De heetste Jobs voor vandaag College Grads

Voor degenen die afstuderen college dit jaar, job vooruitzichten zijn beter dan ze in lange tijd zijn geweest. Dit jaar is de afstudeerders hebben de hoogste arbeidsparticipatie van dit millennium en het werven van de werkgevers heeft de groei met 16% na jaren van single-digit groei. Met de overvloed aan goed betaalde optredens, studenten eindelijk opties als het gaat om hun toekomstige carrière. Ze hebben niet alleen te regelen voor het bewegen terug naar huis en het nemen van wat office gig ze kunnen vinden.

Voor aspirant-studenten of die op zoek naar graduate school, het kiezen van een carrière kan een lastige beslissing. Lees hieronder om te zien wat de industrie en carrières floreren. Bekijk ook eens te kijken naar de Occupational Outlook Handbook, om de twee jaar een 10-jarig dienstverband prognose vrijgegeven door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. (Voor meer informatie, zie: The College Degrees je moet hebben gekregen.)

Hoogste Betalen Jobs

Over het algemeen de hoogste betaalde banen nog steeds behoren tot de medische professie. Meer dan 10 van de top best verdienende carrière behoren tot verschillende artsen en chirurgen – alle het maken van meer dan $ 169.000. De hoogste salarissen gaan naar kaakchirurgen, andere artsen en chirurgen, chirurgen, ob / gyns en internisten. Anesthesisten, orthodontisten, psychiaters, huisartsen en prosthodontists vormen de andere top gebieden.

Als geneesmiddel is niet je kopje thee, moet u overwegen petroleum engineering, architectuur en engineering managers, luchtverkeersleiders en de computer en informatiesystemen managers. Dit zijn allemaal carrière met een lagere toetredingsdrempel, en vergelijkbaar winstpotentieel voor de medische industrie. (Voor meer informatie, zie: Top 8 meest winstgevende Majors 2015)

best Growth

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van wat banen maken het meest onmiddellijk bent, hoef je niet naar een dokter te zijn. Maar je kan hebben om in de medische sector. Nurse practitioners hebben een 29% groei van de werkgelegenheid tarief, volgens economische modellering Specialists International, mede als gevolg van de vergrijzing van de geboortegolf bevolking en de inwerkingtreding van de Affordable Care Act. Fysiotherapeuten, medische sonographers, geregistreerde verpleegkundigen en gezondheidsdiensten managers ronden de andere gebieden in de gezondheidszorg die huren in drommen.

Als uit het bloedonderzoek en griep shots niet je ding zijn, kan je nog goed betaalde banen met een goede groei. Informatiebeveiliging analisten, app-ontwikkelaars en computersystemen analist zijn IT-gerelateerde velden die een solide groei, goed uitgangspunt salarissen en stabiliteit. (Zie gerelateerde: Wat onderwijs heb je nodig om een ​​miljardair te worden?)

Best Entry Level Jobs

Jobs met de beste entry level loon zijn bijna geheel in de financiële sector en de IT-gebied. De carrière met de hoogste gemiddelde entry-level salaris is associate investment banker bij $ 76.000. Andere topfuncties onder user experience designer, front end developer, biomedisch ingenieur, forensisch accountant, clinical research associate, SalesForce.com beheerder, web analist, energie-analist en product marketing specialist.

Als u tech-savvy bent, kan een optreden in een van deze gebieden een perfecte pasvorm. Als je gewoon op zoek bent naar een verandering van mening dat veel van deze carrières vereisen geen geavanceerde graden en kunnen niet jarenlange ervaring nodig voordat hij zes cijfers in salaris. (Voor meer informatie, zie: de dalende waarde van een College Degree.)

Het komt neer op

Iedereen heeft zijn eigen definitie van wat is de beste baan te hebben. Heeft u de gemakkelijkste weg om een ​​baan te willen? Als dat zo is, dan is er iets op het gebied van informatie-technologie is een goede pasvorm voor je. Heeft u de hoogst mogelijke winstpotentieel willen? Dan wordt een arts of chirurg is de weg te gaan. Wilt u de groei en stabiliteit? Dan wordt in de medische sector is een perfecte pasvorm voor je. Het hangt allemaal af van wat je zoekt. Hoewel artsen hebben een hoge uitgangspunt salarissen, ze hebben ook te gaan door meer jaren van scholing en terug te betalen honderdduizenden dollars aan leningen. Andere beroepen vereisen slechts een bachelor’s degree aan de slag, wat betekent dat u minder tijd besteden aan het bestuderen en meer tijd te werken en het opbouwen van je CV.

Niet alleen kijken naar het geld. Bedenk wat voor soort levensstijl die u wilt hebben. Bent u tevreden met zware uren in het begin werken? Wilt u de flexibiliteit en meer opties? Die zullen alle factor in wat “heetste job” voor u betekent. (Zie gerelateerde. 5 High-betalende, Low-Stress vacatures)