Criminal Defense Advocaat Salaris

Als iemand de uitgaven van hun leven, in een poging om de jouwe te redden, is er een prijs die u zal moeten betalen. Deze prijs die je betaalt vertaalt naar het salaris van deze advocaten. Dus, laten we de gemiddelde beloning van een criminele advocaat te begrijpen.
We hebben gehoord over strafrechtelijke verdediging advocaten, we hebben ze bekeken op de televisie in de veelheid van agenten en advocaten soort shows, kunnen sommige hebben zelfs al een real life gerechtelijke procedure, en zich bewust zijn van hoe ze functioneren in het echt. Strafrechtelijke verdediging advocaten kunnen nooit een saai moment, want er is altijd iemand in nood van hun diensten. Maar wie is een strafrechtelijke verdediging advocaat? Wat is de taak over? Wat is het salaris gelijk? Er moet zeker zijn talloze vragen die u beantwoord wilt, dus direct vanaf de eisen om een ​​advocaat te worden, om strafrechtelijke verdediging advocaat salaris, zullen we een kijkje nemen op alles.

Criminal Defense Advocaat: Job Description

Om te beginnen, zoals in het geval van een advocaat, een strafrechtelijke verdediging advocaat treedt op als vertegenwoordiger van zijn cliënt. Wanneer een persoon of een misdrijf, of is zelfs afgezet voor een, het is de strafrechtelijke verdediging advocaat die namens zijn cliënt handelt. Bij gebruik door de overheid, zijn ze ook bekend als openbare verdedigers. Op het gebied van onderwijs, zijn de regels niet veranderen. Vier jaar van school om een ​​bachelor’s degree, gevolgd door het nemen van de Law School Admission Test, vervolgens over te gaan tot drie jaar in de wet school, en tenslotte het ontvangen van de Juris Doctor diploma te behalen. Voor een meer gedetailleerde kijk op hoe je een strafrechtelijke verdediging advocaat te worden, kun je een kijkje nemen op carrière als advocaat, omdat het zal betrekking hebben op de basics. Bewegen terug naar functieomschrijving, zou een advocaat van dit soort een week ongeveer 40 uur, werken. De uren gewerkt worden normaal verbruikt door een ontmoeting met klanten om hun zaak te bespreken, doet uitgebreid onderzoek met betrekking tot dezelfde, en in geval van studies, werken aan zaken waar de getuigen kan zijn kruis onderzocht. Het is essentieel om in gedachten te houden dat een baan als deze over het algemeen vraagt ​​om veel tijd te besteden aan onderzoek, om zo het opbouwen van een sterke zaak in het voordeel van de klant.

Criminal Defense Advocaat: Salaris

Het interessante deel van het salaris van een strafrechtelijke verdediging advocaat is het feit dat de salarissen worden geheven op basis van de misdaad die wordt verdedigd. Terwijl het gemiddelde salaris per jaar kunnen variëren van $ 45.000 tot $ 150.000, met de toevoeging van bepaalde andere extraatjes zou het hele weg te gaan tot $ 175.000 ook. De meeste advocaten van deze aard rekenen een vast bedrag, afhankelijk van de misdaad in kwestie. Het bereik van deze misdaden zouden kunnen zijn recht uit een witte-boorden-samenzwering, het bezit van verdovende middelen, of zelfs DUI (rijden onder invloed). Het spreekt vanzelf dat een witte-boorden-criminaliteit betekent big bucks, tegenover iets als een mindere overtreding als DUI. In heel veel gevallen ook de salarissen zijn afhankelijk van de plaats waar zij werkzaam zijn. Dit kan verwijzen naar beide, land of stad van de werkgelegenheid, alsmede de plaats van tewerkstelling, in termen van het bedrijf dat ze werken op. Zeer duidelijk een strafrechtelijke verdediging advocaat werkzaam bij een particulier bedrijf is waarschijnlijk om meer te verdienen dan een openbare verdediger, maar hoe dan ook, het jaarsalaris en de winst van een criminele advocaat zijn goed. Toegevoegd jarenlange ervaring en steeds een partner in een bedrijf verhoogt de kans op een hoger salaris nog verder. Het is daarom voordelig in gevallen als deze om te werken aan een particuliere onderneming of een eigen advocaat.

Naast de hierboven genoemde gebruikelijke factoren zoals opleiding, ervaring, etc., altijd een belangrijke rol te spelen. Zodra je dat een deel van dacht dat het uit, er is absoluut niets dat je kunt stoppen oprichting van jezelf in deze lijn, en van het tekenen van een fantastische salaris.