ANNPX: Top 3 Allianz fondsen voor pensioen Diversificatie

Allianz Global Investors is een vermogensbeheerder die momenteel beheert activa ter waarde van meer dan € 345.000.000.000 op een wereldwijde basis. Het bedrijf heeft meer dan 23 vestigingen en meer dan 500 investment professionals, die het mogelijk maakt Allianz de schaal die het nodig heeft om zijn verfijnde klantenkring bedienen. De groep biedt vele verschillende beleggingsproducten en -diensten, zoals beleggingsfondsen, closed-end fondsen, beheerde accounts, institutionele diensten en 529 plan van educatieve programma’s. Met een wereldwijde vooruitzichten Allianz, is het geen verrassing het bedrijf heeft meer dan 83 miljoen klanten verspreid over meer dan 70 landen opgebouwd.

Allianz GI Gericht Growth Fund (PGWAX)

Een van de best gewaardeerde fondsen Allianz’s, wordt de Focused Growth Fund beoordeeld vier sterren door Morningstar. Het fonds streeft naar vermogensgroei op lange termijn door te beleggen in bedrijven met een marktkapitalisatie van minstens $ 1000000000 of meer. Onder leiding van Scott Migliori, Karen Hiatt en David Jedlicka het fonds gebruikt een gedisciplineerde benadering van beleggen. De portfolio managers maken gebruik van een bottom-up benadering en onderzoekt de fundamentele sterke punten van elk bedrijf binnen het fonds. De managers maken gebruik van een specifieke screening proces om aandelen met een duurzame groei, redelijke waarderingsniveaus en superieure cash flow te selecteren. Voor een expense ratio van 1,11%, kan het fonds eigenaren verwachten ergens 25-45 van de managers ‘hoogste overtuiging stock picks die worden voorspeld voor groei.

Vanuit een oogpunt van prestaties, het fonds blinkt uit in elk gebied. Op een gemiddelde van 10-jaar, het fonds leverde een gemiddeld rendement van 8,66%, dat is 2,2% hoger dan de S & P 500 de terugkeer. In 2015, een jaar waarin de S & P 500 had een matte 1,38% totaal rendement, het fonds leverde een rendement van 10,03%. Deze stellaire rendementen zijn ook op een vergelijkbaar risico voor de benchmark, waarbij het fonds met een bèta van 0,98 en een alfa van 2,38. Beleggers op zoek naar een large-cap groei fonds moet kijken naar de Focused Growth Fund van Allianz.

Allianz GI Best Styles Global Equity Fund (ALLGX)

Een van de nieuwere middelen in de Allianz line-up, de beste Styles Global Equity fonds kijkt om zich te onderscheiden door middel van een actief beheerd beleggingsproces dat kijkt naar bovengemiddelde prestaties te leveren. Het fonds wordt beheerd door het team van Klaus Teloeken, Michael Heldmann en Rainer Tafelmayer, die allen zijn ervaren in het binnenlandse en internationale markten. Het team kijkt naar de beleggers een gediversifieerde, risico-bewuste-factor gebaseerde benadering van haar beleggingsproces geven. Het fonds geeft beleggers een grote waarde met een netto kostenratio van 0,75%, als het kan investeren onder elke beleggingscategorie op een wereldwijde basis.

Aangezien het fonds alleen in september 2014 werd gelanceerd, is er niet een aanzienlijke hoeveelheid gegevens over de prestaties te vergelijken met de peer group over een lange termijn. In het eerste volledige jaar in 2015, het fonds daalde -1,88%, wat veel beter dan de benchmark, die naar beneden -5,66% was. Op dit moment heeft het management 56% van het fonds belegd in Noord-Amerika, 15% in Europa en 8% in Japan. De top bedrijven behoren grote namen als Apple, Johnson & Johnson en AT & T. Met zijn unieke beleggingsfilosofie die het mogelijk maakt het fonds om ‘s werelds beste beleggingsmogelijkheden te selecteren, moet worden klaar voor beter dan gemiddelde prestaties op lange termijn.

Allianz GI Convertible Fund (ANNPX)

Allianz Funds heeft slechts drie traditionele vastrentende fondsen in haar line-up; de hoogst gewaardeerde is de Convertible Fund. belangrijkste focus van het fonds is om beleggers te voorzien van een maximale totale rendement door gezamenlijke vermogensgroei en inkomen. Deze converteerbare obligatie fonds doet dit voornamelijk door te beleggen in Amerikaanse bedrijfsobligaties vastrentende effecten die converteerbaar zijn in aandelen zijn. De portfolio managers, Douglas Forsyth en Justin Kass, kijken naar een positieve groei op lange termijn te hebben met een lagere volatiliteit lijkt op de obligatiemarkten. Voor een expense ratio van 0,66%, het fonds kijkt naar 70 tot 80% van het rendement van de onderliggende aandelen ‘te doen met veel minder blootstelling keerzijde. Dit geeft beleggers de mogelijkheid om op zijn kop te krijgen in een bull markt nog bieden een kussen tegen dalende markten.

Het fonds is een van de Allianz best beoordeelde, met een vijf-sterren rating van Morningstar. Op basis van 10 jaar, het fonds beter presteert dan de benchmark met 1,43%, waardoor de beleggers een totaal rendement van gemiddeld 8,11%. In het afgelopen jaar hebben de markten begonnen te dalen, maar handhaafde het fonds zijn risico’s afdekken van het vermogen door dalende slechts -1,84% in plaats van de benchmark -2,99%. Beleggers op zoek naar een vastrentende fonds met aandelen rendement als moeten kijken naar de Allianz Convertible Fund.