Goede investeringen voor jongeren

Weten over goede investeringen is zeer belangrijk in deze tijd van onzekerheid. Voor jonge volwassenen, die net hun carrière zijn begonnen en zijn op zoek naar betrouwbare investeringen, dit artikel geeft alle nodige informatie.
Economische besparingen zijn de noodzaak van het uur. Iedereen wil genoeg sparen, zodat het pensioen is niet moeilijk en zelfs vandaag de dag kan stress vrij zijn. Voor jonge volwassenen, is het raadzaam dat de investeringen planning moet beginnen na het afstuderen of zodra men een baan krijgt. Jonge volwassenen hebben een hefboomeffect dat ze zelden te realiseren. Als hun carrière net is begonnen, kunnen verschillende beleggingen worden uitgeprobeerd als ze ruim de tijd om een ​​verkeerde te corrigeren. Hier zijn enkele van de beste investeringen die jonge volwassenen kunnen overwegen.

goud ETF

GOUDPRIJSRISICO ETF: Een goudprijs ETF maakt gebruik van beleggers geld om fysiek goud te kopen en op te slaan. Na opslag, ze verdelen dit gold in aandelen (ETF’s) op basis van de huidige marktprijs. Wanneer een belegger koopt een ETF, hij / zij is in feite de aankoop van goud in de vorm van aandelenopties. Hun waarde is direct gekoppeld aan de marktwaarde van goud. Als de waarde van goud stijgt met 10%, de waarde van de ETF dat ook met 10%.
GOLD STOCK ETF: Investeren in een goudvoorraad ETF betekent investeren kapitaal in goud mijnbouwbedrijven. De waarde van deze ETF’s is afhankelijk van hoe goed de bedrijven uit te voeren en niet op de huidige waarde van het metaal.

Als het opslaan van fysiek goud lijkt een vervelende taak, dan is het kopen van goud ETF’s (Exchange Traded Fund) is de dichtstbijzijnde een belegger kan op het gele metaal te krijgen. ETF’s helpen investeren in goud door aandelenmarkt. De markt biedt twee soorten goud ETF’s: Goud Stock ETF of Gold Prijs ETF. De goudvoorraad ETF is gekoppeld aan bedrijven die betrokken zijn bij de goudwinning en goudprijs ETF betekent een directe belegging in de goudprijs index. Het grootste voordeel van beleggen in goud ETF’s is het elimineren van de stress die wordt geleverd met de bezittende van fysiek goud. De handel in ETF’s is vrij gemakkelijk als ze kunnen worden gekocht of verkocht binnen enkele minuten online. Dit is eenvoudiger dan de handel in fysiek goud.

termijndeposito’s

Kapitaal in termijndeposito’s kunnen worden gestort voor de korte en lange termijn. De minimale periode voor de korte termijn borg bedraagt ​​12 maanden en voor de lange termijn is 18 maanden. Alvorens te kiezen voor deze investering, controleren welke banken of financiële instellingen bieden de beste rente.

Een andere grote mogelijkheid om een ​​portefeuille te diversifiëren is door te kiezen voor termijndeposito’s. Beleggers moeten opzij te zetten een bepaald bedrag en zet het voor een bepaalde tijd. Aan het einde van de looptijd, kan het geld met de rente worden ingetrokken. Het grootste nadeel van deze investering is de vergrendeling periode van de hoofdstad. Geld kan in geval van nood worden ingetrokken, maar dat betekent niet ten goede aan de belegger.

k

De gereserveerd voor de 401 (k) bedrag wordt afgetrokken van het salaris voorafgaand aan het bedrag in aanmerking komt voor de belasting. Dit minimaliseert de belasting, omdat het alleen wordt geheven op het resterende bedrag.

Je carrière is net begonnen en pensioen is bijna 40 jaar op de weg. Toch is het essentieel dat de 401 (k) serieus te nemen. Research zegt in de komende tien jaar de gemiddelde Amerikaan niet in staat zal zijn om alleen te hangen in de sociale zekerheid, en het is essentieel dat hun zuurverdiende geld wordt gekanaliseerd in diverse besparing hulpmiddelen zoals 401 (k) voor een zekere toekomst. Om ervoor te zorgen dat de 401 (k) voor u werkt, is het essentieel om in dienst van een bedrijf dat een dergelijke investering voor zijn werknemers sponsort. Momenteel is de jaarlijkse bijdrage aan de 401 (k) is $ 17.000.

Effecten

Speel klein in eerste instantie door het kopen van slechts 10 tot 50 voorraden, te begrijpen hoe de markt en de tarieven fluctueert. Een andere belangrijke grond om altijd is zelfbeheersing. Iedereen die zelfbeheersing zelden onder de knie maakt een slechte beslissing in aandelen.

De beurs wordt beschouwd als de meest onstabiele vorm van beleggen, maar veel management en de financiële goeroes adviseren te investeren in het. Mensen zijn bang om te investeren in aandelen, omdat ze zich niet bewust over de werking ervan. Jongvolwassenen moet niet alleen aankoop van een goed presterende aandeel. Alleen maar omdat een bedrijf is het maken van een miljard dollar vandaag, betekent niet dat het niet zal worden faillissement morgen. Voor het kopen van aandelen, is een grondige analyse geadviseerd. Zelfs het ‘Orakel van Omaha’, Warren Buffet schrijft redenen voor het kopen van een bepaald bestand voordat hij investeert in.

Beleggingsfondsen

Tax-free beleggingsfondsen klinkt misschien aantrekkelijk, maar er zijn bepaalde punten om te weten alvorens te investeren in hen. Deze fondsen worden uitgegeven door lokale en nationale overheden en dus vrij zijn van de federale, lokale of staat belastingen. Echter, rente en winst behaalde minimaal in vergelijking met investeringen uit andere soorten beleggingsfondsen zijn.

Beleggingsfondsen zijn altijd betrouwbaar geacht worden vanwege de lage hoeveelheid risico’s die zij dragen. Het werkingsprincipe van een beleggingsfonds is uiterst eenvoudig: Een beleggingsmaatschappij verzamelt kapitaal van potentiële investeerders en koopt financiële activa of investeert in de overheid gerelateerde regelingen. Het beste deel over beleggingsfondsen is dat ze minimale investering omdat de kosten van het kopen en verkopen van de activa wordt gedeeld door duizenden vereisen. Beleggingsfondsen worden meestal de voorkeur van de beleggers, als de investering onder de deskundige begeleiding van een fondsbeheerder wiens salaris is afhankelijk van hoe goed het fonds presteert wordt gedaan.

Vastgoed

Eerste keer kopers moeten een tab van de recente ontwikkelingen gebeurt in gebieden waar ze van plan zijn om te investeren te houden, kan de nodige informatie worden verkregen bij de Kamer van Koophandel. Een nieuwe koper moet grondig onderzoek naar de locatie van zijn / haar eigendom.

Experts geloven dat het nu de juiste tijd voor het aanbrengen van geld in onroerend goed. Maar vóór de trekker, is het essentieel om de basiskennis over hebben. Onroerend goed is gewoon niet de handel in het kapitaal en het kopen van onroerend goed. Zelfs de eenvoudigste transacties in onroerend goed kan weken of zelfs maanden duren, afhankelijk van de marktomstandigheden en de locatie van de woning. Eerste keer kopers moeten beginnen met flatgebouwen of een duplex en het investeren in grote appartementen of kantoorruimtes moet off limits tot de koper alles over vastgoed kent.

Roth IRA

De meeste mensen kiezen voor een van beide IRA of 401 (k), maar experts raden te investeren in zowel omdat het voorziet in fiscale flexibiliteit na de pensionering.

De Roth IRA (Individual Retirement Agreement) werd in 1997 opgericht om te helpen de Amerikaanse burgers genieten van een zorgeloos pensioen. Bijdragen aan de IRA worden beschouwd als ‘tax-free’ en kan niet worden afgetrokken van de fiscale aangiften. Dit betekent dat wanneer u van plan bent om geld op te nemen van de rekening, zou er geen belasting op de groei van de rekening. Dit betekent dat enorme hoeveelheden geld bespaard als de belegger in een high-belastingschijf. In 2001 werd de jaarlijkse bijdrage bedrag verhoogd van $ 3000 tot $ 4000 en in 2008 weer gestegen tot $ 5000.

Investeren terwijl je jong bent is een geweldige manier om een ​​betere toekomst te verzekeren. Er zijn verschillende soorten investeringen beschikbaar in de markt en wordt het pas echt moeilijk om er een te plukken en noemen het de beste. Potentiële beleggers kunnen investeren in wat ze willen, het belangrijkste om te begrijpen zijn de voors en tegens van hun beslissing.