Alibaba Stock: Het analyseren van 5 belangrijkste leveranciers (BABA)

Alibaba Group Holding Ltd (NYSE: BABA) is een Chinese e-commerce bedrijf dat een marktkapitalisatie van $ 200.100.000.000 heeft. Het bedrijf is betrokken hoofdzakelijk in online en mobiele handel door middel van producten, diensten en technologie die in staat stellen om te verkopen aan zowel retail en wholesale klanten in China, maar ook internationaal. Alibaba Group Holding heeft een lijn van bedrijven die Taobao Marketplace, Tmall, Juhuasuan Group Buying Marketplace, 1688.com, AliExpress en Alibaba.com bevatten. Alibaba Group Holding heeft tot 23 leveranciers die state-of-the-art technologie en business oplossingen die het tot een van ‘s werelds grootste e-commerce bedrijven maken, waardoor het de mogelijkheid om de markt aan een breed scala van klanten geeft te bieden.

De meerderheid van de leveranciers van het bedrijf zijn gevestigd in China. Alibaba Group Holding heeft ook leveranciers in de Verenigde Staten, Taiwan, Singapore en Hong Kong, evenals verschillende andere landen. Het bedrijf, waarvan de top vijf van leveranciers op basis van het percentage van de omzet zijn Weibo Corp. (NASDAQ: WB), Simei Media Co Ltd (SHGX: 002.712.SZ), Shenzhen Sed Industry Co. Ltd. (SHGX: 000.032.SZ), Shenzhen Properties & Resources Development (Group) Co. Ltd. (SHGX: 000.011.SZ) en Cheetah Mobile Inc. (NYSE: CMCM).

Weibo Corp.

Weibo Corp is een Chinese IT-dienstverlener. Het bedrijf biedt een social media platform te creëren, te verspreiden en te ontdekken inhoud Chineestalige. Weibo heeft twee bedrijfssegmenten: reclame en marketing services, en andere diensten. Het bedrijf levert Alibaba Group Holding met reclame en marketing oplossingen. Het levert ook zelfexpressie producten, sociale producten, discovery producten en meldingen. Met ingang van 19 april 2016, Weibo had een year-to-date rendement van 51,52%. Het bedrijf heeft een marktkapitalisatie van $ 4520000000 en genereert 10% van zijn inkomsten uit de Alibaba Group Holding.

Simei Media Co. Ltd.

Simei Media Co Ltd is een reclame-dienstverlener in de commerciële dienstverlening. Het bedrijf is gevestigd in China en werkt mediabureau en brand management bedrijven. Het levert Alibaba Group Holding met consumentenonderzoek, brand management, de nationale media planning, creatief ontwerp, vermaak marketing, public relations en promotionele activiteiten. Met ingang van 19 april 2016, Simei Media had een year-to-date terugkeer van negatieve 10,78%. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 1600000000 en genereert 7,53% van haar inkomsten uit de Alibaba Group Holding. Het bedrijf betaalt beleggers een uitkering rendement van 0,18%.

Shenzhen SED Industry Co. Ltd.

Shenzhen SED Industry Co Ltd is een bedrijf gevestigd in China, dat produceert en verkoopt telecommunicatie en elektronische producten. Het biedt ook diensten in de vastgoedsector. Het bedrijf is actief in de technologiesector elektronisch. Shenzhen SED Industry levert Alibaba Group Holding met producten die internet exchange boards, transformatoren, routers en hoogspanningsinstallaties producenten voor televisietoestellen bevatten. Met ingang van 19 april 2016, Shenzhen SED Industry had een year-to-date rendement van 10,16%. Het bedrijf heeft een marktkapitalisatie van $ 1,1 miljard, en genereert 3,44% van haar inkomsten uit de Alibaba Group Holding. Het bedrijf betaalt beleggers een uitkering rendement van 0,05%.

Shenzhen Properties & Resources Development (Group) Co. Ltd.

Shenzhen Properties & Resources Development (Group) Co., Ltd is actief in de financiële sector en is vooral betrokken bij de Chinese verkoop van onroerend goed en ontwikkeling. Shenzhen Properties & Resources Development (Group) helpt Alibaba Group Holding met onroerend goed beheer en verhuur. Met ingang van 19 april 2016, had het bedrijf een year-to-date terugkeer van de negatieve 0,14%. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 1,2 miljard, en genereert 1,63% van haar inkomsten uit de Alibaba Group Holding. Shenzhen Properties & Resources Development (Group) betaalt beleggers een uitkering rendement van 1,52%.

Cheetah Mobile Inc.

Cheetah Mobile Inc. biedt online marketing diensten, internet diensten met toegevoegde waarde en Internet security services. Het bedrijf is gevestigd in China en is actief in de sector van IT-diensten. Cheetah Mobile levert Alibaba Group Holding met beveiligingsoplossingen evenals de macht optimalisatie, mobiele games en-geheugen opslaan van applicaties. Het levert ook een mobile advertising platform. Met ingang van 19 april 2016, had het bedrijf een year-to-date rendement van 5,18% en de marktkapitalisatie van $ 2400000000.