Adviseurs: Weet je wat Millennial klanten willen?

Millennials zijn de primaire doelwit van high-verdienen adviseurs, volgens de studie van Jefferson National’s 2016 Advisor Authority. De studie wees uit dat vond 36% van de rijke adviseurs (degenen met een inkomen van $ 500.000 of meer) zei Millennials zijn hun primaire doel, vergeleken met slechts 22% voor high-activa adviseurs en 19% voor adviseurs als geheel.

De US Census Bureau zet het aantal Millennials op 83.100.000 ingang van juni 2015, meer dan een kwart van de bevolking en groter dan zowel de Baby Boomer generatie en Generation X. Ze veranderen de manier waarop Amerikanen communiceren, consumeren muziek, nieuws en entertainment en zelfs het veranderen van de manier waarop we winkelen. Ze kunnen financiële lichte gewichten, maar het Duizendjarige generatie een buitenmaatse invloed op de Amerikaanse cultuur had, worden de effecten van die reeds voelbaar in de sector financiële dienstverlening. (Voor meer informatie, zie: Hoe Millennials kan zijn de rijkste generatie ooit.)

De Deloitte Center for Financial Services heeft geschat dat tussen de $ 150.000.000.000 en $ 240.000.000.000 in wealth management fees zou kunnen worden op de tafel in 2030. Voor adviseurs, begrijpen hoe die rijkdom zal worden verdeeld over verschillende generaties is een must.

targeting Millennials

Het idee van een generatie kan een analytische constructie te zijn, maar experts zeggen dat er echt bewijs dat mensen financieel gedrag en andere “life-stage neigingen” verschillen tussen generaties. De Duizendjarige generatie is het meest raciaal divers in de geschiedenis van het land. Meer dan 44% te identificeren als een raciale minderheid. Velen zijn tweetalig, en velen werden geboren buiten de VS

Bijna een derde live-thuis met ouders – ongeveer 32% van de 18-34-jarigen – volgens het Pew Research Center. Dat is het hoogste niveau sinds de late 19e eeuw. En de trend begon nog voor de Grote Recessie. Hoewel de oorzaken lijken zowel economisch als cultureel, vele Millennials zijn “vestigen” te zijn later en maar liefst een op de vier mag nooit trouwen, volgens het Pew Center. (Voor meer informatie, zie: Adviseurs: Hier is wat Welgestelde Millennial klanten willen.)

“Personal uitdrukking” is een prioriteit voor Millennials, zegt marketing expert Heidi Cohen. Bijna 40% heeft een of meer tatoeages en ze downloaden of streamen van muziek meer dan andere generaties. Cohen haalt gegevens die ongeveer een kwart van de Millennials zeggen dat ze een merk dat een gebeurtenis of muzikant ze willen sponsort proberen.

Ook betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken is belangrijk om dit cohort. Volgens Nielsen, Millennials tonen een toenemende bereidheid om de premies te betalen voor producten die afkomstig zijn van maatschappelijk verantwoorde bedrijven.

Minder dan 15% van de Millennials zeggen dat ze hebben meer dan $ 100.000 in belegbaar vermogen. De Deloitte studie suggereerde Millennials zullen moeten ‘overstappen naar hogere inkomens “voordat ze aantrekkelijk investeerders. Zij worden ook gezien als “prijsbewuste” op een manier die kan “dwingen een vernieuwing van de lange-verschanste bedrijfsmodellen.” Deloitte zegt-digitaal georiënteerde robo-adviseur tech oplossingen zijn een uitgangspunt, maar prijsdruk is waarschijnlijk te volgen “of firma’s leuk vinden of niet.” (Voor meer informatie, zie: Aantrekken Millennial klanten door te focussen op hun behoeften.)

Het komt neer op

De babyboomers wordt verwacht dat ze de rijkste generatie van beleggers tot 2030, volgens Deloitte, die de gegevens gebruikt van de Federal Reserve van 2013 Survey of Consumer Geld. Generation X, die sommige analisten denken als de “middle verwaarloosde kinderen ‘van de consument ruimte, zijn de volgende grote vergoeding zwembad gezien het feit dat ze het invoeren van de best verdienende deel van de beroepsbevolking.

Maar de Duizendjarige aandeel van de nationale rijkdom zwembad zal naar verwachting de snelst groeien. Hoewel het relatief klein zal blijven, minder dan 20%, voor tientallen jaren, zijn financiële activa Millennials ‘zal naar verwachting groeien van ongeveer $ 1400000000000 in 2015 tot meer dan $ 11000000000000 in 2030. Adviseurs moet de tijd nemen om hun gewoonten en voorkeuren nu leren, en voor te bereiden om ze op te brengen als cliënten als ze meer rijkdom te vergaren. (Voor meer informatie, zie: Hoe Millennials Gebruik Tech en Social Media om te investeren.)