Etholoog Job Beschrijving en Salaris

Een etholoog observeert dieren, analyseert hun gedrag, en documenteert de bevindingen. De functieomschrijving en salaris van een etholoog wordt geschetst in de tytfrn write-up hieronder.
Chimpansees, gorilla’s, orang-oetans wonen al honderden duizenden jaren in hun bos, het leven fantastisch leven, nooit overpopulating, nooit het bos te vernietigen. Ik zou zeggen dat ze op een manier die meer succes dan wij zijn geweest voor zover het zijn in harmonie met de omgeving.
-Jane Goodall, Engels etholoog en antropoloog
Ethologie is een tak van de zoölogie die zich bezighoudt met de studie van de dieren en hun gedrag. Maar dan moet je hebben gehoord van de term ‘behavioristen’ als goed, ze decoderen dierlijk gedrag en suggereren remedies. Wat doet een etholoog doen, dan? Wat doet hij studeren? Nou, om te beginnen, hoewel gedragsdeskundigen en ethologen delen dezelfde theorie met betrekking tot het gedrag van dieren, de manier van aanpak is verschillend voor beide.

Met ingang van vandaag, gedragsdeskundigen hebben een andere opleiding, en zijn afhankelijk van wetenschappelijke bevindingen aan dierlijk gedrag te veranderen. Integendeel, ethologen voeren veldonderzoek vinden van de verschillende manieren waarop een dier zich gedraagt ​​onder verschillende omstandigheden. In de volgende paragrafen leert u wat een etholoog doet, hoe je een etholoog worden, en hoeveel hij verdient.

Functieomschrijving

Zoals eerder vermeld, ethologen bestuderen het gedrag van dieren.
Zij maken gebruik van het laboratorium informatie en combineren het zelfde met uitgebreide excursies te observeren en analyseren hoe dieren zich gedragen.
Veel ethologen kiezen voor het onderwijs banen bij universiteiten ook.
Degenen met een doctoraat kunnen gaan in voor geavanceerd onderzoek op bijzondere dieren, maken gedetailleerde aantekeningen en documenten te publiceren.
Velen beginnen als opvoeders in dierentuinen; hebben gestudeerd dierlijk gedrag, ze kunnen de bezoekers begeleiden en te creëren effectief displays.
Zij in aanmerking komen ook voor aio’s en werken in laboratoria worden.
Wanneer ethologen ondernemen een bepaalde opdracht in openlucht, zij nauw observeren dieren, notities, foto’s, uit te voeren experimenten om de bevindingen te documenteren, de studie van de invloed van hun gedrag op de voortplanting, etc.
Ze werken zelfs in farmaceutische bedrijven, in de gezondheid gerelateerde projecten, om gedrag te begrijpen en interpreteren van dieren (ratten, konijnen, etc.) na een bepaalde drug wordt getest op hen. Deze waarnemingen helpen wetenschappers verbinden de progressie van de ziekte.
Ze zijn ingehuurd door vele particuliere onderzoeksinstellingen om te helpen bij het wildlife-programma’s.
Ze bestuderen voortplantingspatronen leefgebied gevolgen voor particuliere milieu-adviesbureaus.
De hulp te verbeteren en onderhouden van de gezondheid van dieren in dierentuinen, aquaria, musea, dierlijke heiligdommen en wildparken.
Ze helpen begrijpen waarom en hoe dieren zich gedragen op een bepaalde manier, hoe ze reageren op voeding, slapen, en andere gewoonten.
Ze helpen ook begrijpen bezitterig natuur dieren ‘ten opzichte van hun kleintjes, hun adaptieve waarde, veranderingen in de gen-patronen, etc.

621: = Eisen

Ethologen vereist gedegen kennis in onderwerpen, zoals biologie, genetica, ecologie, evolutie, enz.
Na het voltooien van zijn / haar post-secundair onderwijs, kan een aspirant-etholoog in te gaan voor een bachelor’s degree in ethologie of een van de bovenstaande gerelateerde disciplines.
Een specialisatie in een gekozen gebied samen met een doctoraat zal helpen als hij wil individuele onderzoek uit te voeren.
Ondertussen kan hij beginnen te werken bij dierentuinen en laboratoria.
Een feit over ethologen is dat de meeste van hen gaan voor verdere studies, in plaats van het begin op een entry-level na hun bachelor. De reden hiervoor is dat een geavanceerde graad opent verdere mogelijkheden van werk en werkgelegenheid.
Tijdens de cursus wordt een aspirant onderwerpen te bestuderen, zoals het gedrag van dieren, cognitieve ethologie (dat is een tak van de ethologie in verband met hoe het gedrag van dieren wordt beïnvloed door bewustzijn), vergelijkende psychologie (een andere sub-discipline van de ethologie), neurobiologie, neurologie, ecologie, genetica, evolutie, enz.
Hij zal ook leren over de instrumenten die gebruikt worden door een etholoog, dat wil zeggen, regelmatige stationair, grafisch rekenmachine, herten blind, verrekijker, stopwatch, etc.

Salaris

Het gemiddelde jaarsalaris van een etholoog (ervaren) is meer dan USD 55.000.
Beginners worden betaald van meer dan USD 30.000, terwijl de ervaren ethologen kan verdienen meer dan USD 100.000.
Ethologen werken meestal ter plaatse, het bestuderen van het gedrag van dieren, terwijl veel werk in dierentuinen en laboratoria. Dit is een factor die bijdraagt ​​tot hun salaris.
De volgende tabel geeft bij benadering de state-wise salarissen voor degenen die werkzaam zijn op het gebied van ethologie.

AlabamaUSD 56.000
AlaskaUSD 40.000
ArizonaUSD 45.000
ArkansasUSD 56.000
CaliforniaUSD 59.000
ColoradoUSD 49.000
ConnecticutUSD 64.000
DelawareUSD 48.000
FloridaUSD 51.000
GeorgiaUSD 63.000
HawaiiUSD 34.000
IdahoUSD 36.000
IllinoisUSD 63.000
IndianaUSD 53.000
IowaUSD 54.000
KansasUSD 50.000
KentuckyUSD 48.000
LouisianaUSD 49.000
MaineUSD 49.000
MarylandUSD 57.000
MassachusettsUSD 66.000
MichiganUSD 56.000
MinnesotaUSD 48.000
MississippiUSD 58.000
MissouriUSD 54.000

MontanaUSD 46.000
NebraskaUSD 40.000
NevadaUSD 42.000
Nieuwe HampshireUSD 54.000
Nieuwe JerseyUSD 60.000
Nieuwe MexicoUSD 48.000
Nieuwe YorkUSD 67.000
North CarolinaUSD 53.000
North DakotaUSD 49.000
OhioUSD 53.000
OklahomaUSD 51.000
OregonUSD 53.000
PennsylvaniaUSD 53.000
Rhode IslandUSD 50.000
South CarolinaUSD 54.000
South DakotaUSD 42.000
TennesseeUSD 51.000
TexasUSD 53.000
UtahUSD 43.000
VermontUSD 49.000
VirginiaUSD 56.000
WashingtonUSD 57.000
West VirginiaUSD 52.000
WisconsinUSD 49.000
WyomingUSD 45.000

Bron: Indeed.com met ingang van 22 december 2014. De cijfers zijn in US Dollars.

Werkomgeving

Etholoog werk kan worden gevonden in gebieden waar dierproeven heerst.
Een etholoog die regelmatig geldt voor veldwerk meestal werkt ter plaatse, anderen kunnen werken in dierentuinen, laboratoria, universiteiten, enz.
Helaas, als gevolg van ontbossing en de daarmee samenhangende factoren, de voorspelde groei van de werkgelegenheid in deze sector, volgens de BLS, bedraagt ​​slechts 5% in de komende tien jaar.
Als een etholoog, zal je vooral in het gezelschap van de dieren.
Jouw taak is om ze comfortabel te maken, bestudeer hun habitat, hun aard, hun gedrag in verschillende omstandigheden, enz.
U kan ook nodig zijn om bepaalde experimenten uit te voeren om hun gedragspatronen te bepalen.

Famous Ethologen

Charles Darwin
Jane Goodall
BF Skinner
Dian Fossey
Richard Dawkins
Ivan Pavlov
EO Wilson
Patricia McConnell

Een educatieve achtergrond is zeker van essentieel belang om een ​​inval in dit gebied te maken; echter, uw scherp gevoel voor observatie en liefde voor dieren is wat brengt u naar grotere hoogten. Jouw taak zal worden gecentreerd rond tal van veldbezoeken waar je moet eigenlijk band met dieren. Daarom werken aan het ontwikkelen van een affiniteit voor dieren, alvorens zich te wagen langs deze route.