Boomers: Top 4 Veiligste Beleggingen voor uw portefeuille

Zoals je pensioen nadert u beginnen voor meer informatie over het behoud van wat je liever hebt opgeslagen dan het bereiken van agressieve groei denken. Je wilt niet dat de portefeuille die je zo hard gewerkt om te bouwen verliezen. Echter, de meeste mensen die het maken tot de leeftijd van 65 leeft bijna 20 jaar met pensioen. RSZ-gegevens blijkt dat een man die de leeftijd van 65 bereikt, kan verwachten te leven tot 84,3; voor vrouwen die stijgt naar 86,6, en één uit elke four65-jarigen leeft afgelopen leeftijd 90. Dus behoud, maar kritisch, wellicht niet genoeg.

Inflatie risico voor de veiligheid

Wat meer is, er is een andere belangrijke factor om te overwegen: de inflatie. “Ook al is de inflatie laag zijn geweest de afgelopen jaren, de inflatie nog steeds beroven uw spaargeld,” pensionering planning expert Richard W. Rausser, senior vice president van Pentegra Retirement Services in White Plains, NY, vertelde US News & World Report. “Bijvoorbeeld, gedurende een periode van 30 jaar een relatief lage gemiddelde jaarlijkse inflatie van 3% zal de koopkracht van een $ 200.000 pensioensparen verminderen account om $ 82.397.”

Dus uw portefeuille moet minstens groeien dan de inflatie om te blijven om de koopkracht die u nodig heeft met pensioen te hebben. In economie banksparen van vandaag verdienen rekeningen van minder dan 1%, dus ze zijn geen veilige hedge tegen inflatie. Terwijl ze kapitaal kunnen behouden, kunt u nog steeds te verliezen om de inflatie op de lange termijn (zie Hoe de inflatie vreet aan uw pensioen).

Bank spaarrekeningen zijn goed voor de korte termijn cash behoeften in het volgende jaar of twee, maar je moet kijken naar andere relatief veilige opties voor de rest van je portfolio. Laten we eens een kijkje nemen op de top vier veilige beleggingen die u zal toestaan ​​om te slapen ‘s nachts, maar nog steeds het behoud van uw portefeuille tegen inflatie.

Certificates of Deposit (CD’s)

CD’s worden aangeboden door banken en verzekerd door de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), waardoor ze net zo veilig als een spaarrekening te maken, maar u moet uw geld op de rekening ergens achter te laten van drie maanden tot 60 maanden; hen terug te trekken voordat dat kost je een boete. Sommige cd’s worden aangeboden via brokerage bedrijven, maar de FDIC waarschijnlijk hen niet te verzekeren. De rentetarieven variëren op basis van de tijd moet u het geld te laten op de rekening en de dollar bedrag dat u op storting. NerdWallet biedt een uitstekende zoekfunctie voor het vergelijken van cd prijzen. Hoewel deze investeringen verzekerd zijn, kunnen zij voldoende belangstelling om te dienen als een hedge tegen inflatie te verdienen.

US Government Bills, Notes of Obligaties

Amerikaanse overheid rekeningen, notities en obligaties, ook wel bekend als Treasuries, worden beschouwd als de veiligste beleggingen in de wereld en worden ondersteund door de overheid. Deze investeringen worden verkocht door makelaars in $ 100 stappen, of u kunt ze zelf kopen bij Treasury Direct.
Treasury Bills – Deze rijpen in vier weken tot een jaar. Ze worden verkocht met een korting op de nominale waarde, en dan ben je betaald nominale waarde bij volledige rijpheid.
Treasury Notes – Deze variëren van twee tot 10 jaar in lengte. Zij betalen rente om de zes maanden dat je ze vast te houden. Ze kunnen worden verkocht tegen een prijs die gelijk is aan, kleiner dan of groter is dan hun nominale waarde, afhankelijk van de vraag. Neemt met een hogere rente zal waarschijnlijk meer vraag, dus de prijs waarschijnlijk groter is dan hun nominale waarde zal zijn.
Treasury Bonds – Deze rijpen in 30 jaar en de rente te betalen om de zes maanden dat je ze vast te houden. Terwijl de rente is gegarandeerd, de aankoopprijs gaat op en neer, en je kunt een aanzienlijk verlies te nemen als je nodig hebt om ze te verkopen voorafgaand aan de vervaldag.

Municipal Bonds

Provinciale en lokale overheden te verkopen gemeentelijke obligaties aan de lokale infrastructuur en andere projecten voor de publieke zaak op te bouwen. Het zijn niet alleen veilig; ze zijn ook belastingvrij, dat was een geweldige bonus voor eventuele besparingen die u buiten een IRA, 401 (k) of vergelijkbare pensioen investering kan zijn. Ze zijn niet een goede optie voor belasting-uitgestelde pensioen rekeningen, omdat ze verdienen een lagere rente dan andere soorten obligaties, en je hoeft niet een tax-free investering voor gekwalificeerde pensioen accounts nodig hebben. Maar wees voorzichtig; controleer altijd de ratings voor het kopen van gemeentelijke obligaties, zoals sommige zijn veiliger dan andere. BondsOnline is een goed onderzoek bron.

Bond Mutual Funds

Obligatiefondsen kan een goed alternatief voor het kopen rechtstreeks obligaties. Zoals bij elk beleggingsfonds, je koopt het aantal aandelen dat u wilt, en een professionele geld manager doet onderzoek naar de beste obligaties uit die zijn opgenomen in de portefeuille van het fonds. De drie soorten obligatiefondsen beschouwd als veiligste zijn regering obligatiefondsen, gemeentelijke obligatiefondsen en corporate obligatiefondsen op korte termijn.

Het komt neer op

Zodra u aan de pensioengerechtigde leeftijd het behoud van uw portefeuille wordt een kritiek punt, maar je kunt het overdrijven. Zetten al uw geld in een FDIC-verzekerde bank spaarrekening zal niet genoeg geld verdienen om gelijke tred te houden met de inflatie. Andere iets meer risicovolle beleggingen kan het verlies van uw portefeuille om de inflatie te beperken, maar bieden nog weinig kans om te groeien. Een portfolio dat de veiligheid en de groei in evenwicht is altijd het beste. (Voor meer informatie, zie Top Tips voor Boomers die willen om de wal hun pensioen en 6 Unusual Retirement Tips voor Boomers.)