Hoe de Toys R Us Credit Card Works: Voordelen en Beloningen

Toys R Us is een van de grootste speelgoed retailers in de wereld, met meer dan 864 winkels in de Verenigde Staten en de gebieden van de VS en meer dan 1.005 internationale winkels. Het bedrijf werkt met twee merken: Toys R Us, dat is de verkoop van speelgoed en spelletjes sinds 1948, en baby’s R Us, dat is ‘s lands grootste babyproduct retailer. Net als de meeste grote keten retailers, de Toys R Us merk biedt haar klanten een beloningsprogramma en een creditcard.

De Us Credit Card “R”

De “R” Us credit card maakt gebruik van een van de Toys R Us of Babies R Us locaties over de hele wereld, of online. De kaart wordt uitgegeven door Synchrony Financial (NYSE: SYF), en er zijn twee types beschikbaar: de “R” Us platinum MasterCard en de “R” Us credit card. De “R” Us credit card kan alleen worden gebruikt voor aankopen bij de Toys R Us of Babies R Us-winkels, terwijl de platina MasterCard overal waar MasterCard wordt geaccepteerd kan worden gebruikt.

Klanten kunnen zich aanmelden voor de R Us creditcard online of in een van de vele winkels. Kandidaten moeten persoonlijke gegevens te verstrekken, zoals bij elke andere credit card applicatie. Op hetzelfde moment, kan de aanvrager zich inschrijven in de “R” Us beloont programma.

“R” Us Beloningen en voordelen

Toys R Us biedt haar klanten een beloningsprogramma met prikkels en bonussen. Voor elke dollar besteed in de winkel, is een punt verdiend. Bij het verdienen van 125 punten, “R” Us leden ontvangen een $ 5 store credit. Klanten met een Babies R Us register kan verdienen tot 10% terug op aankopen met behulp van de eindeloze winst programma. Alle leden zijn ook ingeschreven in Geoffrey’s Verjaardag Club, die speciale promoties geeft op de verjaardag van het lid.

Wanneer “R” Us beloont leden inschrijven voor een credit card, ontvangen zij 15% korting op hun eerste winkel aankoop of een speciale financiering aanbod van geen belang voor de zes maanden op de aankopen boven de $ 299. Creditcardhouders te verdienen het dubbele van de beloning punten wanneer het wordt gebruikt in de winkel. Bijvoorbeeld, wanneer een kaarthouder verdient 250 punten, of besteedt $ 125, heeft hij recht op een $ 10 store credit. Voor de platinum MasterCard houders, alle aankopen buiten de winkel te verdienen één punt voor elke $ 4 uitgegeven. Elke donderdag, credit card-leden krijgen ook 10% korting op aankopen in de winkel.

Wie moet een Toys R Us Credit Card gebruiken?

De “R” Us creditcards worden aanbevolen voor mensen die vaak winkelen bij Toys R Us of Babies R Us. Op een minimum, moet frequent shoppers zich aanmelden voor de gratis “R” rewards programma en krijgen de voordelen die gepaard gaan met haar. Shoppers die vaak items te kopen moet de creditcard te overwegen als gevolg van de korting van 10% op donderdag en de dubbele beloning punten. Aangezien dit een credit card, moet de aanvrager goede krediet in aanmerking te komen voor de kaart en betaalt in ieder geval de minimale maandelijkse betaling in orde te houden hebben.

alternatieven

Er zijn veel verschillende credit card beloningsprogramma’s beschikbaar, maar er is niemand die gelijk zijn voordelen voor frequente shoppers van de Toys R Us merk te geven. Echter, de eigenaren van de “R” Us platinum MasterCard niet beschikt over een groot voordeel voor het gebruik van het buiten van de “R” Us-winkels. Ze krijgen slechts één punt voor elke $ 4 besteed, dus het gebruik van een andere creditcard met een betere beloning programma of een lagere april zou meer zin te maken.

Fine Print Details

De “R” Us platinum MasterCard en de “R” Us credit card hebben dezelfde april voor aankopen op 26,99%. Er is geen jaarlijkse vergoeding voor een van beide kaart, en elk heeft een te late betaling vergoeding van maximaal $ 37. MasterCard laat haar gebruikers om een ​​voorschot in contanten, hetgeen een JKP van 29,99% en een eenmalig bedrag van ofwel $ 10 of 4%, bepaald door welke groter is heeft te nemen.

Synchrony biedt een kaart programma voor de beveiliging voor een maandelijkse vergoeding van $ 1,66 per $ 100 van de balans. Deze kaart beveiliging programma geeft kaarthouders de mogelijkheid om de minimale maandelijkse betaling te annuleren of saldo tot $ 10,000 in het geval van werkloosheid, ziekenhuisopname, verlof, verpleeghuis verblijven, arbeidsongeschiktheid of overlijden.