Best Short-Term Investments voor 2012

Hier is een korte, maar toch uitgebreide, uitleg van een aantal van de beste investeringen op korte termijn voor 2012, die uw liquiditeitsproblemen in de nabije toekomst op te lossen.
Zoals aangegeven in de Internal Revenue Service (IRS), korte-termijn investering bestaat uit rekeningen-courant van een bedrijf of een persoon die rijpen, afloopt, liquidatie of een einde te komen aan het verstrijken van een periode van niet meer dan 12 maanden. Nu kan dit de officiële definitie, maar voor ons, het betekent gewoon, een beleggingsinstrument dat een kortere periode van de looptijd en de liquiditeit heeft, ergens tussen de 1-5 jaar en 7 in sommige gevallen. Aangezien wij de periode van de investering om een ​​korte termijn hebben omgehakt, is het aantal investeringen kanalen aanzienlijk gedaald naar beneden. Echter, degenen die kortdurende van aard zijn divers genoeg.

Kenmerken van de beleggingen op korte termijn

De volgende zijn enkele van de gemeenschappelijke kenmerken en de gemeenschappelijke kenmerken van de investeringen voor een korte periode. Dergelijke investeringen, gemiddeld, een periode die zich uitstrekt van 1 tot 5 jaar en in sommige gevallen zelfs 7 jaar.
Dergelijke investeringen hebben een gemiddeld rendement van ongeveer 5% tot 9%, met de meeste investeringen kanalen verstrekken van ongeveer 6%. Anders dan dat, de return on investment voor de aandelen, opties, grondstoffen en edelmetaal is onvoorspelbaar; Het kan meer dan 100% zijn of zelfs negatief bij momenten.
Deze investering opties hebben meestal een eenmalige betaling of voor een paar van hen, zou dit uw initieel geïnvesteerde principe.
Investeringen kunnen worden gescheiden in risicovolle beleggingen en investeringen middelgroot risico. Er zijn een zeer klein aantal geselecteerde exemplaren, dat een nulrisico rendement bieden.
Last, but not least, vuistregel is dat, hoe meer je investeert, hoe beter zou het rendement op uw investering en de intrinsieke waarde, als je slim natuurlijk investeren.
Opgemerkt moet worden dat heel kort investeringsfondsen geen een gegarandeerd minimumrendement clausule bieden, en in plaats daarvan het rendement hangt volledig op het portfolio, de markt en de economie prestaties. Een voorbeeld hiervan is beleggingsfondsen.
In het geval van langere periodes, zoals 5 tot 7 jaar, wordt een gegarandeerd minimumrendement clausule toegevoegd, wat betekent dat je terug al uw principe geïnvesteerde bedrag, plus een rendement op investering van ongeveer 5-7% en daarnaast krijgt om dat een bonus, die afhankelijk is van de portfolio, de markt en de economie prestaties.
Het laden kosten en provisie op deze beleggingen is meestal erg laag, tot 1-2%, hoewel in sommige gevallen, kan het oplopen met ongeveer een paar nummers, maar over het geheel, het zou laag blijven.
Best Short-Term Investments voor 2012

De volgende zijn enkele van de belangrijkste en best lanen waar u kunt ‘parkeren’ van uw beleggingen voor een korte periode. Kijk eens:
High Risk kortetermijnbeleggingen
investeringen met een hoog risico zijn degenen waarbij een menselijke fout of een fout in de berekening of een andere inschattingsfout kan ertoe leiden dat u het volledige bedrag te verliezen. Echter, op hetzelfde moment, een geweldige beslissing van de aankoop kan een flinke winst te maken voor u. Stock Market: Een beurs is een geweldige plek om een ​​zeer riskante maar berekende winst te maken. Betreden op eigen risico, omdat de kans op het verliezen van geld is hoog. Vandaar dagelijkse onderzoek en update over de aandelen waarin u investeert in is noodzakelijk. Ik zou ook een kijkje op de ‘meer hoe beter’ regel in dit ene negeren. In de volatiele markt scenario, dat zou kunnen karakteriseren 2012, alleen te investeren in vaste voorraden, die een gezonde financiële basis te hebben.
Bullion: De tweede briljante optie is goud of zilver edelmetaal. Dergelijke edelmetaal kan worden gekocht in de regering geslagen vorm en kan ook in de vorm van certificaten worden gebracht. Net als in het geval van de voorraden, moet u de aan- en verkoop prijs te kijken. Echter, op dit moment goud is al een hoogtepunt bereikt en neemt snel af vanaf nu. Het is een verkopersmarkt nu, wachten om te investeren in goud, totdat de prijs naar beneden genoeg is gevallen en weer gaan stijgen.
Medium Risk Investments
Er zijn een aantal investeringen in de vorm van fondsen en regelingen waar alles wat je hoeft te doen in uw investering wordt gezet, leun achterover en geniet. Wat maakt deze investeringen groot is het feit dat ze worden beheerd door toonaangevende fondsen managers en de opbrengsten zijn vast en zeker tot op zekere hoogte. Afgezien van dat, is er winstdeling en bonus uitkeringen die afhangen van de prestaties van de portefeuille, markten en de algemene economie. Hoe beter de prestaties van de economie, des te beter zijn de rendementen die u zou ontvangen. Fondsen: Er zijn een aantal professioneel beheerde fondsen, zoals gemeenschappelijke wederzijdse vondsten, lijfrentepolissen, Short-Term Investment Funds (STIF), beleggingsinstellingen (CIS), enz. Het enige wat u hoeft te doen is investeren wat geld in deze plannen, leun achterover en geniet van het rendement. Het beste ding over deze investeringen is dat ze een vrij goede, vaste rendement over de investeringen. Afgezien van dat, heb je ook het voordeel van de bonus en de winsten behaald door een zeer goed presterende portfolio. Het nadeel is dat het bedrag dat je nodig zou hebben om te investeren is vrij groot.
Obligaties en Obligaties: Afgezien van het aandeel en de gewone aandelen, bedrijven en bedrijven ook gebruik maken van een aantal instrumenten en effecten, zoals obligaties en obligaties. Beide obligaties en obligaties zijn ‘i-danken-u’ instrumenten waarbij u zou hebben om bepaalde bedragen met het bedrijf te deponeren en laat de rente accumuleren op. Het volledige bedrag wordt dan terug op de vervaldag. Merk op dat sommige van deze effecten openbaar worden verhandeld via effectenbeurzen.
Low Risk kortetermijnbeleggingen
Nu deze zijn het, waar er geen of zeer laag risico. Dergelijke investeringen zijn over het algemeen toegekend en die door de overheid en de erkende banken. Overheid Mits: De beste overheid verleende investering kanaal voor het investeren voor een korte periode zijn staatsobligaties, die worden uitgegeven door de staat, en de federale overheid en in sommige gevallen door afdelingen zoals treasury en defensie. Deze obligaties en certificaten hebben een periode van ongeveer 5 jaar en hebben ze de neiging om echt een goede return on investment te bieden.
Bank Mits: Bank, bedoeld investeringen zijn een aantal certificaten van deposito’s, I-Owe-You-instrumenten zoals obligaties, vaste deposito’s, terugkerende rekeningen en langdurige cash back plannen. Dergelijke investeringen opties bieden een verzekerde terugkeer en het is een geweldige manier om het geld dat wordt rondslingeren benutten.
Persoonlijk zou ik raden u aan om de minst risicovolle degenen eerst, gevolgd door degenen die een gemiddeld risico hebben te kiezen. Als je geen ervaring, vertrouwen en kennis van de aandelen of goudmarkt hebben, zou ik adviseren dat je eerst leren, aangezien deze markten zijn zeer snel, veranderen wijs en zeer dynamische die uw risico geld te verliezen toeneemt.