Goede investeringen voor kinderen

Als u geïnteresseerd bent in het kennen over goede investeringen voor kinderen zijn, dan bent u op het juiste spoor. Lees dit artikel om te leren over hoe behulpzaam kunnen investeringen zijn in het verhuren van kinderen begrijpen de waarde van geld.
De vragen die ieder individu met een overschot geld lastigvallen zijn al dan niet investeren of, en wat zijn de hoog-rendement beleggingscategorieën. Voor de kinderen, is het sterk aanbevolen dat ze moeten leren hoe om te investeren op hun leeftijd. Het gezegde, ‘Early om te beginnen is het begin tot eind’ is niet van toepassing op de financiële wereld. Een kind moet vroeg uitsluitend ten behoeve van langer verblijf in de markt beginnen, zoals blijkt uit het voorbeeld van beleggingsgoeroe, Warren Buffett.

Basisprincipe van investeringen

Investeringen vergen tijd, inspanning en geld. De principes die verder gaan in ieder besluit van beleggen zijn hetzelfde. Of het vruchtbaar wordt of niet hangt af van hoe uitgebreid het werd onderzocht. Of het was de eerste kans die aan de belegger kwam, of hij maakte een weloverwogen beslissing na bestudering van de goed onderbouwde informatie telt ook veel. De laatste optie plukt altijd een betere beloning. De meest fundamentele principe van beleggen voor uw kind om te leren is om de waarde van een kans te overwegen. Het is belangrijk te begrijpen dat het geld geïnvesteerd in een instrument is niet beschikbaar voor andere, maar winstgevend is. Dit wordt de ‘Cost of Opportunity.’Daarom is het van cruciaal belang wordt om verstandig te investeren in de eerste plaats.

investeringen Ideeën

Net als bij alle andere goede gewoonte, de gewoonte van het verzorgen van de beschikbare geld moet worden geteeld en dus is de gewoonte van het maken van verstandige investeringen. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders om te zorgen dat hun kinderen krijgen deze vaardigheid. Hier zijn een aantal opties die u kunt overwegen.

Spaarrekening
Naast de spaarpot, het openen van een spaarrekening voor uw kind is de meest economische manier van hem of haar aan te moedigen om de waarde van geld en besparingen te leren. Het belangrijkste is niet hoeveel hij of zij bespaart en verdient belang, maar hoe consequent hij of zij deposito’s bij de bank. Hoeveel mentale ruimte de jongen laat zijn of haar account te delen en het is van belang is en duidelijk uit zijn of haar transacties zal zijn. Een scherpe ogen ouder kan veel leren van het patroon van de transacties.

Aandelen en Voorraden
Het stimuleren van een kind om de aandelen van bedrijven die een beroep op hem of haar te onderzoeken, is een manier om hem of haar leert om te zoeken naar investeringsmogelijkheden. Het bezitten van een paar aandelen van bedrijven als Disney of McDonald’s zal voortdurend herinneren hem of haar over de investeringen, en kunnen hem of haar aan te moedigen op zoek naar andere investeringen te houden.

Treasury Bonds
Staatsobligaties zijn zeer stabiel instrumenten, omdat hun waarde niet wordt beïnvloed door de marktwerking. Deze obligaties worden uitgegeven door het ministerie van Financiën en worden ondersteund door de Amerikaanse regering. Nadat ze worden uitgegeven, ze nemen jaar te rijpen om hun nominale waarde. Zij vertegenwoordigen investeringen op lange termijn en zijn ideaal voor kinderen, omdat ze de maturiteit bedrag kan ontvangen wanneer zij volwassen zijn. Deze obligaties, ooit gekocht, kan worden behandeld, geteld, en verzorgd door de jongen, alsof ze echt geld dat is een les op zich. Ze zijn ook een laag risico.

College Education Plan
Dit is ook bekend als een 529 plan en zijn vastgesteld om te voorzien in het onderwijs de kosten van een kind. Elk van de 50 staten ten minste een dergelijk investeringsplan. Deze instrumenten zijn voorzien van voordelen zoals belastingaftrek en uitstel. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een plan spaargeld of een prepaid plan. Het opzetten van uw kind 529 plan van het houden van een oog op de toekomst collegegeld, is een kans die u niet kunt missen.

Certificate of Deposit
Deze worden uitgegeven door banken, en zijn promessen die kunnen worden gekocht. In tegenstelling tot staatsobligaties, kunnen ze worden geïnd als dat nodig is, om de waarde en het belang van de geaccumuleerde te realiseren. Indien de datum van terugtrekking van geld is vóór de vervaldatum van het certificaat, dan kan het een boete uit te nodigen.

In steeds groter wordende financiële wereld van vandaag, zijn er geen gebrek aan mogelijkheden om te investeren. Voor de kinderen, want het is voor elke belegger zijn zout waard is, is het belangrijk om te leren om onderscheid te maken tussen een goed betaalde riskante investering en een veilige één.

Disclaimer: Dit artikel is alleen voor referentie doeleinden en niet direct een belegging keuzes aanraden.