Collegegeld: 8 fouten Ouders moet vermijden

Voor veel ouders, het zien van hun kinderen door middel van de universiteit is een cruciaal onderdeel van de American Dream. Immers, het krijgen van een hbo-opleiding is een minimale vereiste voor het bereiken van een stabiele toekomst. Maar elk jaar, de prijs van de hogeschool naar boven racen. Een recente studie van de College Board bleek dat in het academisch jaar 2015-2016, een middle-of-the-road-begroting voor het bijwonen van een in-state, openbare college is $ 24.061. Voor een privé-universiteit, kan je kijken naar een conservatieve budget van $ 47.831 voor een jaar. Dit omvat collegegeld, kost en inwoning, boeken en benodigdheden, en reizen en persoonlijke uitgaven.

Het is een hoop geld, en veel ouders maken kostbare fouten als het gaat om het betalen voor het collegegeld van hun kinderen. Voordat u uit en in gevaar brengen van uw financiën en de financiële toekomst van uw kind, laten we eens een kijkje nemen op de acht voorkomende fouten die ouders vaak maken als het gaat om het betalen voor de universiteit.

1. Afhankelijk van uw 401 (k)

Als u eyeballing uw 401 (k) als een mogelijke wijze van betaling, neem snel een stap terug. Ook het lenen van geld tegen de activa in uw 401 (k) kan een slecht idee zijn, omdat die u in aanmerking komen voor matching funds, afhankelijk van uw bedrijf het beleid kon maken. Dus check de reglementen en lees de kleine lettertjes. Ook als u off seks of ontslagen, moet u wellicht al het geld dat u terug binnen een paar maanden geleend te betalen. Zich baserend op een 401 (k) is niet de slimste zet als het gaat om het betalen voor de universiteit. Je moet ook duidelijk van het nemen van een tweede hypotheek op uw huis of het oppakken van een poker gewoonte in de hoop van het maken van een grote som geld te sturen.

2. Wachten om geld te besparen

Wanneer je met een klein pasgeboren baby in je armen, het lijkt alsof je hebt genoeg tijd om te beginnen met sparen voor haar hbo-opleiding. Niet zo. De tijd vliegt, zoals ze zeggen, en voor je het weet kun je een 15-jarige die ervan droomt van het bijwonen van Harvard (gemiddelde collegegeld ongeveer $ 45.278 per jaar) of Yale ($ 49.480 per jaar) te hebben. En die cijfers omvatten niet noodzakelijke uitgaven, zoals kost en inwoning, boeken, extra kosten en transport. Start onmiddellijk op te slaan. Open een 529 college spaarplan, dat is een account die fiscale voordelen en belangstelling voor het college besparingen biedt. De voordelen en bijzonderheden van de 529 rekening zal variëren van staat tot staat. Volgens de student lening kredietverstrekker Sallie Mae, minder dan de helft van alle ouders sparen voor hun kinderen naar de universiteit bij te wonen. Wees niet een van die ouders. Begin direct met het opslaan, ook al is het maar een klein bedrag per salaris. Als je werk bonussen door de jaren heen te krijgen, zet ze recht in het college rekening in plaats van raad op nieuwe aankopen. U (en uw kind) zal veel beter af op de lange termijn zijn.

3. Het sluiten van uw account 529 Too Soon

Dus je opende een 529-account vroeg en begonnen met het opslaan meteen. Goed werk! Een fout die veel ouders te maken, echter, is het sluiten van de 529-account zodra hun kind begint college. In plaats daarvan, houd het storten van geld, terwijl ze in de school, zodat u kunt blijven verdienen tax-free rente. Plus, je weet niet wat voor soort verrassing kosten kunnen opduiken wanneer je kind op school – uitgaven zoals lab vergoedingen, extra boeken, een jaar in het buitenland of onverwachte collegegeld wandelingen. Wees voorbereid.

4. Rekenen op een volledige beurs

Uw kind kan de afscheids en een all-star atleet te zijn, maar het verdienen van een full-ride verdienste beurs is ongeveer net zo gewoon als het winnen van de lotto. Oke, misschien de kansen zijn niet zo slim, maar het is nog steeds zeer zeldzaam. Niet de bank op uw kind als een van de weinigen die een volledige rit te verdienen. Als ze dat doen, dat is verbazingwekkend en felicitaties. Maar beginnen met sparen en plan voor het worst-case scenario voor het geval dat. U kunt altijd pop de fles champagne wanneer ze krijgen dat volledige rit.

5. Alleen Kijkend naar de Ivy League

Veel ouders maken de fout te duwen hun kinderen om alleen te streven naar Ivy League scholen. Het is belangrijk om kinderen te leren om te streven naar de beste, maar de hoge kosten van het collegegeld en het leven op Ivies misschien niet de beste optie voor uw kind. Er zijn tal van ongelooflijke scholen die veel minder duur zijn, dus hou een open geest en van toepassing zijn op scholen met verschillende kosten.

6 Niet Onderzoek Leningen

In de Verenigde Staten alleen al, is er momenteel $ 1300000000000 in de uitstaande schuld van de studentenlening. De omvang van de leningen voor studenten zijn explosief gestegen in de afgelopen jaren. Je zou het niet beleggen in aandelen, zonder je huiswerk en onderzoeken ze in-diepte, dus laat je kinderen nemen leningen in een opwelling zonder te kijken naar de kleine lettertjes. Het bespaart u en uw kind een veel financiële hoofdpijn in de toekomst.

7. Cosigning Voor Leningen

Het is misschien verleidelijk om zijn handtekening voor uw kind leningen voor studenten, omdat het vaak hen kan helpen krijgen een lagere rente en betere voorwaarden. Veel ouders die dit hebben gedaan, vinden zichzelf opgezadeld met schulden, omdat ze op leningen cosigned zonder de gevolgen te wegen. Er is geen vergeving als het gaat om leningen voor studenten. Als uw kind kan niet van zal zijn leningen terug te betalen wanneer hij of zij afstudeert, zal de maandelijkse betalingen vallen op je schouders. Dit kan uw financiële toekomst in gevaar brengen. Wees voorzichtig voordat cosigning op een lening.

8. Logeren Silent

De klasse van 2016 is de meeste schulden groep van afgestudeerden in de geschiedenis. Iedere afgestudeerde draagt ​​een gemiddelde van $ 37.172 in leningen, een stijging van 6% ten opzichte van vorig jaar. Veel ouders niet om hun kinderen te praten over de financiën, leningen en collegegeld. Ga zitten met je kinderen als ze nog op de middelbare school en vertel hen over uw financiën. Communiceer open en eerlijk over wat de toekomst in petto heeft. Een van de duurste fouten is stil te blijven.

Het komt neer op

Collegegeld in de Verenigde Staten is op een all-time high, en student lening schuld is een nationale aangelegenheid. Veel ouders maken fouten als het gaat om sparen voor collegegeld, dus vergeet niet om het redden vroeg beginnen, doe je onderzoek en praten met je kinderen. Over het geheel genomen zijn realistisch zijn over doelstellingen, prioriteiten en financiën.