Hoe Portable Credit Card Readers werken?

Draagbare creditcardlezers een behoefte van de dag. Met het aantal credit card gebruikers exponentieel toeneemt, zijn deze gadgets onmisbaar geworden. Om te weten hoe ze werken, blijven lezen vooruit. . .
Een draagbare credit card reader is een veel gebruikte apparaat vandaag de dag, als de dagen van ‘contant’ geld zijn passe. Overal wordt plastic geld ter vervanging van contant geld. Door het plastic geld, bedoel ik pinpassen en creditcards. Bijgevolg zijn draagbare creditcard of bankpas lezers vereist in bijna alle commerciële detailhandel en winkels nu. Een creditcard is absoluut nutteloos als er geen credit card lezers! Dus de credit card bedrijven zelf, aan te moedigen en te zorgen voor tie-ups en aanbiedingen voor de productie en distributie van kaartlezers. Het doel van dit tytfrn artikel is om de werking van een draagbare kaartlezer demystificeren.

Werken van Portable Credit Card Readers

Portable magnetische kaartlezer technologie is gebaseerd op het gebruik van microcontrollers. Voordat we proberen te begrijpen hoe een draagbare credit card reader werkt, laten we begrijpen hoe een magnetische kaart is gecodeerd met de vereiste gegevens, die vervolgens wordt gelezen door de kaartlezer.

Credit kaarten hebben een magnetisch versleutelde code geschreven in hen. Deze code is gecodeerd op de kaart, drie magneetstrips, die variëren in hun bits kleurdiepte. Deze code wordt versleuteld zodanig, dat niemand anders dan de kaartlezer kan lezen, omdat deze uitsluitend is voorzien van de decodeersleutel.

De procedure voor de productie van deze magnetische kaarten wordt nu gestandaardiseerd en ze worden geproduceerd door een soortgelijk proces. De drie magneetstrips te houden 79, 40 en 107 karakters respectievelijk. Data wordt in deze strips geschreven met behulp van een technologie genaamd ‘Two Frequency Coherent Fase Recording’.

De te schrijven gegevens varieert afhankelijk van de bruikbaarheid van de magnetische kaart. Een magnetische kaart kan van alles zijn, van een credit card om een ​​officiële RFID-kaart. Het eerste spoor van een magnetische kaart bevat alfanumerieke gegevens, terwijl de rest van de twee sporen uitsluitend gecodeerd met getallen. Er zijn bepaalde bits in de strook code die de kaartlezer van waar om het lezen te starten of te stoppen met lezen te vertellen. Ze zijn ‘sentinel’ stukjes genoemd.

Zoals eerder vermeld, een draagbare kaartlezer is een microcontrollerapparaat met ingebedde software en hardware ontworpen om de magnetische strips lezen op de kaarten. Het heeft een leeskop, een voor elke track die de versleutelde code leest. Om de kaart te lezen te krijgen, dient te worden door de lezer gehaald. Elke microcontroller in de kaart vereist klokcyclus ingang voor gebruik. Het is ook voorzien van de nodige oscillatoren die hetzelfde kan verschaffen. Het leest de vercijferde code en decodeert deze in de oorspronkelijke gegevens met behulp van de microcontroller programma.

De lezer is geprogrammeerd identificeren en authentiseren van een kaart. Elke credit card bedrijf levert zijn eigen authenticatie geloofsbrieven en microcontroller programma om fabrikanten. De credit card bedrijven en de draagbare kaartlezer fabrikanten hebben een wettelijke overeenkomst, zodat gevoelige klantgegevens en informatie niet wordt bekendgemaakt. De draagbare creditcard is uiteraard voorzien van een alfanumeriek toetsenbord om de details van de transactie in te voeren voordat en nadat de kaart is gehaald en gelezen.

Wat maakt een draagbare credit card reader draagbaar? De lezer is voorzien van een draadloze verbinding met de bank server of de lokale computer van de betreffende winkel of de super winkel. De lokale computer wordt dan op de bank server. De lezer moet een bijgewerkte database van informatie met betrekking tot de klanten details van die credit card of bank. Deze informatie wordt bijgewerkt vanaf de bank server, via de draadloze verbinding. Zo credit card readers biedt een complete oplossing voor het krediet op basis winkelen. Dankzij hen, heeft men geen noodzaak om contant geld overal te dragen.