Een argument voor het niet opslaan Alles voor Pensioen

De krantenkoppen maken duidelijk dat de Amerikanen zijn niet genoeg sparen voor hun pensioen. In feite, een opvallende 21% van de Amerikanen niet eens beschikken over een spaarrekening, volgens een onderzoek van GoBankingRates.

En terwijl het waar is dat de Amerikanen moeten worden besparing van meer voor het pensioen, hoe zit te genieten van onze tijd, de voorbereiding voor de korte termijn inkomsten schokken en implementeren van een bewuste game plan voor succes in de toekomst? Het is belangrijk huidige mentale, fysieke en sociale welzijn niet te verliezen in de single-minded streven naar pensionering planning.

Dat wil niet zeggen dat iedereen is het opslaan van te veel voor hun pensioen en niet leven in het nu. Maar mensen kunnen overboord gaan in het zijn genereus om hun toekomst zelf, ondermijnen hun welzijn nu en het negeren van de noodzaak voor het opzetten van een goede bescherming tegen de korte termijn noodsituaties. Hier zijn de drie belangrijkste gebieden te concentreren op.

Het belang van een verblijf lichamelijk en geestelijk Sharp

Eerste op de lijst is investeren in uw gezondheid. Door het maken van uw gezondheid een topprioriteit terwijl je nog steeds werkt, verhoogt u uw productiviteit werk, het verbeteren van uw welzijn en te voorkomen dat dure kosten van de gezondheidszorg tijdens het pensioen.

“We kunnen eigenlijk alleen werken bij ons ultieme potentieel als we gezond en gelukkig. Dingen zoals goede medische verzekering en een poging om te zorgen voor onze geest en ons lichaam te nemen kunnen allemaal helpen verhoging van persoonlijke productiviteit, “zegt Mark Hebner, oprichter en voorzitter van Index Fund Advisors, Inc., in Irvine, Calif., En auteur van” Index fondsen: De 12-Step Recovery Program voor actieve beleggers “.

Burnout prijzen zijn hoog voor werknemers die hebben geen tijd te doen nemen. Millennial werknemers, in het bijzonder, ter ondersteuning van een andere balans tussen werk en privéleven, dat werktevredenheid en geestelijk welzijn verbetert. Bijgevolg worden meer en meer bedrijven aan te passen aan deze push voor flexibele werkregelingen door het aanbieden van onbeperkt vakantie beleid. (Voor meer informatie, zie: Unlimited Vakantie beleid: Hoeveel heb je nemen?)

Naast de geestelijke gezondheid is het belang van lichamelijk welzijn. U hebt waarschijnlijk gehoord dat ongedekte medische kosten zijn een van de meest vergeten pensioen kosten die kunnen krijgen in de manier van uw financiële vrijheid later in het leven. Om gemotiveerd en productief te blijven, moeten we bereid zijn om de tijd om te oefenen en outdoor activiteiten besteden zijn. Dat kan gaan om de toewijzing van meer middelen naar een diëtist, personal trainer, lidmaatschap van de sportschool, goede medische verzekering, frequente check-ups of duurder onbewerkte voedingsmiddelen. (Voor meer informatie, zie: Hoe zorg ervoor dat uw zorgverlener kosten niet ruïneren uw pensioen.)

Noodzakelijke bescherming tegen inkomen korte termijn Shocks

Iets van een dringende medische ramp een autowrak of een verandering in de werkgelegenheid kunnen markeren waarom iedereen noodmaatregelen op korte termijn besparingen nodig heeft. Een recent onderzoek van Bankrate.com van 1.000 Amerikaanse volwassenen tot de conclusie dat 63% had niet genoeg opzij zetten ter dekking van een $ 500 auto reparatie of een $ 1.000 meldkamer bezoek. Voordat u alles opzij voor uw lange termijn pensioen plan, is het belangrijk om te overwegen om financiële kussens op korte termijn op zijn plaats. Op deze manier kunt voorkomen dat je valt onmiddellijk in de schulden, in het geval van een onverwachte tegenslag.

“Ik weet zeker geloof in balans”, zegt Marguerita Cheng, CEO van Blue Ocean Global Wealth, Rockville, Md. “Klanten moeten kasreserves voor noodgevallen of kansen die zich kunnen voordoen te hebben. Deze hebben de neiging om dollars die vloeibaar en gemakkelijk toegankelijk zijn zijn. ”

Lees hoe u uw Roth IRA gebruiken als een Noodfonds naar een manier om te besparen combineren voor beide behoeften.

Mini-Vacations vs. verouderde Uitgestelde Life Plan

Timothy Ferriss ‘New York Times Bestseller, “4-Hour Work Week: Escape 9-5, Leef Anywhere, en Word lid van de nieuwe rijken” populariseerde het idee van het gebruik van verschillende 21e eeuw voorschotten aan het traditionele model te transformeren van een uitgestelde-leven plan, waar de mensen te redden alles voor pensioen en werken lange uren in dezelfde kubus voor meer dan 40 uur per week.

Ferriss pleit voor een leven van mini-pensioneringen. In plaats van het opslaan van 100% voor het pensioen, Ferriss stelt te genieten van meer in het nu tijdens een verblijf smart met betrekking tot sparen voor de toekomst. (Voor gerelateerde lezen, zie:. Hoe Ondernemers Around the World Met Geo-arbitrage in hun voordeel) In een interview over het onderwerp, Ferriss legt uit hoe hij geld bespaard tijdens de reis de wereld voor een jaar, in vergelijking met thuis te blijven in San Francisco Bay Area. In de eerste plaats stelt hij erkennen dat de kosten van de reis zijn meestal vervoer en huisvesting kosten en dat de verschillen in de wereldwijde kosten van levensonderhoud resulteren in het betalen dezelfde prijs voor een matige hotel in de VS voor vier dagen als je wilt uitgeven voor een paar weken in een luxe villa ergens in het buitenland. Na het afschrijven van de kosten voor vervoer en huisvesting over de periode van 12 maanden, berekende hij een besparing van $ 32.000. Hij verbeterde zijn financiële evenwicht nog voordat hij bedacht hoe om geld op afstand te maken, dat Hij is beroemd om het populariseren.

Anti-lump sum pensioen is niet anti-beleggen at all. In plaats daarvan is het voorstel voor een meer rationele leven beleggingsstrategie. Het onderscheid hier is dat het pensioen is niet langer de enige doel van beleggen. De realiteit van de zaak is dat je vaak niet weet hoe lang je moet je li genieten. Gezien deze waarheid, is het beter om af te dekken tegen het risico van niet overlevende van uw pensioensparen te genieten, door het verspreiden van vrije tijd in je leven.

Het komt neer op

Het is waar dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen niet genoeg sparen voor het pensioen. Echter, het is ook waar dat de voorbereiding voor het pensioen is niet alleen om geld. En dat geld te besparen is niet alleen over pensioen. Het belang van de lichamelijke en geestelijke welzijn te dienen als een uitstekende argumenten voor het niet opslaan van elk dubbeltje en de minuten voor hun pensioen. Op deze manier kunnen we later in de juiste mentale en fysieke toestand van de vruchten van onze zuurverdiende spaargeld te genieten.

De komst van de technologie, werk regeling flexibiliteit en mondiale mobiliteit, het gemakkelijker maken om een ​​leven van mini-pensioneringen leven, in plaats van het opslaan van het allemaal voor later. Uiteindelijk moet pensioensparen en blijft een belangrijk aspect van onze plannen voor de toekomst zijn. Om een ​​leven zonder veel spijt, moeten we een evenwicht tussen leven in het nu te vinden, de voorbereiding voor de korte termijn noodsituaties, en de planning voor een lange en ontspannen pensioen.