Apple het product had bewezen en hadden echt een game changer op zijn handen. ”

Het komt neer op

Robinhood is niet de eerste makelaardij aan de $ 0 handel tout, maar het lijkt de eerste die het Duizendjarige mentaliteit begrijpt te zijn. De app kan moeite hebben met het winnen van meer dan ervaren beleggers die kan worden uitgeschakeld door de uitgeklede kenmerken. Het kan echter brede invoering eens financiering en platform beschikbaarheid toeneemt zien. In de tussentijd zal Robinhood blijven een belangrijke rol in de beweging te spelen in de richting van democratisering van de markten en het maken van investeren meer toegankelijk voor gewone mensen.