Hoe Cliënten kunnen Fund Long-Term Healthcare Kosten

onlangs vrijgegeven 2016 jaarlijks onderzoek van de kosten van de gezondheidszorg gepensioneerde Fidelity’s laat zien dat een paar zowel van 65 jaar $ 260.000 nodig met pensioen, een stijging van $ 245.000 vorig jaar omhoog van $ 220.000 in 2014. Volgens Fidelity het persbericht: “In de afgelopen jaren is de gezondheidszorg een periode van historisch lage bestedingsniveau ervaren, als gevolg van een aantal factoren, waaronder een periode van trage economische groei,” aldus Adam Stavisky, Senior VP, Fidelity Benefits Consulting. “Vooruitkijkend verwachten we de uitgaven voor gezondheidszorg op te pikken van waar het is geweest in de afgelopen jaren, hoewel minder dan wat we hebben gezien in de afgelopen decennia.”

Hier een aantal opties die u en uw klanten kunnen overwegen om hen te helpen hun kosten op lange termijn de gezondheidszorg in pensioen te financieren. (Voor meer informatie, zie: Hoe kan ik Mess Up Pensioen en niet eens weten.)

Look Into een HSA

Voor klanten die nog werken en toegang hebben tot een, een gezondheids-spaarrekening (HSA) is een goede optie om te helpen bij de financiering van hun kosten voor gepensioneerde gezondheidszorg. Een HSA moet naar een hoog-aftrekbare ziektekostenverzekering plan worden bevestigd. Voor 2016, de bijdrage grenzen zijn $ 3350 voor een individuele en $ 6750 voor een gezin met eventuele extra $ 1.000 beschikbaar voor degenen die 55 jaar of ouder. De grenswaarden voor 2017 te verhogen tot $ 3400 voor een individu, terwijl er geen veranderingen in de bedragen voor een gezin of het extra bedrag voor die 55 jaar en ouder.

De ideale strategie voor klanten die nog steeds bezig is om hun pre-fiscale bijdragen te maximaliseren om hun HSA en vervolgens dekking out-of-pocket medische kosten uit andere bronnen. Ze kunnen dan trekken deze fondsen tax-free in pensioen aan gekwalificeerde medische kosten te dekken.

Denken Nou vooruit voor Medicare

Medicare is complex en heeft vele bewegende delen. Veel mensen het naderen van 65 jaar zijn in de war over zaken zoals wanneer toe te passen, hoe toe te passen, wat is overdekt en wat niet gedekt. Als hun financieel adviseur, kan Praktische informatie van onschatbare waarde voor deze klanten.

Basic Medicare (deel A) is gratis voor de meeste mensen, maar de rest van de dekking draagt ​​sommige kosten. Daarnaast is er de kwestie van geneesmiddelen dekking hetzij via Deel D of enige vorm van een Medicare Advantage plan. Er kunnen stijve financiële sancties voor degenen die niet geloofwaardig drug plan dekking hebben en die zich niet aan te melden voor Part D of een goedgekeurde drug plan. (Voor gerelateerde lezen, zie: Long-Term Care: Meer dan alleen een verpleeghuis.)

Overweeg Long-Term Care Insurance

De Fidelity studie is gekeken naar langdurige zorg de kosten voor de eerste keer dit jaar. Het persbericht aangegeven dat zeven op de 10 Amerikanen met pensioen zich kon vinden geconfronteerd met een langdurige zorg situatie op de leeftijd van 65 jaar of daarbuiten. “Terwijl Medicare omvat vele gezondheid gerelateerde kosten in het pensioen, worden de langdurige zorg de kosten alleen gedekt door Medicare in beperkte omstandigheden, aldus het persbericht. Fidelity schat dat een 65-jarige echtpaar $ 130.000 nodig zou hebben, in aanvulling op de besparingen voor gepensioneerde medische kosten, te verzekeren tegen de langdurige zorg kosten. Dit veronderstelt het paar is in een goede gezondheid en koopt een beleid met $ 8000 per maand maximaal voordeel, met drie jaar van de uitkeringen, en een inflatie regelaar van 3% per jaar. ”

Als financieel adviseur van uw klant, Praktische informatie en raad over hoe om te gaan met potentiële langdurige zorg behoeften op pensioen is van vitaal belang. Langdurige zorg verzekering is ingewikkeld en duur. U kunt uw klanten beslissen of de kosten is de moeite waard. Hebben ze voldoende middelen om zichzelf te verzekeren? Hoe zou een langdurige zorg situatie invloed hebben op de levensstijl van de mantelzorger echtgenoot? Hebben ze kinderen of andere erfgenamen hebben dat ze graag een erfenis achterlaten voor? Wat zijn de kosten van een verpleeghuis in hun gebied?

Beleid zijn verschillend en er zijn een aantal factoren die betrokken zijn bij het kiezen van het juiste beleid als dit de manier om te gaan voor uw klant. Nogmaals, Praktische informatie is van cruciaal belang om hen te kiezen van de juiste dekking met de juiste eigenschappen voor een redelijke prijs. Een deel van deze planning kan zijn om te kijken naar een hybride beleid dat de langdurige zorg dekking gecombineerd met levensverzekeringen. Dit kan een goede oplossing voor klanten die beide soorten verzekeringen nodig hebben. (Voor gerelateerde lezen, zie: Medicaid vs. Long-Term Care Insurance.)

Hoe zit het Medicaid

Medicaid is waarschijnlijk niet het antwoord voor de meeste van uw klanten, maar als dit een optie voor hen om te overwegen, dan moet je hen helpen vinden een oudere advocaat goed thuis in dit onderwerp.

Self-verzekering

Op het gebied van de langdurige zorg, misschien rijkere klanten besluiten om zichzelf te verzekeren. Er is geen vaste regel hier, maar sommigen hebben gezegd is dit een optie om te overwegen voor degenen met een vermogen van meer dan $ 2 miljoen. Nogmaals, dit is een regel van de duim en de situatie van elke klant moet worden beschouwd als op individuele basis. Gezien de mogelijke kosten van de langdurige zorg, kan de activa van een cliënt te worden doorgebracht in een haast via deze route.

Het komt neer op

De financiering van hun medische behoeften op lange termijn met pensioen is een toenemende dure propositie voor uw klanten, of het nu hun fundamentele medische behoeften of omgaan met een aandoening die kan het nodig zijn de langdurige zorg. Hen te helpen plan voor deze kosten in het pensioen moet een deel van de pensionering planning die u voor deze klanten. (Voor gerelateerde lezen, zie: Hoe de Long-Term Care Insurance wereld verandert.)