Behavioral Interview Vragen en Antwoorden

De meeste bedrijven testen van kandidaten door middel van verschillende uitdagende vragen, en als zodanig, zijn in staat om verschillende attributen van de kandidaten in hun professionele carrière hebben verworven identificeren.
In de professionele wereld, naast het proeven van bekwaamheid en HR-interviews, vandaag de dag, zijn er vele andere soorten tests die worden uitgevoerd om de bekwaamheid van de kandidaten te testen. Een gedragsmatige interview is zo’n aspect van het testen van een kandidaat cruciale persoonlijkheidskenmerken. Door het stellen van relevante vragen, de werkgevers in staat zijn om de logica, het oplossen van problemen en analytische vaardigheden van een potentiële werknemer te begrijpen.

De logica achter testen kandidaten gedragskenmerken is dat, voorbij gedrag kan in grote mate toekomstig gedrag voorspellen. Bovendien is elk beroep op zich een compleet nieuwe uitdaging met zijn eigen eisen. Vandaar dat kandidaten beter te begrijpen, en kunnen de beste hersenen aantrekken bedrijven toevlucht gedragsproblemen interview vragen.

10 Populaire Behavioral Vragen Gesteld in Interviews

Q1: Geef een voorbeeld van een situatie waarin je moest uitzoeken van een probleem binnen een bepaalde termijn, en je in staat waren om het op te lossen.

Deze vraag is bedoeld om uw time management en probleemoplossende vaardigheden te testen. Meer dan het succes van het project, interviewers willen weten hoe u de situatie aangepakt.

Q2: Welke innovatieve idee dat u in uw werk dat uw efficiëntie verhoogd of geholpen uw team sneller bereiken van uw doelstellingen ten uitvoer gelegd?

Deze test uw creatieve vaardigheden en hoe bijgewerkt uzelf in uw vakgebied. Dit is ook een hint naar je visionaire aanpak om de prestaties van het team te verhogen. Naast deze, het weerspiegelt ook uw leiderschap en teamspeler vaardigheden.

Q3: Vermeld in detail over een gebeurtenis waarbij je moest je eigen oordeel en besluitvorming vaardigheden te gebruiken om te komen tot een beslissing over sommige project?

Deze vraag wordt indirect bedoeld om je vertrouwen en geloof in je eentje, gesteund door rationele logica te beoordelen. In feite, elke leider heeft een intuïtieve zelf, en werkgevers zien of je dat voorzag vermogen om berekende risico’s te nemen.

Q4: Er zijn veel moeilijke mensen in onze werkcultuur die moeten met zorg worden behandeld en een beetje tolerantie. Vertel ons over een dergelijke collega van jou, en hoe je hem of haar behandeld? Beschrijf elke situatie waarin je hem of haar daadwerkelijk was geslaagd?

Het antwoord op deze vraag is een test van uw communicatieve en sociale vaardigheden. De werkgever wil begrijpen als je de mogelijkheid om mensen van verschillende culturen, mind sets te begrijpen, en te werken in samenwerking met hen.

Q5: Beschrijf een incident waarbij niemand in je groep ondersteund uw idee op wat werk, maar je was in staat om hen te overtuigen op basis van logica en uitleg.

In deze kwestie is, wordt de werkgever op zoek om te weten over uw analyse vaardigheden in het oplossen van problemen, en hoe effectief een beslisser je bent.

Q6: Noem drie stappen die u heeft om uw organisatorische vaardigheden te verbeteren. Hoe heeft zij in aanmerking voor het bedrijf waar u voor het werk was?

Uw vermogen om potentiële groeigebieden te identificeren in de organisatie en uw leiderschapskwaliteiten worden gecontroleerd door middel van deze vraag. Deze vraag indirect helpt werkgevers weten over uw vermogen om verre kansen zien, en ook realiseren gebreken in uw werk.

Q7: Melding maken van alle twee incidenten waarbij u in uw pogingen mislukten als werknemer van uw bedrijf, en welke lessen die je geleerd van hen? Heeft u stuiteren terug met meer succes stappen uiteindelijk?

Dit is een vraag die is zeker gaat om uw volwassenheid weerspiegelen. Er is geen kwaad in het maken van fouten, en als u in uw professionele werk hebt gemaakt, kun je praten over hen. Maar proberen om een ​​aantal positieve ervaringen te nemen van uw leren, en hoe u uw zwakheid in een sterk veranderd.

Q8: Uw onderneming een doelstelling voor je team en je moest het binnen een zeer beperkte periode te bereiken. Hoe heb je over de planning voor dat je als teamleider? Hoe heb je stress op het werk in het gehele werkperiode?

Stress is onvermijdelijk in elk beroep, en time management vaardigheden zijn om proef gesteld, terwijl de beslissing prioriteiten en het werken aan doelstellingen. Deze vraag geeft uw interviewer een hint van uw vermogen om te kunnen weerstaan.

Q9: Vermeld elke situatie waarin je schrijfvaardigheid werden gezet om te testen.

Hier is een vraag die licht werpt op uw vermogen om te communiceren, in geschreven vorm. Denk niet dat dit is gewoon een veel voorkomende vraag. Het helpt werkgevers beseffen hoe goed je schriftelijke vaardigheden zijn, en indirect, over uw leesvaardigheid ook.

Q10: Wie waren uw beste en slechtste bazen?

Dit is een enigszins lastige vraag, en echt vereist dat je om goed na te denken over hoe je je ervaringen te presenteren met de verschillende soorten bazen je hebt gewerkt met, op een effectieve manier.

Traits u wordt getest op

Stress management
Tolerantie
Werk van het team
Team Building Skills
Onderhandelingsvaardigheden
Oog voor detail
Toewijding aan het werk
Oprechtheid
Integriteit
Vertrouwen

Veerkracht
Aanpassingsvermogen
Leiderschap
Conflict Resolution Vaardigheden
Werkethiek
Tijdsbeheer
Probleemoplossende vaardigheden
Analytisch vermogen
rijpheid
FLEXIBILITEIT

Wijze van Answering

Het moet duidelijk zijn dat men niet antwoorden op deze vragen onthouden mocht situationele berusten. Echter, als je gaat om te verschijnen voor een interview, is het zeer belangrijk om methodisch te bereiden op dit soort vragen te beantwoorden. Hoe kan je dat doen? Nou ja, een notitie maken van de verschillende incidenten in uw vorige en huidige baan ervaringen, waarvan u denkt dat van vitaal belang zijn lessen die je geleerd hebt in je professionele carrière. Nu, dit kan alleen worden gedaan door u, en geen zelfhulpboeken of coaches kunnen u verder helpen. Een van de belangrijkste aspecten van het beantwoorden van behavioral vragen is dat je ervaringen die ware en logisch klinken moeten aanhalen. Niets kan meer belachelijk en enge (voor uw interview prestaties) dan spreken over incidenten die nooit heeft plaatsgevonden met u. Begrijp dat interviewers zijn mensen met veel ervaring in hun respectieve gebieden, en het is bijna onmogelijk om ze te gek. Je moet nadenken over je verleden professionele ervaringen, zodat je in staat zijn om een ​​positieve indruk te maken op uw werkgever bent.

Omdat de concurrentie in de professionele wereld is toegenomen door sprongen en grenzen, moeten individuen streven naar een baan elke middel onbeproefd gelaten om een ​​goede indruk te werpen op potentiële werkgevers niet verlaten. Niet alleen hoge academische merken, maar effectieve communicatie vaardigheden zijn ook essentieel voor succes. De manier waarop interviews worden tegenwoordig uitgevoerd zijn veel verschillen van tientallen jaren geleden. Werkgevers willen ervaren medewerkers die nuchter en fraai bijdragen aan de algehele voortgang van het bedrijf.