Hoe het invullen van uw W-4 Form

Je hebt net begonnen met een nieuwe baan, en je voelt vrij fantastisch over. Dan geeft uw werkgever u een fiscale fiche heet een W-4 in te vullen. Tax formulieren in te vullen je met angst. Je hoeft ze niet begrijpen, en je bang voor wat er gebeurt als je een fout maakt bent. Maak je geen zorgen: Dit artikel zal uitleggen wat een W-4 en regel voor regel en hoe formulier W-4 te voltooien, Werknemer Roerende Allowance Certificaat, zodat uw werkgever het juiste bedrag van de inkomstenbelasting te houden van uw salaris. (Als u een accountant, bevestig je beslissingen met hem of haar in voordat u in het formulier.)

Wat is het W4 Form

De manier waarop je invult IRS-formulier W-4, Werknemer Roerende Allowance Certificaat bepaalt hoeveel belasting uw werkgever zal inhouden van uw salaris. Uw werkgever stuurt het geld onthoudt uw salaris aan de Internal Revenue Service (IRS), samen met uw naam en sofi-nummer. Uw roerende telt mee voor het betalen van de jaarlijkse inkomsten aanslagbiljet je berekenen wanneer u uw aangifte in april indienen. Daarom vraagt ​​het formulier W-4 voor het identificeren van informatie, zoals uw naam, adres en sofinummer.

Stap 1/3

Vermeld uw naam en adres in deel 1. Rustig aan.

STAP 2

Voorzie uw sofi-nummer in vak 2. Uw werkgever heeft deze informatie nodig zodat wanneer hij het geld dat is ingehouden op uw salaris aan de IRS zendt, de betaling wordt toegepast in de richting van uw jaarinkomen aanslagbiljet.

Stap 1/3

In box 3, vinkt u het vakje dat overeenkomt met uw burgerlijke staat, alleenstaand of getrouwd. Maar wacht, er is nog een doos: “Getrouwd, maar onthouden bij hogere Single tarief.” Mocht u dit vak kiezen? Mogelijk, als uw echtgenoot werkt ook, en je bent bezorgd over het niet genoeg ingehouden. Voordat u beslist, check out de twee verdieners / Multiple Jobs werkblad (het is de tweede pagina van uw werkgever moet u gegeven heb met Vorm W-4, of u kunt het downloaden van de IRS). Er is ook een briefje onder de vakken waarin u naar het vak ‘Single “kiezen als u getrouwd bent, maar wettelijk gescheiden, of als uw echtgenoot is een Amerikaans staatsburger.

Stap 4

Box 4 zal waarschijnlijk niet op u van toepassing, tenzij u onlangs getrouwd hebt gekregen en veranderde je naam, maar je hebt nog steeds niet een bijgewerkte sociale zekerheid kaart als gevolg van de naamswijziging gekregen. Je moet bellen 1-800-772-1213 voor een vervangende Sociale Zekerheid kaart met uw nieuwe naam op het voordat u een W-4 aan uw werkgever kan geven. Het is niet zo’n groot probleem, maar doe het snel, omdat uw werkgever verplicht om belasting in te houden op het hoogst mogelijke prijs totdat u een W-4 in te dienen.

StAP 1

Lijn 5 vraagt ​​om het totale aantal emissierechten uw vordering. Om te reageren, moet u een aantal vragen beantwoorden.

Kijk eerst in het bovenste gedeelte van de pagina op de W-4 dat je invullen. Daar vindt u de Personal Vergoedingen werkblad te vinden. Elke vergoeding u aanspraak vermindert het bedrag dat uw werkgever zal inhouden van uw salaris, maar je kunt niet zomaar kiezen voor een hoog aantal emissierechten, omdat je zin in hebt. Het invullen van dit werkblad zal u vertellen hoeveel emissierechten u zijn toegestaan, op lijn 5 in te voeren. Laten we gaan door elke stap.

A. Claim een ​​uitkering als niemand anders beweert u als een afhankelijke, wat het geval is voor de meeste volwassenen. Maar als, zeg, je bent 16 jaar oud en het invullen van formulier W-4 voor uw naschoolse job, of je bent op de universiteit en het invullen van het formulier voor uw zomer stage, je ouders waarschijnlijk beweren dat je als afhankelijke, en u bent niet toegestaan ​​om een ​​vergoeding hier te claimen.

B. U kunt een tweede tegemoetkoming claimen als u alleenstaand bent en hebben slechts een baan, als je getrouwd bent, maar uw echtgenoot niet werkt, of als uw loon van een tweede baan of uw echtgenoot verdient $ 1.500 of minder. Fundamenteel, als uw huishouden slechts één belangrijke bron van inkomsten (de job waarvoor je het invullen van het W-4), aanspraak maken op een uitkering op deze lijn.

C. Claim een ​​uitkering als je een echtgenoot. Maar als je meer dan een taak, of als je getrouwd bent en uw echtgenoot werkt, zou je niet wilt dat een uitkering hier beweren om te voorkomen dat te weinig belasting ingehouden.

D. Heeft u nog andere dan uw echtgenoot of jezelf ten laste wie je aanspraak op uw belastingaangifte? Technisch gezien is de IRS definitie van een afhankelijke is vrij ingewikkeld (zie IRS publicatie 501 voor meer informatie), maar het korte antwoord is dat het een in aanmerking komende kind of een kwalificerend familielid die leeft met u en wie u financieel te ondersteunen.

E. Claim een ​​uitkering als u het bestand als het hoofd van uw huishouden. Je zou kunnen denken, zoals ik ooit deed, dat als je single en onafhankelijk zijn, bent u het hoofd van uw huishouden. De IRS zou smeken om verschillen. Zij is van mening een gezinshoofd naar iemand die ongehuwd zijn (tenminste kreeg ik dat deel rechts) en betaalt meer dan 50% van de kosten van het houden van een huis voor zichzelf en zijn / haar afhankelijk (s) of andere gekwalificeerde individuen (nogmaals, Publicatie 501 heeft alle details). Dit is meer een “jammer dat je vast kwam te zitten verhogen van dat kind door uzelf” uitkering.

F. Claim een ​​uitkering als je ten minste $ 2.000 kind- of afhankelijke-care (exclusief kinderbijslag) waarvoor u van plan bent om een ​​krediet vordering op uw jaarlijkse belastingaangifte. Zie IRS publicatie 503, Kind en Dependent Care kosten, voor meer informatie.

G. Child Tax Credit (inclusief aanvullende kinderkorting). Op deze lijn, dan kunt u vergoedingen claimen voor uw kinderen in aanmerking komen, afhankelijk van uw inkomen en hoeveel kinderen je hebt. Zie IRS publicatie 972, Child Tax Credit, voor meer informatie. Kortom, al deze vragen over kinderen en afhankelijke proberen om eventuele credits die je zult in staat zijn te krijgen op formulier 1040 dat uw inkomstenbelasting voor het jaar zal verminderen. Uw werkgever zal minder van je salaris in te houden als een van deze situaties op u van toepassing.

H. Ten slotte is een gemakkelijke vraag. Tel alle nummers uit de lijnen boven en voer het totaal hier.

Onder lijn H, leert u dat u misschien niet echt nog niet klaar met het werkblad. Het heeft extra pagina’s als uw fiscale situatie is ingewikkelder omdat je meer dan een baan hebben, uw echtgenoot werkt, of u itemize inhoudingen op uw aangifte in plaats van de standaard aftrek. Wandelen door deze extra werkbladen valt buiten het bestek van dit artikel, maar IRS publicatie 505, belastingaftrek en geschatte Tax, biedt aanvullende informatie. De IRS Roerende Calculator zou redden u wat tijd.

Ervan uitgaande dat je niet in een van deze meer gecompliceerde situaties vallen, maar het totaalbedrag van lijn H van het werkblad op lijn 5 van Form W-4, hieronder, waar je gebleven was. Houd de werkbladen voor uw administratie; ze niet geven aan uw werkgever.

StAP 1

Vergeet niet, we zijn terug op formulier W-4 nu. De IRS wil weten of je een extra bedrag ingehouden op uw salaris willen. “Natuurlijk niet. Je neemt genoeg van mijn geld al, “je denkt. Maar als het aantal emissierechten bent u beweert op lijn H is waarschijnlijk resulteren in uw werkgever roerende te weinig belasting in de loop van het jaar, zul je eindigen met een grote fiscale factuur en eventueel onderbetaling boetes en rente in april. In dat geval, vertel uw werkgever om extra geld te onthouden van elk salaris, zodat dat niet gebeurt.

Hoe weet je of dit zou kunnen gebeuren? Een waarschijnlijke oorzaak is als u aanzienlijke inkomsten gerapporteerd op formulier 1099, die wordt gebruikt voor rente, dividenden of inkomen als zelfstandige ontvangen; geen inkomstenbelasting wordt ingehouden op deze bronnen van inkomsten. Je zou ook nodig zijn om een ​​bedrag in te voeren voor de lijn 6 als je moest naar de tweede pagina van de persoonsgebonden aftrekposten werkblad gebruiken.

StAP 1

Bent u wettelijk vrijgesteld van roerende omdat je geen belasting over het voorgaande jaar gehad en je verwacht geen belasting voor het lopende jaar hebben? Als dat zo is, schrijf “vrijstellen” in vak 7. Merk op dat de instructies niet zeggen om te schrijven “vrijgesteld” als u een belastingteruggave vorig jaar ontving. Dat is niet hetzelfde als het hebben van geen belasting. Gelet geen belastingschuld klinkt geweldig, maar het betekent dat je waarschijnlijk minder dan $ 15.000 voor het hele jaar als u alleenstaand bent, of dat u en uw echtgenoot die minder dan $ 30.000 als je getrouwd bent indienen gezamenlijk.

StAP 1

Weet je nog hoe we al eerder gezegd dat je kon niet zomaar claimen als veel uitzonderingen als je voelde alsof? Waarom? Het formulier zegt: “Onder straffen van meineed, verklaar ik dat ik dit certificaat onderzocht en, om het beste van mijn kennis en geloof, het is waar, juist en volledig is.” Je moet je handtekening onder deze verklaring, waar het zegt, “Employee handtekening.” Voer vervolgens de datum naar rechts.

Tot slot volgt u de instructies ongeveer tweederde van de weg naar beneden de pagina die zeggen: “Scheid hier en geef formulier W-4 aan uw werkgever. Houd het bovenste deel voor uw administratie. ”

Wanneer u het nodig een nieuwe vorm van het dossier

In het algemeen zal uw werkgever geen formulier W-4 aan de IRS te sturen; na het gebruik van het aan uw roerende bepalen, zal het bedrijf te dienen. U kunt uw roerende op elk moment wijzigen door het indienen van een nieuwe W-4 aan uw werkgever. Situaties waarin u nodig heeft om uw W-4 te wijzigen onder meer trouwen of scheiden, het hebben van een kind of het oppakken van een tweede baan. U kunt ook een nieuwe W-4 indienen als je ontdekt dat je te veel of te weinig van het voorgaande jaar ingehouden wanneer u zich voorbereiden bent uw jaarlijkse belastingaangifte-en u verwacht dat uw omstandigheden vergelijkbaar voor het huidige fiscale jaar. Uw W-4 wijzigingen worden van kracht in de komende 1-3 pay perioden.

Money-Saving Tip

Als je een baan te beginnen in het midden van het jaar en werd eerder dat jaar niet in dienst, hier is een belasting rimpels die je kunt geld besparen.Als u zullen worden tewerkgesteld niet meer dan 245 dagen van het jaar, schriftelijk verzoeken dat uw werkgever maakt gebruik van de part-jaar methode om uw roerende berekenen. De basis roerende formule neemt de volledige jaar tewerkstelling, dus zonder gebruik te maken van de part-jaar-methode, moet je te veel ingehouden, en je zult moeten wachten tot fiscale tijd om het geld terug te krijgen.

Het komt neer op

Het is belangrijk om dit formulier correct invullen, omdat de IRS vereist dat mensen belasting geleidelijk betalen op hun inkomsten gedurende het hele jaar. Als je te weinig ingehouden, kon je een verrassend grote som aan de IRS in april, vermeerderd met rente en boetes verschuldigd voor onderbetalen uw belastingen gedurende het jaar. Op hetzelfde moment, als je te veel ingehouden, uw maandelijkse budget zal strakker dan het moet zijn. Ook zult u moeten geven de overheid een renteloze lening wanneer je zou kunnen besparen of investeren dat extra geld en het verdienen van een terugkeer – en u zult uw teveel betaalde belasting niet terug te krijgen tot de volgende april toen u uw aangifte en terugbetaling krijgen. Op dat punt kan het geld voelen als een meevaller, en je kan het gebruiken minder wijs dan je zou hebben als het in geleidelijk met elk salaris was gekomen. Als u het formulier W-4 helemaal niet in te dienen, de IRS vereist uw werkgever aan te houden tegen het hoogste tarief, als je single en beweert geen emissierechten waren.