Bank Foreclosure Wetten

Investeren in een afgeschermd eigenschap komt met het voordeel van het kopen van onroerend goed op een lager bedrag dan de oorspronkelijke prijs. Afgeschermd huizen kunnen worden gekocht voor zowel persoonlijke als professionele redenen; zou echter kennis van de bank afscherming wetten nuttig zijn bij het maken van deze aankopen.
Er zijn twee manieren van het bezitten van een huis. Ofwel, kunt u een nieuw huis te bouwen, of de aanschaf van een geconstrueerde één. Welke manier u ook kiest, het kopen van een nieuw huis is duur. Het is misschien niet mogelijk voor iedereen om het te kopen. Voor degenen die op zoek zijn naar een reeds gebouwde een te kopen, een afgeschermd huis is een goede optie. Huizen gekocht in het kader bank afscherming zijn geprijsd veel lager dan de oorspronkelijke prijs van het huis.

Wat is Bank Foreclosure?
Een huis wordt afgeschermd door een bank wanneer de eigenaar in gebreke blijft op de maandelijkse hypotheek betalingen. Wanneer een huis wordt gekocht door een deel in contanten of een totale girale transacties, het huis zelf wordt de zekerheid voor de lening. De koper tekent een overeenkomst met de bank over de voorwaarden en condities van de betaling van de lening. Ze andere overeenkomst voor het ophangen van het huis als onderpand voor de hypotheek, waardoor op grond waarvan de bank het bezit van het huis te krijgen, meldt ook indien de koper in gebreke blijft in de betaling.

De bank of de geldschieter kan beroep doen op de lening, wanneer een koper in gebreke blijft in de lening betaling. De bank herstelt meestal de lening voor woningbouw, door het afstoten van het huis met biedingen of te verkopen, volgens de overeenkomst met de koper. De handeling wordt beheerst door de afscherming wet, en de geldschieter heeft aan de door de overheid voorgeschreven regels te volgen.

Soorten Foreclosure Wetten
Foreclosure wetten zijn verschillend in elke staat, want het hangt af van de aard van de omzet instrumenten volgde in de staat, die ofwel kan de hypotheek type of de akte van het type vertrouwen. De toestanden die hypotheek te gebruiken, gelden de gerechtelijke procedure, met behulp van de rechtbank. Het stelt dat de akte van vertrouwen formulier gebruiken, volgen meestal de niet-gerechtelijke procedure.

rechtsgang
De toestanden die hypotheek te gebruiken om het huis af te schermen, door de rechtbank. In dit proces, een bank of de geldschieter moet bewijzen aan het hof, dat de lener is delinquent. Een kredietverstrekker kan van toepassing zijn op de rechtbank, alleen wanneer de kredietgever alle middelen is afgevoerd naar het verschuldigde bedrag van de kredietnemer terug te vorderen. De geldschieter dient een klacht in bij de rechtbank tegen de wanbetaler door middel van een advocaat. Zodra het geval is bewezen in het voordeel van de geldschieter, de rechtbank kan de kredietverstrekker om het proces van afscherming te starten.

Het proces begint met een aanhangigheid, wat eigenlijk betekent ‘rechtszaak in afwachting van een opzegtermijn, gedeponeerd bij de rechtbank of het publiek eigendom afdeling van de lokale overheid. Deze wet kennis van het publiek over de zaak aangespannen tegen de kredietnemer, en het huis dat wordt afgeschermd. Zodra de afscherming wordt bevestigd, wordt het huis verkocht via een openbare veiling.

Deze vorm van afscherming is meestal een zeer lang en duur proces, en de geldschieter kan alleen herstellen van het principe geleende bedrag. Als er een overschot links, nadat de lening wordt teruggewonnen, het geld gaat naar de verhuurder. Als er nog steeds een verschil in het herstel bedrag, kan de geldschieter indienen van een ‘tekort vonnis tegen het resterende bedrag te innen van de kredietnemer. Sommige staten zorgen voor een herstel periode waarin de lener kan terugvorderen, zelfs nadat het huis veiling, indien zij in staat zijn om de lening, met inbegrip van de gerechtskosten en andere boetes terug te betalen.

Buitengerechtelijke Process
Afscherming, in staten die de akte van vertrouwen te gebruiken, worden geïnitieerd door de geldschieter die de banken en andere commerciële hypothecaire leningen bedrijven zijn onder andere, zonder naar de rechtbank. Dit proces is gebaseerd op de wet van de verkoop daden, empowerment van de geldschieter om het pand te verkopen, als de lener in gebreke blijft bij de betaling. De meeste kredietverstrekkers liever dit proces, omdat het sneller verwerkt en goedkoper. Er is geen herstel periode en het huis is opgemaakt op de verkoop, zonder enige gerechtelijke procedure. De geldschieter kan een woning af te schermen door gewoon het indienen van een ingebrekestelling aan het gezag, zonder naar de rechtbank.

In dit proces, de geldschieter bestanden een ingebrekestelling met de county clerk of eigendom records kantoor. Zodra een bericht wordt geserveerd, de geldschieter heeft aan het publiek te informeren over de veiling of verkoop van het huis, op een wijze zoals aangegeven door de autoriteiten. Het pand wordt geveild aan de hoogste bieder, in geval van een bevredigend bod. Als de biedingen zijn onbevredigend, kan de kredietverstrekker het pand te behouden.

Dit proces maakt het ook mogelijk een kredietverschaffer aan een geval van een tekort vonnis bestand tegen de eigenaar, als de verkoopprijs lager is dan het uitstaande bedrag is. De meeste staten bieden een lener met verlossing rechten, waarbij de lener kan de aankoop van het pand terug door het opruimen van het verschuldigde bedrag.

Iedereen die van plan om te investeren in een afgeschermd eigendom moet een goed begrip van de wetten met betrekking tot afscherming en de verlossing periode te hebben.