Best Jobs Zonder College Degree

Voorbij zijn de dagen dat een hbo-opleiding was verplicht om een ​​carrière op te bouwen. Uw talent daadwerkelijk kan nemen u plaatsen, en land je droombaan u altijd al wilde. Scroll naar beneden en laat je inspireren.
Het is grappig hoe we horen van mensen als Steve Jobs of Mark Zuckerberg te houden als college drop-outs, die ging over tot de wereld een revolutie met hun handelsmerk eigenzinnigheid. Dit zijn degenen die niet liet het ontbreken van een hbo-opleiding belemmeren hun ambities in welke zin.

Echter, zoals we hun deugden verheerlijken, zijn we ook hard ingedrukt te accepteren dat dergelijke fortuinen niet worden geschonken aan alles en iedereen. Dat gezegd hebbende, is er geen ontkennen het feit dat talent, in combinatie met oprechte harde werk dat u plaatsen kunt nemen. Hier is een bemoedigend statistiek – volgens de vaststellingen van de Verenigde Staten Bureau of Labor, ongeveer 40% van de banen in het afgelopen jaar ging naar mensen die niet over een hbo-opleiding. Dit aantal zal naar verwachting 60% te bereiken in de komende vijf jaar.

Hoewel het altijd gunstig om een ​​diploma te krijgen, niet met één, betekent niet dat je gaat werkloos te blijven of te blijven steken in iets wat je niet eens willen. Om te beginnen, laten we onze interesses en vaardigheden die ons zal helpen een weg in kaart te brengen in de richting van het vinden van de juiste carrière te beoordelen.

Ben je…
Uitgaand
Creative Brand Document om merchant tream richting te geven.
✔ Enthousiaste
Efficiënt
✔ Goed in omgaan met stress

Je zou een goede Wedding Planner maken
Je zou geneigd zijn te denken dat het leven is één groot feest voor een bruiloft planner, maar wees gerust, het is het niet. Deze job gaat om een ​​veel hard werk en geduld, niet om vrachtwagenladingen doorzettingsvermogen noemen. Om een ​​deel van dit gebied, je hoeft niet te beschikken over een hbo-opleiding, omdat uw on-the-job ervaring die je genoeg zal opleiden. Doorgewinterde planners terecht crediteren hun succes aan de lange uren van toegewijde werk als stagiaires. Dus, zou de juiste manier om te gaan over het zijn om een ​​gevestigd evenement planner te vinden en haar bij te staan.
Deze job is het maken van veel contacten – ja, u zult worden verwacht in de beste DJ te brengen, de chicste traiteur, de meest efficiënte decorateur, allemaal op de meest exclusieve locatie, en zorgen ervoor dat het alle functies in één, vloeiende beweging. Uw eerste dagen zal zwaar worden, maar als je ervoor kiest om het uit te ploeteren, een boeiende carrière op u wacht.

Je hebt deze opties ook … Stilist
Kapper
Decorateur
event manager
Mode blogger

Ben je…
✔ Curious
✔ DIY-type
✔ Gek op auto’s
✔ Goed in behandeling apparaten en armaturen
✔ ‘Mechanisch’ / ‘elektrisch’ geneigd

Je zou een goede Motor Mechanic maken
Als u een voorliefde voor de vaststelling van auto’s, en een succes bij zijn geweest, kan een carrière als automonteur je goed past. Het inwendige van een auto zijn het resultaat van geavanceerde technologie die voortdurend wordt bijgewerkt. Op de hoogte blijven van de nieuwste in de auto ontwerpen en te herstellen, zou je er goed aan tot het nemen van een beroepsopleiding in het onderwerp. Natuurlijk is veel leren gedaan op de werkplek. Maar dient te worden uitgerust met de nieuwste kennis kunnen goede mogelijkheden nagel.

Je hebt deze opties ook … Loodgieter
Elektricien
Bestuurder
Repareren gadgets of computers
lift technicus

Ben je…
✔ Prudent met geld
✔ goed met cijfers
✔ Een scherpe waarnemer van de trends in de markt
✔ Een goede belegger
✔ Invloedrijke

Je zou een goede financieel adviseur te maken
Financiële adviseurs meestal helpen klanten bij het kiezen van de beste investering optie in de verschillende die beschikbaar zijn in de markt. Deze professionals moeten nauwkeurig waarnemingszin om inzicht te helpen hun klanten. Ze moeten de trends in de markt weten om nul op het perfecte investering en versterking van de portefeuille van de klant.
Deze taak wordt mogelijk niet nodig een hbo-opleiding, maar men moet zeer scherpe een succes van te maken te zijn. Een certificaat cursus in financiële planning zal u helpen de werking van de investering sector te begrijpen. Als je in contact met de nieuwste on-reilen en zeilen in de markt is een absolute must. In staat zijn om iemand te adviseren over hun geld, moet u een reputatie die betrouwbaar genoeg te bouwen.

Je hebt deze opties ook … Makelaar
Verzekeringsagent
sales executive

Naast de opties hierboven besproken, zijn er een aantal anderen een kijkje waard. Je zou verbaasd zijn om de wegen die open te stellen die je kent, ondanks het ontbreken van een hbo-opleiding. Hier zijn een paar van deze – Stewardessen
Luchtverkeersleider
Prive detective
inhoud schrijver
webdesigner
hofverslaggever
Mode ontwerper
toeristische gidsen
arbeider huis gezondheidshulp
Persoonlijke assistent
De afwezigheid van een hbo-opleiding betekent niet het einde van de wereld. Als je uitblinken in iets en wensen om te zetten in een beroep, bent u geadviseerd om verder te gaan met haar. Echter, om een ​​van deze banen te krijgen, is het essentieel dat u de nodige vaardigheden te ontwikkelen en hebben de relevante ervaring. Er zijn tal van certificatie programma’s die van hulp kan zijn bij het verkrijgen van bekwame werkgelegenheid. Je moet uitzoeken uw interessegebied en nemen een cursus dienovereenkomstig. Hard werken en planning kan u verzekeren van een financieel stabiel leven.