Hoe kan ik niets verschuldigd bent over uw federale belastingaangifte

De manier waarop je invullen van de W-4 formulier dat u draaien in aan uw werkgever wanneer u een nieuwe baan te beginnen bepaalt hoeveel belasting u ingehouden hebben van elk salaris, dat van invloed is hoeveel je uiteindelijk schuldig of ontvangen als een terugbetaling in april . Wat u misschien niet weet is dat het mogelijk is om een ​​nieuwe W-4 formulier aan uw werkgever wanneer u maar wilt – het is niet een eenmalige zaak. (Voor meer informatie over belastingen, zie onze nieuwe fiscale planning 2016 center.)

Als u niet wilt dat iets schuldig in april, maar je wilt ook niet om belasting te veel betaalt en geven een renteloze lening aan Uncle Sam het hele jaar, lees dan verder om erachter te komen hoe u uw aanslagbiljet of terugbetaling dichterbij te komen nul voor belastingen tijd benaderingen.

Bepaal uw Total Tax aansprakelijkheid

Uw persoonlijke situatie zal bepalen hoe nauwkeurig u uw totale belasting voor het jaar kan berekenen. Als u een werknemer in loondienst met een vaste baan, is het relatief eenvoudig, want je kunt voorspellen wat uw totale inkomen van het jaar zal zijn. Als u een uurtarief, seizoens- of zelfstandige bent, maak een educated guess gebaseerd op uw inkomsten geschiedenis in uw huidige lijn van het werk en hoe uw jaar is zo ver gegaan. (Voor meer informatie, lees 3 Common Tax vragen beantwoord.)

Er zijn drie opties voor de berekening van uw belasting: Online Paycheck Calculator
Online salaris calculators kan gemakkelijk gevonden worden met een eenvoudige internet zoeken. Door het invoeren van uw bruto jaarloon, de staat waar u werkt, uw loon frequentie, federale indienen status en het aantal emissierechten die u op uw W-4 ingevoerd, zal de rekenmachine u vertellen wat uw federale fiscale aansprakelijkheid per salaris, die je kunt vermenigvuldigen met het aantal perioden te betalen om uit te vinden uw totale belasting voor het jaar. Deze methode is eenvoudig en het resultaat zal redelijk accuraat zijn, maar het kan niet perfect zijn, omdat uw werkelijke belasting zal afhangen van de vraag of u itemize uw aftrekposten en heffingskortingen die u beweert.
IRS Tax Roerende Calculator
De belasting roerende calculator op de website Internal Revenue Service is vooral handig voor mensen met meer complexe fiscale situaties. Het zal vragen stellen over factoren als u in aanmerking komt voor kinderopvang en verzorging van afhankelijke personen belastingkredieten, hoeveel je hebt bijgedragen aan een fiscaal uitgestelde pensioenplan of de gezondheid spaarrekening (HSA) en hoeveel federale belasting die u van uw laatste salaris had achtergehouden. Op basis van de antwoorden op uw vragen, zal het u vertellen hoeveel federale belasting die zij verwacht dat u verschuldigd bent aan het einde van het jaar, wat je tot nu toe hebt betaald en hoeveel u verschuldigd bent of worden terugbetaald. (Om meer te lezen over deze kredieten, zie Geef uw belastingen wat krediet.)
Sample Belastingaangifte
Als u fiscale software of weet hoe je het invullen van een formulier 1040 zelf, kunt u een sample aangifte te voltooien. Deze methode zal u de meest nauwkeurige beeld van uw belastingplicht het einde van het jaar te geven. Het enige ding dat het onjuist kan maken is als je moet de belasting van het vorige jaar software te gebruiken, omdat het lopende jaar software is nog niet vrijgegeven. Echter, kan een beetje online onderzoek meestal ontdekken die fiscale bepalingen zijn veranderd van het vorige jaar, zoals de nieuwe standaard aftrek bedrag. Het invullen van een sample return is ook ideaal voor mensen die aftrekposten, zoals huiseigenaren of degenen die als zelfstandige werkzaam zijn itemize. (Het beheersen van deze fundamentals nu zal de stress uit belasting seizoen. Lees meer in het volgende seizoen, File belastingen op uw eigen.)

Bepaal uw fiscale Roerende

Als je eenmaal weet het totale bedrag dat u verschuldigd bent in federale belastingen, moet je om erachter te komen hoeveel je nodig hebt per periode loon te hebben ingehouden om dat de totale te krijgen, maar niet meer dan dat, uiterlijk op 31 december.
Als dat niet genoeg belasting wordt ingehouden, de gemakkelijkste manier om het probleem op te lossen is het invullen van een nieuwe W-4. Op lijn 6, die zegt aanvullend bedrag, indien van toepassing, je wilt onthouden van elk salaris, vul het verschil tussen wat je moet betalen elke loonperiode en wat je eigenlijk betalen. U kunt ook het aantal emissierechten u beweert te verlagen, maar de resultaten zullen niet zo nauwkeurig. En je hoeft niet te wachten voor de HR-afdeling van uw werkgever om u te overhandigen van een nieuwe W-4 formulier – net print het uit jezelf van de website van de IRS. (Voor meer manieren om het invullen van uw W-4 voor aftrek, lees loonheffing betalen.)
Als je hebt teveel betalen en je wilt krijgen een deel van dat extra geld terug te betalen elk periode, probeer het verhogen van het aantal emissierechten u beweert. Het zal niet overeen met het werkblad, maar dat maakt niet uit. U kunt een claim zeven vergoedingen, zelfs als de W-4 werkblad suggereert moet je alleen aanspraak twee.
Het allerbelangrijkste is om genoeg belasting betalen het hele jaar door aan boetes en rente te vermijden. Je bent verplicht om ten minste 90% van de belasting over uw lopende jaar aansprakelijkheid of 100% van de belastingschuld uw vorige jaar, de kleinste waarde is te betalen. U zult ook boetes vermijden als je minder dan $ 1000 op uw jaarlijkse belastingaangifte verschuldigd.

Als het zo vroeg in het jaar dat u geen salaris hebben ontvangen of betalen stubs nog, gewoon verdelen uw totale belasting voor het jaar door het aantal loonstrookjes u ontvangt. Dan vergelijk dat bedrag tot het bedrag dat wordt ingehouden op uw eerste salaris van het jaar en de nodige aanpassingen te doen.

Als het niet het begin van het jaar, moet u om te compenseren voor alle voorgaande pay perioden wanneer u over- of onderbetalen uw federale belasting door het invullen van een nieuwe W-4 aan uw roerende omhoog of omlaag aan te passen voor de rest van zijn het jaar. Vervolgens wordt de volgende januari, je hebt een nieuwe W-4 opnieuw in te vullen, of anders uw inhouding zal worden uitgeschakeld voor het nieuwe jaar. (Erachter komen dat je geld verschuldigd bent wanneer u verwachtten een restitutie is een nare schok. Als dit je is overkomen, leren hoe je terug in de Top 9 Solutions een onverwachte Tax Bill stuiteren.)

De fundamentele manier om de onder- of teveel betaalde probleem op te lossen is het zelfde, maar in plaats van het verdelen van het bedrag dat u verschuldigd bent voor het hele jaar door het aantal loonstrookjes die u ontvangt, moet je om erachter te komen hoeveel je hebt betaald in federale belastingen tot nu toe (uw loonstrookje kan hebben een lopend totaal, zo niet, vraag uw HR-afdeling). Trek dat bedrag van wat u verschuldigd bent, dan delen het resultaat met het aantal perioden te betalen resterende voor het jaar. Het definitieve aantal is hoeveel federale belasting u moet hebt onthouden van elk salaris. Als u al onderbetalen, zal een eenvoudige aftrekken berekening te laten zien hoeveel extra je nodig hebt om elke maand te betalen. (Voor meer informatie over vooraf betalen belastingen, lees geldbesparende Eind van het jaar Tax Tips.)

Uitzoeken het omgekeerde is lastiger. Er is geen eenvoudige manier om het te doen; de beste methode is om verschillende aantallen van de federale toelagen aansluiten op een salaris rekenmachine totdat hij spuugt het bedrag dat het dichtst bij de berekende federale belasting die u wilt betalen elke loonperiode.

Vergeet niet, als je zelfstandige bent, hebben wisselende inkomsten, omdat je een uur of seizoenarbeider bent, hebben meerdere banen of itemize uw aftrekposten, dingen aanzienlijk ingewikkelder. Je zult waarschijnlijk niet in staat zijn om ervoor te zorgen dat u niets op uw belastingen met 100% nauwkeurigheid te danken, omdat uw inkomen en belastingschuld zal veranderen gedurende het hele jaar. Maar de volgende stappen kunnen helpen je dichter bij een redelijk aantal te krijgen. U kunt altijd opnieuw de bovenstaande twee of drie keer per jaar beschreven als uw inkomen foto evolueert berekeningen. (Voor meer informatie over hoe gespecificeerde aftrek van uw belastingen van invloed kan zijn, lees Een overzicht van gespecificeerde aftrek.)

Het komt neer op

Het kost soms veel moeite om erachter te komen welk bedrag moet je echt hebt onthouden van elk salaris, vooral als het niet het begin van het jaar. Echter, een paar uur nu ofwel het verhogen van uw maandelijkse cash flow voor de rest van het jaar, of je te redden van een onverwachte factuur op fiscale tijd.

(Lees meer over de reden waarom het hebben van geld nu is meer waard dan het hebben van hetzelfde geld in de toekomst in Inzicht in de Time Value of Money.)