Banner Advertising Kosten

Voordat je geld uitgeven aan online adverteren, zou het een goed idee om te leren over banner reclame, met inbegrip van de kosten, effectiviteit en modellen. In dit artikel zullen we u vertellen wat is banner reclame en hoe de kosten voor dergelijke advertenties wordt bepaald.
Surfen op het net is een tijdverdrijf dat de meeste van ons genieten van op een dagelijkse basis. Het internet is een noodzaak geworden in ons leven met de meeste van ons werk wordt gedaan op de online portals. Tijdens een bezoek aan deze websites, komen we flashy advertenties die ons direct naar verschillende webpagina’s die talloze aantal producten te adverteren. Deze vorm van reclame op het internet met behulp van banners met hyperlinks en flash-images staat bekend als banner reclame. Gebruikers, te klikken op deze pagina’s zijn gericht op producten en webpagina’s waar ze kunnen bestellen. Late zij heeft ondervonden een inzinking vanwege het gemak waarmee deze advertenties meestal genegeerd, verminderen de effectiviteit van de reclame.

Kosten die niet alleen afhankelijk van de reclame op de host-website, maar op de actie die de gebruiker uitvoert na het bekijken van de advertentie, die ofwel is het uitvoeren van een activiteit die hem leidt naar de pagina van de adverteerder rechtstreeks of door te klikken op de advertentie. Lage kosten maken het een effectieve reclame techniek voor bedrijven die grote fondsen niet kan wijzen voor de marketing en promotie.

Wat is Banner reclame?

Een van de meest voorkomende manieren van reclame op het internet banner reclame. In eenvoudige termen, het is een advertentie die een hyperlink, inclusief afbeeldingen gebruikt om de gebruiker naar een pagina die de adverteerder wil de markt richten. Terwijl aanvankelijk banner advertising was zeer populair in de afgelopen jaren de effectiviteit van deze vorm van marketing is in twijfel getrokken, wat resulteert in een sterke daling van het aantal mensen met behulp van banner reclame als een methode van de bevordering van hun producten. Maar ongeacht de veronderstelde daling van de banner reclame-effectiviteit, het blijft een feit dat deze advertenties hebben de neiging om een ​​impact hebben op de geest van de bezoeker te creëren. Deze onbewuste effect of subliminale perceptie van het product, is bekend dat verhoging van de verkoop van het product waarvoor reclame wordt gemaakt. Ook met de toenemende tijd met het voor de computer, de kans op een bezoeker het bekijken van een advertentie die mogelijk worden gericht op de webpagina een adverteerder wil bevorderen, ook toe.

Maar er is een duidelijke keerzijde aan banner reclame. De meeste banneradvertenties hebben de neiging te worden beschouwd als een soort van afleiding voor een gebruiker die werkt aan iets belangrijks. Ook is er geen specifieke manier om te bepalen of deze advertenties worden het bereiken van de beoogde doelgroep of klantenbestand. Het is in het licht van deze bezorgdheid, dat de kosten drastisch gekapt in het recente verleden. Indien u geïnteresseerd bent in de keuze voor banner reclame zijn, dan is een van de bepalende factoren waar de kosten van de banner reclame betreft is de grootte van de banner ad. Zoals aangegeven in de Internet Advertising Bureau, zijn er acht soorten banners die je kunt kiezen voor in het geval van de banner reclame, waarvan de meest populaire is de full banner.

TypeWidth (in pixels) Hoogte (in pixels) Aspect Ratio
volledige Banner468607.8
half Banner234603.9
micro Bar88312.84
knop
knop
verticale Banner1202402
vierkant Button1251251
Ranking

Kosten

Een van de belangrijkste factoren die de snelheid van de reclame van invloed is hoe populair de website die u adverteert op is. Meer populaire de website die u adverteren op, meer de kansen van uw advertenties wordt geklikt. Veel adverteerders ook reclame liever op pagina’s die inhoud dat de advertentie relevant is hebben. Een andere belangrijke determinant van de kosten is de inhoud van de advertentie. De positie van de advertentie speelt ook een belangrijke rol bij het bepalen van de kosten van banner advertenties. Een andere kosten die veel adverteerders hebben de neiging om te vergeten toe te voegen aan hun uitgaven zijn de kosten van de ontwerper het ontwerpen van de advertentie voor u.

De gemiddelde kosten van banner reclame met ingang van vandaag is ongeveer 20 USD per 1000 vertoningen. Op websites waar de prijzen hoger zijn dan dit, is het gevolg van de premie status van de website. Advertentiekosten te verhogen ook indirect als de advertentie wordt geadverteerd op een pagina met inhoud naar het artikel relevant. Dit vergroot de kans dat de gebruiker klikken op de geadverteerde verbindingen. Er zijn verschillende modellen die de kosten van de banner reclame kan bepalen. Kosten per Indruk: Kosten zijn afhankelijk van het aantal vertoningen, dat wil zeggen het aantal pagina’s dat de advertentie wordt weergegeven op.
Kosten per Actie: De adverteerder wordt geheven op basis van de actie die de klant uitvoert na het bekijken van de pagina.
Cost per Click: De pay-per-click vorm van reclame laadt de adverteerder elke keer dat een bezoeker klikt op de advertentie.
Het prijsmodel gebruikt, is een van de belangrijkste bepalende factoren voor de reclame kosten. Het begrijpen van de goede en slechte punten van de banner reclame is belangrijk omdat deze helpen om te bepalen of de kosten die de adverteerder moet maken is de kosten waard. Zonder inzicht in de effectiviteit van een reclame-methode, zou het roekeloos om te kiezen voor het.