Best Investment Opties voor 2012

Er zijn talloze manieren of opties die kunnen worden beschouwd als de beste investering opties voor 2012 zijn. Hier volgt een kort overzicht van enkele van de populaire opties samen met hun voor- en nadelen.
Geen enkele optie u direct een individuele een miljonair of miljardair. Dit is de eenvoudige, maar harde waarheid, dat ieder van ons nodig hebben om te accepteren. Echter, bepaalde wegen van de investeringen geven ons een echte bedrag van de zekerheid, een beetje extra geld en in sommige gevallen, echte gemoedsrust. Onze financiële belangen worden beveiligd door deze investeringen.

Investeren Concept en terminologie

Voordat je diep graven in de kwestie van het vinden van de best mogelijke investering bestemming, moet u vertrouwd zijn met een aantal belangrijke voorwaarden, die vaak worden gebruikt in de industrie van de financiële investeringen te zijn. In het geval van investeringen, Return on Investment (ROI) is een van de belangrijkste indicatoren, over welke beleggingsinstelling is erg goed en welke niet. Het rendement op de investering wordt berekend door het reeds geïnvesteerde bedrag, uit het totale bedrag terug. Het product wordt vervolgens omgezet in een percentage, soms het tijdselement wordt ook vermenigvuldigd in genoemde percentage.
Volgende off, moet u twee parallelle factoren weten te overwegen, voor hoeveel tijd is het noodzakelijk om de termijnbetaling ondernemen, en ten tweede, controleer dan ook het schema voor de termijnbetaling.
Ten derde, controleer dan de veiligheid van de investering kanaal. Controleer de verzekerde terugkeert en ten slotte, controleer dan het bedrag dat zal worden beïnvloed door potentiële portfolio prestaties en de prestaties van de economie.
Als vuistregel, er rekening mee dat je moet terug te krijgen van uw totale investering. Plus, moet u een terugkeer tarief van ten minste 5-7%. Natuurlijk, rendementen die meer dan 7% zijn ook geweldig en welkom. Merk ook op dat er een zekere beperking over wat rendement u zou krijgen, dus verwacht niet dat een tarief van 300% of iets dergelijks, een tarief meer dan 10-15% is goed genoeg. Sommige investeringen die goed presteren kunnen ook betalen 20% of meer, maar dit is niet erg gebruikelijk. Tot slot, geld te investeren, het houden van uw korte en lange termijn liquiditeit eisen in het achterhoofd.

Best Investment Opties voor 2012

Het volgende is een verklarende lijst van enkele van de populaire en veilige investeringen, dat fatsoenlijk rendement te hebben.

1. Aandelen en Stock
De beurs is een van de grootste plek om weg te slaan van al uw gratis geld. Er zijn twee dingen die je moet doen, als je wilt om een ​​aanzienlijke winst te maken door middel van de aandelenmarkt. Je moet een goede veelbelovende aandelen te kopen tegen een lage marktwaarde en verkopen ze, op een aanzienlijk hogere prijs, om ervoor te zorgen dat je een goede winst. Nu als het gaat om de aandelenmarkten, is er een mogelijkheid van verlies van alles wat je hebt geïnvesteerd, vandaar het updaten van uzelf over de aandelenmarkten op een dagelijkse basis helpt veel. Nu elke economie, samen met al zijn aandelen- en geldmarkten gaat door 4 primaire fasen, namelijk een daling (ook bekend als een dalende markt), een dieptepunt, een stijging (bekend als een bullish markt), en tenslotte een top. In dergelijke gevallen tijdens de herfst en het dieptepunt, aangezien de prijzen van de voorraden dalen en zijn op een all time low, is het goed om effecten te kopen tegen een dergelijk punt. Als de dingen gaan in opwaartse beweging naar de top, is het tijd om te beginnen met de verkoop. De best-selling point is natuurlijk de apex. Afgezien van de gewone aandelen, er zijn een heleboel van andere effecten op de beurs zoals obligaties, obligaties, asset-backed securities en opties, waarin u kunt beleggen. In 2012, is de volatiliteit te gaan tot de orde van de dag, in de markten over de hele wereld. Daarom wordt voorraad investeringen gaat nog meer riskant zijn. Ergo, is uiterste discretie geadviseerd, bij het investeren in elke vorm van op de markt gebaseerde beveiliging, met inbegrip van aandelen en obligaties. Grondig onderzoek, alvorens een soort investering.

2. Fondsen en Accounts
Professioneel beheerde fondsen en rekeningen zijn ook een alternatieve optie om aandelen en gewone aandelen. Het voordeel van elke professioneel beheerde fonds is dat het risico van het verliezen van geld wordt geëlimineerd voor een groot deel en een rendement van ongeveer 5-7% wordt ook voor gezorgd. Afhankelijk van de portefeuille en de algemene prestaties van de economie en de markten (aandelen- en geldmarkten), het rendement van de fondsen en rekeningen variëren. Beleggingsfondsen en lijfrenten, die de meest prominente fondsen hebben een gegarandeerde uitkeringen / returns clausule, dat wil zeggen, volgens de clausule u een rendement van ongeveer 5-7% of in sommige gevallen zelfs nog meer zal krijgen, samen met de oorspronkelijke bedrag dat je hebt geïnvesteerd. In aanvulling op dat, zult u ook bonus voordelen en rendement.

Als de portefeuille waarin u hebt geïnvesteerd werkt wonderen, dan is de zaakvoerder deelt een aantal van de extra winst met je mee. Het beste ding over deze fondsen en rekeningen is dat de middelen worden geïnvesteerd in zeer veelzijdig kanalen en bestemmingen, die geld markten, beurzen, offshore high yield rekeningen en fondsen, de directe investeringen op te nemen in een aantal bepaald goed presterende bedrijven, preferentiële en niet-preferentiële voorraden, eigenlijk alles en nog wat dat uitstekende rendementen biedt. Dergelijke fondsen en rekeningen op te nemen, Mutual Funds, Collective Investment Schemes (CIS), Systemisch Investment Plans (SIP), Cash Back Investment Plans (CBIP), Unit Linked Investment Plans (ULIP) en lijfrenten. Vergeet echter niet dat de meeste beleggingsfondsen beleggen in aandelenmarkten over de hele wereld en dus ook zij zullen worden onderworpen aan veel volatiliteit in 2012. Grondig onderzoek van de huidige en vroegere prestaties van het fonds en analyseren van de kwaliteit van de portefeuille voor ze verder gaan.

3. gouvernementele bronnen
Nu is de veiligste van alle opties de overheid bronnen. Overheidsinvesteringen omvatten obligaties en certificaten van de federale overheid, deelstaatregeringen, schatkistpapier en rekeningen. Deze instrumenten hebben de neiging om een ​​return on investment en een kleine periode van vervaldatum hebben. Individual Retirement Accounts (IRA) en 401 (k) zijn een aantal andere opties die worden geëxploiteerd door de overheid. De verdienste van deze rekeningen en schema’s is dat ze de neiging om een ​​uitstekend rendement van ongeveer 5-10% hebben, niet om de veiligheid en de veiligheid die het biedt te noemen. In 2012, deze regering gesteunde investeringen kanalen zijn de veiligste havens voor uw geld.

4. Levensverzekering
Sommige soorten verzekeringen, zoals gezondheid en auto verzekering kan worden bekeken om een ​​uitgave te zijn, maar het leven verzekering is iets dat volledige financiële zekerheid zorgt voor u en uw gezin. Conventioneel, een levensverzekering werkt op een manier die vergelijkbaar is met investeringsfondsen en rekeningen. De verzekering biedt wel een terugkeer na elke paar jaar en heeft een uitkering bij overlijden clausule ook. Dus eigenlijk is het een goede investering, niet alleen voor u, maar ook voor uw gezin.

‘Think’ en ‘Bereken’ zijn twee dingen die je moet doen, als je een kijkje nemen op elk zei investering te nemen. Feit is, bijna alle investeringen opties zijn echt geweldig, je hoeft alleen maar te vinden van de beste. Ook investeren in een combinatie van kanalen werkt altijd, in uw voordeel, aangezien u niet zetten al je eieren in dezelfde mand, die een zekere zekerheid voor investeringen garandeert.