Credit Cards om krediet op te bouwen

Als je vast zit met een lage credit score, kan vervolgens met behulp van credit cards uw credit verslag inline krijgen. Hier is het proces van het verkrijgen van een dergelijke credit cards en het gebruik ervan om je credit score te verbeteren beschreven.
Tijdens de economische recessie, werden krediet rapporten van verschillende mensen afgeslacht. Uitgesplitst naar krediet rapporten en credit ratings, gevraagd of mensen op zoek naar technieken die kunnen worden gebruikt om credit ratings te verbeteren. Credit cards om krediet op te bouwen zijn een zeer goede optie om iemands kredietwaardigheid te verbeteren en doe een uniforme en systematische krediet reparatie. In de volgende paragrafen is een kleine uitleg van dit concept zijn gegeven.

Credit Cards voor mensen die proberen om krediet op te bouwen

Een credit card die gebruikt kan worden om krediet op te bouwen is een goede optie. Toch moet men een aantal feiten over de credit cards en zijn plan te begrijpen. De drie belangrijke dingen die we nodig hebben om te analyseren omvatten het JKP of het jaarlijkse percentage dat wordt gebracht op de creditcard, de ratingbureaus waaraan de jaarverslagen van bedrijven, en de kredietlimiet van de creditcard. Hier zijn een paar tips over wat je nodig hebt om te zoeken naar. Een creditcard om krediet op te bouwen moet een zeer goede april hebben. Het jaarlijks moet zeer stabiel en redelijk te zijn, op zoek naar een plan dat een april heeft tussen de 7% tot 15%. Hoe kleiner het bereik, hoe minder zou uw uitgaven. Een vaste april of een nul april zal ook geweldig zijn, als uw uitgaven aan rente zou verlagen naar beneden.
Ten tweede, moet u ook om ervoor te zorgen dat het einde van de geldboete en de aanvullende april in transfers geld of andere vergoedingen zijn klein.
In de credit card aanbod vindt u de namen van de credit rapportage agentschappen waaraan de creditcardmaatschappij verslagen te hebben. Idealiter zou de credit card bedrijf dat u ervoor kiezen om alle de grote credit rapportage agentschappen, dat Equifax, Experian en TransUnion bevatten melden. Deze kaarten die worden gebruikt om credit score te bouwen melden vaak om kleine kredietinformatiebureaus.
Een prepaid credit card zal ook ernstige het doel, maar de invoering van de prepaid-kaart als de laatste optie is een verstandiger keuze.
De voorkeur aan de credit cards van vooraanstaande bedrijven zoals VISA, MasterCard CitiGroup of als zodanig kaarten hebben de neiging om een ​​bedrijfszeker functioneren te hebben.

Hoe maak je een creditcard te gebruiken om krediet op te bouwen

Met behulp van de beste credit card om krediet op te bouwen is vrij eenvoudig, en alles wat je hoeft te doen is de controle en berekenen. In een dergelijk scenario, alles wat je hoeft te doen is het plannen van het gebruik van de creditcard behoren. Hier is hoe je kunt gaan over het. Klik hier voor de kredietlimiet van de kaart die ten minste 25% minder dan uw maandelijkse inkomen. Je april bij voorkeur reeds in de voorgeschreven 25%.
Het tweede ding dat je kunt doen is het plannen van uw uitgaven voor de maand en dan besteden via de creditcard. Zorg ervoor dat u een marge van ongeveer 30% of 20% van uw kredietlimiet. Deze uitgaven moeten zo consistent mogelijk zijn. Zo kunt u al uw boodschappen en medische benodigdheden, door middel van deze kaart te krijgen.
Deze uitgaven kunnen ook degenen die direct van de creditcard kan worden afgetrokken, zoals elektriciteitsrekening, waterrekening, krant betalingen, enz.
Maak een aparte spaarrekening bij de bank aan het begin van elke maand, zet in een hoeveelheid die gelijk is aan de kredietlimiet. Eenmaal gedaan, hoeft dit bedrag niet aan en de betaling direct, zodra u de creditcard rekening.
Juist gebruik van de credit cards om krediet te herbouwen en de terugbetaling van de creditcard factuur moeten consistent en gedisciplineerd te wijten zijn aan het feit dat elke tijdige betaling betekent dat uw credit score gaat een beetje omhoog te gaan.