Goede kansen en loopbaanperspectieven voor helderzienden

Als u een aangeboren of verworven talent voor paranormale gaven, moet u ervoor deze gave af te betalen met een baan als een psychische professional. Elke psychische vaardigheid die je bezit kan worden omgezet in een psychische baan in tal van manieren. Er zijn een aantal goede carrière keuzes die je kunt maken op dit gebied.
mediumschap

Een psychische medium is een persoon die kan voelen en bemiddelen communicatie tussen de geesten van de doden en de levende mensen.

Werken als een psychische adviseur kan zeer huldiging zijn. Toch is het belangrijk om na te denken en te plannen verstandig voordat het stappen in een psychische beroep of een andere baan door het kennen van je capaciteiten en vaardigheden. Sommige mensen hebben aangeboren psychische vaardigheden en er zijn anderen die hun paranormale gaven te ontwikkelen door middel van verschillende soorten opleidingen. Ze beginnen hun carrière door het voorspellen van de toekomst van familie en vrienden door het geven van lezingen aan hen, en vervolgens over te schakelen naar het werken als een professionele psychische lezer.

Psychische banen kan worden gerelateerd aan de astrologie, droomanalyse, oostelijke filosofie, spiritualiteit, numerologie, handlezen, vorig leven lezingen, tarot lezen, enz. Mensen willen weten over hun carrière, relaties, gezondheid en toekomst; en zodat ze de neiging om psychische hulp te zoeken. Dus dit een goede carrièrekans kan zijn als je spiritistische zijn en hebben de mogelijkheid om psychische lezingen te bieden.

Career Opties in de Psychic Field

Astroloog

Geen academische kwalificatie in het bijzonder is vereist voor het aangaan van dit gebied. De vaardigheden die nodig zijn een goed begrip van de beweging en de locatie van de planeten en de relatie tot een bepaalde datum, goed inzicht in de principes van de astronomie, medelevend houding ten opzichte van klanten, het vermogen om de maan vertolking in relevante retoriek te vertalen die begrijpelijk is voor de klant, en het vermogen om helder en vol vertrouwen te communiceren.

Je moet op zoek naar bronnen die u kunnen helpen leren astrologiesymbolen, classificatie en interpretatie van de tekens van de dierenriem, astrologisch huizen, planetaire aspecten en tenslotte de geboorte charts. U kunt zelfs het nemen van schriftelijke cursussen of op internet gebaseerde cursussen. Voor meer informatie over cursus structuur kent, kunt u contact opnemen met uw lokale studiecentrum of community college voor meer informatie.

droominterpretator

Een droom tolk kan u helpen een deal met psychische verstande dat zich richt op het vinden van emotionele en andere problemen in iemands dromen. Om een ​​droom tolk te worden, moet men tot het nemen van certificering cursussen. De cursus zal een aantal sessies bij te wonen. Men kan ook thuis studeren door het lezen, schrijven op persoonlijke en andermans dromen, het bijwonen van droomwerk sessies met een goedgekeurde droom therapeut, waar de aspecten van energie en emoties zullen worden uitgediept.

Hoewel het interpreteren van dromen, moet men beelden en scènes te vertalen in woorden die men kan begrijpen, door het vertalen van de betekenis van de droom symbolen. Daarna moet hij de droom om de biografie van de dromer betrekking hebben. Men moet het leven van de dromer weten, zodat hij in staat is om precies te vertalen een droom. Men kan zelfs vertalen elke droom zonder iets over de dromer te weten, maar het kan niet een perfecte droom vertaling te zijn. Men moet een patiënt te zijn en ontdek alles over de informatie die de onbewuste geest u via dromen zal geven.

numerologist

Om een ​​numerologist te worden, moet men boeken over numerologie lezen en ook blijven oefenen. Het bijwonen van lessen en trainingen kan ook helpen. Een numerologist certificatie programma kan iemand helpen krijgen een beter inzicht in zichzelf, anderen en het leven. Na afronding van de cursus, een gekwalificeerd is om een ​​vergoeding voor zijn lezingen.

Handlijnkundige

Om een ​​handlezer te worden, moet je een sterk geloof in handlijnkunde en kennis van de hand te hebben. Als men niet een natuurlijke handlezer en wil deze vaardigheid te leren, kan hij een klasse te nemen, een boek lezen, te leren met een ervaren meester, studie websites, en de praktijk. Er is geen formele opleiding nodig is om een ​​handlezer zijn. Men moet kleine en grote details over de handen kennen, onthouden de lijnen en manieren om ze te interpreteren. Handlezen heeft tijd nodig en de praktijk om een ​​expert te worden.

Tarot Reader

Om een ​​tarot lezer, moet je weten hoe je kaarten te lezen met vertrouwen en precisie. U moet uw begeleiding vaardigheden te ontwikkelen, werken op intuïtie, en het creëren van een diep begrip van tarot kennis. Hiervoor moet je een heleboel boeken lezen en te oefenen met andere mensen. U kunt ook up online cursussen of tarot opleidingen. Je moet tijd besteden aan het schrijven van lezingen en lees ook voor vrienden.

Work from Home Psychic Counselor

Een work-at-home psychische moet een natuurlijke of verworven paranormale begaafdheid en moet de beste beschikbare technologie te hebben. De psychische geeft lezingen aan klanten via de telefoon, e-mail, web cam, of online chat. Hij wordt algemeen aangenomen als een onafhankelijke contractant voor een groot bedrijf. Het bedrijf bereikt klanten door middel van reclame. De psychische werken vanuit huis kan ook face-to-face lezingen aan cliënten op een afspraak basis. Hij kan ook zijn of haar eigen website waar klanten in contact met hem direct te krijgen.

Er zijn nog andere psychische medium banen als een helderziende, heldervoelende, helderhorendheid en helderwetende. Heldervoelende is iemand die de mogelijkheid om intuïtieve berichten te ontvangen via gevoelens of lichamelijke gewaarwordingen heeft. Helderhorende is iemand die in staat is om intuïtief berichten ontvangen zonder gebruik te maken van de fysieke oren. Helderwetende is iemand die het vermogen om iets zonder logica of feiten te kennen heeft.

Beslissen over het beroep

▸ Om succes te bereiken en zijn populair, moet je zorgzaam, positief, om eerlijk te zijn, hebben een sterke spirituele vaardigheden en een goede wil om mensen in nood te helpen.

▸ beslissen over wat je het meest vertrouwen, te weten komen over de verschillende psychische banen en streven naar een baan op basis van uw talent.

▸ Ontwikkel uw vaardigheden door het lezen van boeken over helderziendheid, astrologie en anderen. Dit geeft je meer ervaren en vol vertrouwen te maken.

▸ Oefen je vaardigheden door middel van lezingen aan uw vrienden en familie voordat je gaat voor het echte werk.

▸ Als u een psychische baan met een grote en gevestigde onderneming wilt, dan beslissen wat voor soort bedrijf dat u zou willen werken.

▸ Kijk of de ethiek van het bedrijf verenigbaar zijn met je eigen spirituele ethiek. Bijvoorbeeld, helderzienden werken in een bedrijf verplichten tot het werken binnen een ethische code die niet toestaat helderzienden afhangen van of laat bellers de bevoegdheid hebben om hun eigen keuzes te maken.

▸ Ook controleren of het bedrijf dat u zou steunen in uw professionele groei.

Websites voor Psychic Jobs

Als u op zoek bent naar een psychische job, dan kunt u proberen de sites zoals recruitingpsychics.com, onesun.com, serenity-snna.com, circleofstars.com en clearpsychics.net.

Sommige mensen worden geboren met de gave van deze paranormale gaven en zijn in staat om het gemakkelijk te gebruiken zonder enige inspanning. Het kan ook worden ontwikkeld bij mensen die deze paranormale gaven hebben at all. Dit alles vereist de ontwikkeling van een natuurlijke intuïtieve vermogens, de uitoefening van het vermogen iemands geest aan te boren in de bezienswaardigheden, geluiden, gevoelens, en de algehele energie rond hem of haar. Men kan ook boeken te lezen over deze aspecten. Een cursus over paranormale gaven en het ontwikkelen van uw psychische kracht zou u de weg naar meer intuïtief geworden prediken.