Debt Issuance Kosten

De schuld die wordt overgenomen door een bedrijf of een individu is voornamelijk belast met twee soorten van de uitgifte van leningen, namelijk de rente en de afsluiting van de kosten die soms ook wel extra kosten.
De uitgifte termijn schulden is ook bekend als de kosten van kapitaal, of de kosten van de schuld of lening. In principe is de term is afkomstig uit de handeling van het aantrekken van kapitaal uit verschillende bronnen en de kosten daarin opgelopen. Micro-economen als Adam Smith bepleit dat de rijkdom vloeit van de ene bron naar de andere door de wijze van betaling om de productiefactoren.

De vier factoren van de productie, het zijn land, arbeid, kapitaal en ondernemerschap, ontvangen, huur, lonen, rente en winst respectievelijk voor hun deelname aan het proces van de productie.

Over Debt Issuance Kosten

Vanuit het oogpunt van een leek, op kosten van de uitgifte van leningen, of zoals sommigen het kan zetten, kosten van kapitaal, is in feite een uitgave die is ontstaan ​​als gevolg van lenen. In de moderne economie, is geld in principe behandeld als een grondstof waarvan het gebruik wordt belast met het geld. Dus in principe je huurt geld uit voor een bepaalde rente of kosten, wordt deze kosten in het algemeen aangeduid als de kosten van de uitgifte van leningen.

Omwille van de uitleg, laten we rekening houden met de hoofdstad verhogen proces van bedrijven. Bedrijven verhogen hun kapitaal uit 2 grote bronnen, namelijk uit voorraad kapitaal of van schulden leningen. Hier is hoe de volledige transactie gaat: De bedrijven geven een bepaald schuldbewijs, die ook vaak wordt genoemd als een zekerheid, tegen een investering, om kapitaal aan te trekken. In plaats van aandelen, obligaties vaak, promissory notes en obligaties worden eveneens uitgegeven.

In een dergelijk geval wordt een dividend uitgekeerd als de uitgifte van leningen kosten tegen het geleende kapitaal. Deze premie wordt betaald op jaarbasis, uit de winst voor alle belanghebbenden.
Het tweede type van de schuld is natuurlijk de lening. De schuld kosten van geldleningen, bestaat uit rente en sluiten van de kosten die soms ook wel bekend als origination vergoedingen. De rente wordt betaald voor een langere tijd, in tegenstelling tot de afsluiting van de kosten die in één tranche worden betaald.
Behandeling van Debt Issuance

Tijdens de financiële planning en boekhouding, worden de kosten schuld behandeld op een andere manier. De volgende zijn enkele van de gemeenschappelijke conventies en normen die worden gevolgd door de mensen en bedrijven voor de behandeling van uitgifte van leningen. Accounting beschouwt alle schuld gerelateerde kosten op de lange termijn de uitgaven zijn en net als rentekosten, het sluiten en eenmalige kosten worden ook behandeld als de lange termijn uitgaven.
De schuld kosten afschrijving is een proces waarbij alle kosten met betrekking tot uitgifte van schuldbewijzen worden afgebouwd over een paar jaar tijd. In een dergelijk geval als de afsluiting van de kosten, het bedrag tot $ 5.000 voor een lening van 5 jaar dan $ 1000 betaald elk jaar, of het bedrijf de rekeningen worden aangepast. In dergelijke gevallen wordt deze boekhoudkundige behandeling ook wel naar de uitgestelde kosten schuld.
De uitgifte kosten fiscale behandeling is anders en, volgens de Internal Revenue Service (IRS), het grootste deel van de uitgifte kosten zijn tax-free, in het bijzonder de rente.
De uitgifte van leningen vaak afhankelijk van de status van de credit ratings van de persoon of bedrijf, in het bijzonder de kosten die worden gemaakt tijdens de lening lenen. Vandaar, zorg ervoor dat u te verbeteren die voor het aanvragen van een lening. -Aandeel gerelateerde kosten zijn echter een stuk minder en zijn gericht op winstdeling, hoewel in sommige gevallen bedrijven kiezen om geen dividend uit te geven.