Facebook Stock: Het analyseren van 5 belangrijkste leveranciers (FB)

In 2004, Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz en Chris Hughes gemaakt Facemash, die later werd Facebook, Inc. (NASDAQ: FB) in Zuckerberg de Harvard University slaapzaal. In eerste instantie beperkt tot Harvard studenten, de website later uitgebreid naar andere studenten, dan middelbare scholieren en het grote publiek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Menlo Park, Californië, de $ 115.900.000 bedrijf helpt openen nieuwe aansluitingen voor mensen wereldwijd. Vrienden en familie gebruik maken van het sociale netwerk in contact te blijven, post foto’s, video’s bekijken en te leren wat er gaande is over de hele wereld. Leden kunnen deelnemen aan common-belangengroepen, post gebeurtenissen, onderzoek werkgelegenheid en voldoen aan andere behoeften. hoofdleveranciers Facebook’s zijn gevestigd in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië, Zwitserland, Zweden, Spanje, Singapore, Rusland en andere landen.

DuPont Fabros Technology

DuPont Fabros Technology, Inc. (NYSE: DFT) verhuurt kritische belasting, of back-elektrische voeding, voor digitale communicatie van Facebook, evenals computer ruimte van vier gebouwen op DFT datacenter campus in Ashburn, Virginia. Oorspronkelijk was het een data center business gecreëerd door Hossein Fateh in 1997, DFT werd opgericht door Lammot J. du Pont en Fateh in maart 2007. Het hoofdkantoor is gevestigd in Washington, de $ 3.000.000 bedrijf bevoegdheden, koelt en beschermt servers en essentiële missie en zakelijke applicaties uitbesteed door de informatietechnologie klanten. DFT is ook een vastgoedbevak (REIT) die zich ontwikkelt, werken en beheert groothandel datacenters voor de internationale Internet en enterprise bedrijven. DFT ontleent 21,3% van haar inkomsten uit Facebook.

Digital Realty Trust

Digital Realty Trust, Inc. (NYSE: DLR) verhuurt datacenter capaciteit op Facebook. Digital Realty huizen, exploiteert en beheert de servers van Facebook en opslag. Opgericht in februari 2001 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië, de $ 13.000.000 Digital Realty is een wereldwijde marktleider op het gebied van technische vastgoed. Het bedrijf verwerft, beheert en schalen datacenter campussen voor 32 wereldwijde markten. Digital Realty verdient 2,5% van haar inkomsten uit Facebook.

British Land Company

British Land Company plc (LSE: BLND.L) huurt ruimte in Regent’s Place, een mixed-use campus in Londen, op Facebook UK. Opgericht in 1856 en heeft zijn hoofdkantoor in Londen, British Land is een van Europa’s toonaangevende vastgoedbedrijven. De $ 10.300.000 REIT bezit, beheert, ontwikkelt en financiert hoogwaardig commercieel vastgoed op prime retail locaties in het Verenigd Koninkrijk. British Land verdient 0,9% van haar inkomsten uit Facebook.

Mail.ru Group Ltd. Sponsored GDR

Mail.ru Group Ltd. Sponsored DDR (OTC: MAIL) verkocht haar aandelen in Facebook in 2013. Dmitry Grishin, Alexey Krivenkov, Michael Zaitsev en Eugene Goland stichtte de $ 4.500.000 Mail.ru in 1998. De in Moskou gevestigde bedrijf ontwikkelt wereldwijde web communicatie en entertainment diensten. Diverse Russischtalige sociale netwerken en instant messenger services, e-mail service, online games en mobiele toepassingen zijn de focus. In 2015 Mail.ru gegenereerd 39.300.000 $ aan inkomsten.

Advanced Micro Devices

Advanced Micro Devices, Inc. (NASDAQ: AMD) samen met Facebook te ontwikkelen Oculus Ready PC’s. Oculus VR, LLC, een virtual reality technologie bedrijf eigendom van Facebook, creëerde Oculus Rift, een virtual reality-head-mounted display voor video gaming beschikbaar voor gebruik met Oculus Ready PC’s. John Carey, Larry Stenger, Jerry Sanders, Frank Botte, Edwin Turney, Sven Simonsen, Jack Gifford en Jim Giles stichtte Advanced Micro Devices op 1 mei 1969. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sunnyvale, Californië, product strategie van de onderneming $ 2.300.000 verbetert de ervaringen van gebruikers van technologie “door de ontwikkeling van nieuwe software, hardware, business modellen en nog veel meer, maar ook investeren in cutting-edge software en applicatie-bedrijven. Advanced Micro Devices ‘2015 was de omzet $ 4 miljard.

Met de hulp van de belangrijkste leveranciers, Facebook domineert de social networking-industrie. Met de huidige snelle levensstijl, het bedrijf bedient een vitale behoefte aan mensen die verbonden met familie, vrienden en collega’s te blijven. Facebook blijft een krachtpatser in sociale netwerken nu en zal waarschijnlijk voor de komende jaren.