Hoe Credit score na een faillissement te verbeteren

Veel mensen zijn in de war als het gaat om het verbeteren van hun credit scores na het faillissement. In dit tytfrn artikel geven we je een paar opties die u kunt gebruiken om het verbeteren van uw credit score als u faillissement.
De volgende write-up biedt verwijzingen naar mensen die graag hun credit scores te verbeteren na een faillissement. Aangezien elke consument heeft 3 credit scores, het is het vermelden waard dat de verbetering van een credit score is verwant aan het verbeteren van de overgeblevenen. Met het oog op de ratings na een faillissement te verbeteren, zou de consument moeten zijn / haar kredietwaardigheid te bouwen. De beste manier stuitert terug is door gebruik te maken van een draaiende of een niet-doorlopende lijn van het krediet en door de terugbetaling van het geleende bedrag op regelmatige basis. Een hoofdstuk 7 faillissement blijft op de credit verslag van een persoon voor een periode van 7 jaar, terwijl een hoofdstuk 13 faillissement op de credit verslag voor een periode van 10 jaar vanaf de datum van indiening van een faillissement blijft. Sinds het faillissement is openbare informatie, het is gedocumenteerd in openbare registers en dit kan het moeilijk maken om krediet te maken. Men kan niet hopen om hun scores te verbeteren zonder nieuwe kredietovereenkomst gebruikmaakt. Vandaar dat mensen moeten zoeken naar lucratieve manieren om de aanschaf van leningen en het bouwen van hun kredietwaardigheid na een faillissement ontlading.

Manieren om Credit score te verbeteren na faillissement

Credit Cards
Mensen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun credit scores na een faillissement kunnen kiezen voor payroll aftrek credit cards en beveiligde creditcards zijn. Men kan krijgen goedgekeurd voor een beveiligde credit card binnen 6 maanden na een faillissement ontlading. De kaart is beveiligd door een storting van contant geld, dat fungeert als een onderpand voor het zelfde. Hoewel de kosten die nodig zijn voor beveiligde creditcards zijn veel hoger dan de invoerheffingen op de ongedekte credit cards, kan de consument vindt het moeilijk te krijgen goedgekeurd voor ongedekte creditcards. Het is het vermelden waard dat het krijgen goedgekeurd voor een ongedekte credit card is afhankelijk van de consument met een goede credit scores. Sinds het faillissement resultaten in de credit score van de consument een daling van 350-400 punten, kan de kredietnemer vinden het ongelooflijk moeilijk om een ​​ongedekte credit card aan te schaffen na een faillissement. De meeste ongedekte credit cards zal worden omgezet om beveiligde credit cards binnen 12 tot 18 maanden na de goedkeuring, in de veronderstelling dat de huiseigenaar maakt reguliere credit card betalingen. Vandaar dat een beveiligde credit card die een kredietlimiet dat is ongeveer 50 tot 100 procent van het bedrag van de storting van contant geld maakt, is de weg te gaan.

Consumenten moeten ook proberen te krijgen goedgekeurd voor de inhouding op het salaris credit cards, omdat de aspirant-kaarthouder kan krijgen goedgekeurd voor de kaart, ongeacht zijn / haar scores. De enige voorwaarde voor de kaart is dat de aanvrager moet worden gebruikt, omdat de hoeveelheid geld die wordt besteed wordt afgetrokken van salaris van de kaarthouder over een periode van 2 maanden. Betaalgeschiedenis wordt gerapporteerd aan de kredietbureaus in het geval van zowel beveiligde creditcards en inhouding op het salaris creditcards. In het geval van de laatste, is een perfecte betaling geschiedenis automatisch gegenereerd, terwijl in het geval van de voormalige, moet de consument betalen uit de gehele saldo op de creditcard (en niet alleen de minimum) om een ​​perfecte betaling geschiedenis te garanderen. Met meer dan de kosten zal een negatieve invloed op ratings van de consument hebben sinds de kredietcrisis is van een revolving natuur.

FHA of VA Verzekerde Leningen
De aanschaf van een hypothecaire lening voor het kopen van een huis, kan een van de beste manieren om het verbeteren van credit scores zijn. Dit komt omdat een geschiedenis van tijdige hypotheekbetalingen kunnen mensen helpen te herstellen en het herstel van hun krediet geschiedenis. FHA (Federal Housing Administration) verzekerd leningen en VA (Veterans Administration) leningen zijn beschikbaar voor mensen die verlangen om een ​​huis te kopen na een faillissement gemaakt. FHA verzekerde leningen kunnen worden verkregen op voorwaarde dat de consument die 12 en 24 opeenvolgende betalingen van alle rekeningen sinds de tijd van het indienen van hoofdstuk 13 en hoofdstuk 7, respectievelijk. In het geval van de VA verzekerde leningen, dat vereist is om te wachten voor 2 jaar om een ​​lening aan te schaffen na een faillissement ontlading.

De genoemde oplossingen zijn niet noodzakelijkerwijs de beste. Het is aan de mensen om erachter te komen de beste manier (en) aan credit score na een faillissement te verbeteren.