Hoe kan ik een Procurement Specialist Word

Een specialist inkoop is verantwoordelijk voor een aantal taken in verschillende sectoren, primaire waaronder ook inkoop opdrachten en activiteiten. tytfrn zal je vertellen hoe je een aanbesteding specialist geworden.
Procurement Specialist
Pro
✔ Brilliant on-the-job training
con
✘ lage initiële payPlanning is een van de belangrijkste punten die een sterke basis voor het efficiënt functioneren van de industrie legt. Samen met planning, moet u de mogelijkheid om de resultaten vast te stellen en te maken geschikt voorspellingen hebben. Beide deze essentiële vormen de basis van supply chain management. Beyond planning, een bedrijf moet materiaal en personeel te krijgen met het oog op aanvulling van de productiefase. Deze taken (en vele anderen) worden beheerd door een inkoopmanager. In de volgende paragrafen, zult u leren hoe om te gaan over hoe een aanbesteding specialist.

Vacature profiel

◆ Een specialist inkoop koopt grondstoffen, goederen en diensten van het bedrijf.
◆ Hij onderhoudt belangrijke contacten en professionele relaties met de leveranciers.
◆ Hij is verantwoordelijk voor de onderhandelingen over belangrijke opdrachten voor het bedrijf.
◆ Als een agent, onderhandelt hij de prijs, alsmede beheert het product orders.
◆ Hij doet onderzoek naar de plaatsen waar de kwaliteit goederen kunnen worden aangeschaft.
◆ Hij houdt toezicht op de financiële voortgang van de vennootschap; in geval van storingen, wordt hij naar verwachting verminderen of dienovereenkomstig te verhogen product en service prijzen.
◆ Hij beheert product assemblage en opslag.
◆ Hij is naar verwachting leverancier bij te wonen toont op de hoogte blijven van de nieuwste producten.

Benodigde vaardigheden
Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
Goed bevel over taal
zakelijk inzicht
Goede wiskundige en statistische kennis
Uitstekende computervaardigheden
Onderhandelingstactiek (slimheid en diplomatie)
Goede organisatorische vaardigheden
Oplossen van problemen en besluitvorming vaardigheden
multitasking vermogen

Opleiding

kwalificaties
Een specialist inkoop werkt in diverse industrieën; Daarom is de educatieve kwalificaties voor deze benaming variëren volgens de eis, terwijl op de middelbare school vakken als wiskunde, natuurkunde, economie en computers zou helpen lag een sterke basis.
U bent verwend als het gaat om het kiezen van een bachelor’s degree. U kunt afstuderen in een verscheidenheid aan disciplines, zoals engineering, bedrijfskunde, economie, computer studies, supply chain management, inkoop management, etc.
Ongeacht welke sector u werkt in, een van de bovenstaande graden zal u helpen de basisprincipes van het werk te begrijpen.

Certificaat
Na het afstuderen, kunt u meteen deelnemen aan het werk, waar u de vereiste opleiding zal worden gegeven.
Echter, als je van plan om zo snel mogelijk deelnemen aan de kern van het veld, moet u geavanceerde studies uit te voeren.
Veel technische scholen bieden certificeringen in verschillende disciplines.
U kunt zelfs gaan om een ​​master’s degree in business management of uw gebied van specialisatie na te streven.
U kunt certificeringen in accounting software, administratie aankoop, en aanverwante onderwerpen te verkrijgen.
Na enige werkervaring, mag u de Certified Procurement Professional (CPP) onderzoek van de Vereniging Procurement of America (PAA) uit te voeren.
De MKB (Society of Manufacturing Engineers) biedt verschillende certificeringen die je cv zou kunnen vergroten en helpen u verder te gaan naar betere banen.
U kunt ook het verkrijgen van de Certified Professional Public Buyer (CPPB) uit de UPPCC (Universal overheidsopdrachten Certification Council).
U moet uw certificering te werken na elke vijf jaar.

Ga door met de training
Als u het werk onmiddellijk te sluiten na je bachelor’s, vind je uitgebreide on-the-job training te ondergaan.
Zelfs post de training, kan inkoop geen deel uit van uw werk profiel.
Met voldoende ervaring van de inkoop en onderhandelen, wordt u gepromoveerd tot het zijn van een aanbesteding specialist.
Als u over de vereiste referenties (certificering of master’s degree), kunt u deelnemen aan de nodige sector. Je zal de training toch ontvangen.
In feite, op een entry-level, zou je aanwijzing zijn dat van een aanbesteding klerk.
Met verdere specialisatie en ervaring in de logistiek, wereldwijde supply chain, enz., Kom je in aanmerking om een ​​gekwalificeerde specialist inkoop geworden.
Na een aantal jaren van ervaring, kunt u uw onafhankelijke bedrijf te starten.

Salaris
Het salaris voor dit veld kunnen sterk variëren volgens de industrie.
Bij een entry-level, zal je worden uitbetaald tussen de USD 25.000 tot USD 35.000.
Gecertificeerde professionals hebben een relatief grotere loonschaal.
Ervaren professionals verdienen tussen de USD 40.000 tot USD 50.000.
Een specialist die werkzaam zijn in de sector overheid kan meer dan de één werkt voor een particulier bedrijf te verdienen.
Freelancers en zelfstandige ondernemers verdienen op een per-project basis; de beloning varieert sterk afhankelijk van de klant als de ervaring van de persoon.

Werkvooruitzicht
De BLS heeft een verrassend trage groei van de werkgelegenheid voor dit veld voorspeld; 6% in de periode 2012-2022.
Met de komst van het internet, de vraag naar inkoop griffiers is beduidend lager, en degenen die nog werken onder deze benaming (in-agro gebaseerde industrieën en veeteelt) krijgen minder salaris.
Onderzoek toont dat e-procurement heeft meer van een vraag, en kandidaten bekwaam in computersoftware worden gezocht door verschillende industrieën.
Echter, op het entry-level, gaat het om de kandidaat vloeiend in de aanpassing van software tools, terwijl op een hoger niveau, wordt hij verwacht vertrouwd met de werking van een e-procurement pakket te zijn.
Als u een expert op wiskunde, computers, en de aankoop management, de taak van een specialist aanbesteding is degene die het meest geschikt is voor jou. Ondanks de stressvolle uren, zul je enorme voldoening in het werk in het doen van het werk dat u de meest liefde te vinden.