Gepensioneerden: Do not Lose Your Fiduciary Rule Protection

Bij het huren van een financieel adviseur om uw portefeuille te beheren, is er een automatische aanname van de adviseur zal boven zijn of haar interesses te zetten. Tenzij uw adviseur handelt onder een fiduciaire norm, maar er is geen garantie dat hij of zij is gebonden aan dit te doen.(Voor meer informatie over dit onderwerp, kunt u kiezen van een financieel adviseur. Geschiktheid vs Fiduciary Standards)

Het ministerie van Arbeid is een poging om op grotere schaal bescherming van alle beleggers door het instellen van een nieuwe fiduciaire regel, die over het algemeen zou vereisen adviseurs die gekwalificeerde pensioen accounts op te treden als vertrouwenspersonen te beheren. Er is een mogelijke storing in het plan echter dat gepensioneerden moeten zich bewust zijn van.

Fiduciaire Rule en negatieve Consent

Onder de door het ministerie van Arbeid richtlijnen, zouden financiële adviseurs gebonden zijn door iets wat bekend staat als een “belang Contract Vrijstelling” of BICE. Dit contract zou het vermogen van een adviseur of makelaar om commissies te verdienen bij het aanbieden strijdig advies regeren. Klanten zouden moeten instemmen om een ​​adviseur om dit te doen door middel van deze overeenkomst, en in ruil zou de adviseur gebonden door de fiduciaire regel. Een ander belangrijk nadeel van de DOL regel zou adviseurs nodig hebben om volledige openheid over de aard van de investering producten die ze verkopen en de bijbehorende opdrachten te verstrekken.

Dit komt gepensioneerden, omdat het is ontworpen om adviseur acties die kunnen resulteren in hogere kosten het management of die steer gepensioneerden in de richting van de investeringen, die niet per se de beste fit te beteugelen. (Voor meer informatie over advisor fees, zie: A Guide to Investor kosten.) Er is een addertje onder het gras, maar in dat uw adviseur u kunt vragen om te kiezen uit. Als je niet op te letten, is het mogelijk dat je zo, zonder zelfs te realiseren zou kunnen doen.

Het ministerie van Arbeid laat adviseurs om een ​​vrijstelling, die de vorm van een brief of e-mail communicatie zal nemen waarin staat wat de bepalingen van het nieuwe fiduciaire regel zijn en specificeren wat je hoeft te doen om te profiteren van deze bescherming te vragen. Als u niet reageert op dit verzoek schriftelijk te erkennen dat je wilt hebben de fiduciaire norm toe te passen, dat je effectief af te zien van de bescherming door middel van negatieve toestemming. (Zie ook een eerste blik op de definitieve Fiduciary Rule.)

Gepensioneerden die niet profiteren van de fiduciaire regel wel rekening kan openen zich tot hogere vergoedingen op hun pensioen rekeningen. Dit is vooral problematisch voor beleggers die sterke troeven in een IRA hebben. Als uw adviseur concentreert uw holdings in high-fee beleggingsfondsen om grotere opdrachten te genereren, kunnen de kosten voor de groei van uw portefeuille stunt.

Wanneer zal de Fiduciary regel van kracht?

Uitvoering van de laatste regel is ingesteld voor april 2017, maar zijn volledige bepalingen worden niet verwacht effectief te zijn tot januari 2018. Beleggers zullen waarschijnlijk beginnen met het zien van de vrijstelling aanvragen te zien in hun mailbox in de maanden voorafgaand aan de in april startdatum, ervan uitgaande dat de regel geen verdere herzieningen die vertraging zou veroorzaken ondergaan.

Er is een mogelijkheid dat de regel geheel kan worden vernietigd. Wetgevers en top-industrie handel groepen vocale geweest in hun verzet tegen de fiduciaire regel. Een van de belangrijkste argumenten is dat de toegenomen kosten in verband met de naleving zou worden doorgegeven aan de beleggers, die mogelijk zou kunnen prijs die in de lagere-tot midden-inkomenslanden range uit de markt te verdrijven. (Voor meer informatie, zie: The Fiduciary Regel: wat het betekent voor beleggers.)

Ervan uitgaande dat de regel is toegestaan ​​door te voeren zonder grote veranderingen, moeten gepensioneerden op de uitkijk voor de communicatie van hun adviseur of brokerage. Als u zich zorgen over het missen van uw melding vrijstelling, kunt u proactieve stappen om uw investeringen veilig te stellen door te vragen uw adviseur om een ​​schriftelijke verklaring erkent dat hij of zij optreedt in een fiduciaire capaciteit te bieden te nemen. Deze verklaring moet ook eisen dat de adviseur van belangenconflicten en de kosten die betrokken zijn bij elke investering bekend te maken.

The Bottom Line

De fiduciaire regel is bedoeld om gepensioneerden en andere investeerders te isoleren van onfrisse praktijken waar hun pensioen rekeningen betreft. Op dit moment werkt de regel niet uit te breiden tot de belastbare beleggingsrekeningen. Het belangrijkste om mee te nemen voor senioren is zich bewust zijn van de komende veranderingen, zodat ze dienovereenkomstig kunnen handelen om ervoor te zorgen dat hun investeringen veilig te stellen.