Creative Career Choices

Niemand wil een baan die is Deadbeat, op weg naar nergens, en niet erg interessant om te doen elke dag met de gevreesde gevoel van naar het werk gaan in de ochtend. Laten we hier over een aantal creatieve carrière keuzes die zou kunnen werken in uw voordeel …
Als er een soort baan dat iedereen wil, het is een creatieve one – waar je doet wat je van houdt, en wetende dat u tevreden bent met je carrière keuze zijn. Veel mensen zitten vast in doodlopende banen, een paar uurtjes gezellig de dagen van hun leven iets wat ze hebben geen belang bij, dat de hersenactiviteit heeft beperkt, terwijl het doen van het doen, dat is te belastend zijn voor je ooit laten vertragen, of een routine dat je jezelf hebt gewend zijn.

Veel van ons willen eruit, terwijl anderen nemen wat ze krijgen, omdat ze nodig hebben om hun rekeningen te betalen en ten minste twee warme maaltijd opties per dag. Hoe zit het als je boven bent en gedaan met de hele middelmatigheid van het hebben van een baan die moet dicteren wat je hoeft te doen, waar wat iemand anders wil, is wat je moet elke dag vast te stellen? Creative banen geven u de vrijheid om jezelf te zijn, omdat mensen geven banen hun best als ze houden van wat ze doen. Laten we eens een kijkje bij enkele interessante creatieve carrière opties die u kunt nadenken over het nemen van jezelf.

Creatieve Carrières List

De volgende creatieve carrière ideeën kunnen alleen uw soort dingen, omdat we allemaal op zoek naar onze eigen fortes voordat we perfectioneren, of de uitvoering van wat we al goed in zijn, voordat we neem het mee naar het volgende niveau.

☂ Street Dance Performer
Mensen houden van dancing – of het nu gaat om achterover te leunen en kijken naar al die dansshows, of als ze het soort om een ​​beweging te borstbeeld elke keer dat een nummer komt op. Straatartiesten grijpen veel aandacht toen zij uit kunnen werken op een aantal uitgewerkte / nooit eerder gezien beweegt terwijl het publiek betoverd. U kunt uw keuzes te verbreden door een instrument zelfs spelen en mee te zingen, of mensen die vragen om een ​​deel van een goocheltruc misschien zijn. Wie weet, kunt u staking het groot als een entertainment-agent een aantal potentiële in je ziet om het groot te maken.

☂ Chef-kok
Omdat het een all round chef-kok is een ding, maar als een banketbakker is een alles bij elkaar verschillende plateau in de creatieve job arena. Dit zijn een van die creatieve carrières die goed betalen, waardoor je serieus in toom te houden een aantal big bucks als je zo goed bent als je denkt dat je bent. Neem een ​​klasse en zet in zo veel geld als je kan in eerste instantie, aan de touwen van het gebak bedrijf te leren. Zodra je jezelf aan te passen aan de ins en outs van het spel, evenals perfectioneren uw keuken vaardigheden, zullen de mensen in de rij om je teller in een mum van tijd. Enkel ben zeker om uw ras te verbreden als het gaat om gebak te maken; mensen vinden het heerlijk als ze verwend. Zorg ervoor dat alle tijd favorieten zijn als onderdeel van uw menu, omdat bepaalde eet gewoon nooit achterhaald gaan.

☂ Freelance Schrijver
Als een schrijver in een full-time baan heeft zijn nadelen, waardoor u minder vrijheid om je schriftelijke vaardigheden op verschillende gebieden uit te oefenen. Freelancen geeft u de mogelijkheid om te werken met verschillende soorten mensen die willen dat je grote schrijfvaardigheid voor het publiek iets gedenkwaardige om te lezen over te geven. Experimenteer met het schrijven over reizen, boek / album / gadget reviewing, mode bloggen, product promotie en reclame kopieën een paar te noemen.

☂ Studiebegeleiding
Ben je goed in iets waar je wilt dezelfde know-how aan anderen te geven? Als je weet hoe je een instrument te spelen, koken, naaien, nemen professionele foto’s spreken een vreemde taal en ga zo maar door, kunt u klassen bieden aan degenen die geïnteresseerd zijn in het leren hoe deze dingen te doen zijn. Het geeft je een kans om een ​​andere passie te versterken evenals uw eigen terwijl je ze kennis te geven over wat je weet.

☂ Tour Guide
Als u een liefde voor nieuwe steden en oud, kun je jezelf uit te rusten met alles wat er te weten over hen. Zet up advertenties in de krant waarin staat hoe u een betrouwbare gids kan zijn, met informatie over alles wat toeristen moet weten over – als de beste restaurants, hangplek vlekken, stad hoogtepunten, winkelen bestemmingen en ga zo maar door. Heeft u een transport van uw eigen om uw toeristen tegemoet te komen, zodat je af komen als meer geloofwaardig en iemand die ze kunnen vertrouwen op voor een legit goede tijd.

☂ Secret Shopper
Er is een systeem dat bedrijven werken aan zogenaamde ‘geheime shoppers’, waar zij mensen stap in een positie dat maskeert hun ware identiteit, waardoor ze vaste klanten in een bepaalde plaats. Alleen hier, je moet rapporteren aan de onderneming over de wijze waarop de doelgroep locatie scoorde op basis van welke criteria het bedrijf wil dat je te dekken. Het kan heel leuk zijn, omdat je bij vele rollen gesponnen tot een, zoals een geheim voedsel criticus, een regelmatig in de bioscoop, een shopper in een bekend winkelcentrum, een klant bij een bank en ga zo maar door te spelen.

Deze banen zijn slechts enkele van een hele lijst van andere alternatieven die u kunt zoeken en proberen. Als u wilt overslaan en hop door middel van verschillende functieprofielen en experiment in dat opzicht, dan zul je geen probleem vinden van iets dat je eindelijk kunt vasthouden aan en leuk om te doen te hebben.