Fiscaal risico voor Middenstand Amerikanen: Verhoogde Audits en AMT

Gemiddeld inkomen Amerikanen moeten zich bewust zijn van de gevaren die betrokken zijn bij het indienen van hun belastingen. Deze classificatie van de belastingbetaler is nu een groter risico voor audit, en is meer kwetsbaar voor de alternatieve minimale belasting (AMT).
Door Erin Peterson

Gemiddeld inkomen Amerikanen zijn meer blootgesteld dan ooit te worden gecontroleerd door de Amerikaanse Internal Revenue Service (IRS). Als betrapt op hun belastingaangifte, kunnen filers worden gevraagd om te betalen tot $ 4100 meer in de inkomstenbelasting.

Verhoogde Audits voor Middle Income Belastingbetalers

Sinds 2000 is het aantal controles op belastingaangiften ingediend door degenen die $ 25.000 tot $ 100.000 verdrievoudigd. Deze dramatische stijging is onderdeel van een systeem-brede verandering in de auditstrategie. De IRS beweert dat er te weinig aandacht wordt besteed aan een gemiddeld inkomen belastingbetalers vóór 2000. Zij erkennen ook dat er was niet genoeg de nadruk op het hoogste inkomen belastingbetalers – degenen die $ 1.000.000 of meer.

In 2006, is de kans op een gemiddeld inkomen belastingplichtige gecontroleerde was één in 56. In datzelfde jaar, het hoogste inkomen filers had één op de 16 kans om te worden gecontroleerd en een lager inkomen filers – degenen die minder dan $ 25.000 per jaar – had een op de 94 kans. Volgens de IRS, deze strategie is noodzakelijk als gevolg van een verminderd aantal IRS agenten, en de toenemende complexiteit van het belastingstelsel.

Terwijl de toegenomen controles zijn bekritiseerd door velen, hebben zij bewezen succesvol te zijn. Zelfs als elke audit minder tijd en aandacht wordt besteed dan voorheen, zijn ze waardoor mensen meer eerlijk over hun belastingaangifte te zijn. Belastinginkomsten van handhavingsacties, steeg met bijna $ 15000000000 in 2006 ten opzichte van 2000.

Alternative Minimum Tax Valkuilen

Het tweede risico voor de middenklasse belastingbetalers is hun kwetsbaarheid voor de alternatieve minimale belasting (AMT). Ook bekend als de vermogensbelasting, werd AMT oorspronkelijk bedoeld om belastingontwijking te voorkomen door de rijken, met een high-end tax shelters die investering inkomsten te creëren.

Echter, Tax Policy Center directeur Len Burman getuigde in het Huis Manieren en middelen Select Revenue Maatregelen Subcommissie dat als gevolg van slecht ontwerp, miljonairs zijn eigenlijk minder waarschijnlijk te danken AMT dan mensen met een gemiddeld inkomen met kinderen.

Velen zijn nu de vraag hoe deze code een averechtse uitwerking.

Een van de redenen is dat de AMT niet mogelijk om persoonlijke vrijstellingen, standaard aftrek, of vele andere belastingvoordelen die midden inkomens ten goede komen. Dit zorgt ervoor dat het belastbaar inkomen van het huishouden hoger te zijn en is daarom tegen een hoger tarief belast. Voorbeelden van deze vrijstellingen en verminderingen die niet meer kunnen worden genomen zijn onder andere, kind belastingaftrek, en aanpassingen voor de staats-en lokale belastingen in sommige gebieden.

Een andere manier om de AMT invloed middenklasse gezinnen is dat de inkomsten-uitzondering niveaus zijn te laag ingesteld. Inkomen vrijstellingen gebruikt bij de berekening van AMT heeft geen gelijke tred gehouden met de inflatie, zelfs al salarisverhogingen hebben. Bijvoorbeeld, in 1969 de inkomensafhankelijke vrijstelling niveau was $ 30.000 voor alle filers. Op basis van de inflatie, die gelijk zou $ 165.000 vandaag. Echter, de huidige vrijstelling levels zijn slechts $ 45.000 voor de gezamenlijke filers en $ 33.750 voor individuele filers.

Een laatste reden dat de AMT het beoogde doel niet heeft aangepast, is dat veel miljonairs verdienen een groot deel van hun inkomsten uit beleggingen. Meerwaarden en dividenden worden niet als gewoon inkomen en worden belast tegen een lager tarief.

Gegevens blijkt dat slechts ongeveer drie procent van AMT betalers in 2006 waren miljonairs met tax-shelters – de codes doelgroep. De meeste mensen die de verschuldigde belasting verdiende tussen de $ 200.000 en $ 500.000. Een kwart van de AMT betalers maakte $ 75.000 tot $ 200.000 in 2006. Dit zijn groepen die werden getroffen door het onvermogen om het kind fiscale aftrek of staats-en lokale fiscale aftrek te gebruiken.

Het congres is in het proces van hoorzittingen voor de hervorming van de alternatieve minimale belasting. Sommige leden van de commissie vragen om de AMT minimuminkomen moet worden vastgesteld op $ 200.000. Anderen pleiten voor een volledige intrekking van de code.