AccuQuote vs. Selectquote: Welke Website is beter?

AccuQuote en Selectquote zijn websites die verzekering quotes om de consument aan te bieden. Beide websites bieden soortgelijke producten en bieden educatief materiaal voor de consument op de verzekering.

Producten en diensten

AccuQuote biedt bijna elk type van verzekering oplossing voor de consument. De site verkoopt term, dood door ongeval, kind het leven, term conversie, permanent, gegarandeerd en geen medische examen verzekering. AccuQuote verkoopt ook andere producten, zoals WAO, langdurige zorg verzekering, lijfrentes, kritieke ziekte verzekering, Medicare dekking en eigendom ongevallenverzekeringen. Het biedt een gratis herziening van het beleid voor de consument, en geeft citaten direct al de website of door te praten met een expert op het gratis nummer van het bedrijf.

Selectquote biedt minder producten dan AccuQuote, in de eerste plaats het verstrekken van offertes voor overlijdensrisicoverzekeringen. Het biedt ook auto- en woonverzekeringen en Medicare supplement verzekering. Consumenten kunnen gemakkelijk een vrijblijvende offerte voor een van de producten op de website van het bedrijf of door te bellen met een live-agent op een gratis nummer om te spreken.

Consumer Education

AccuQuote wijdt een deel van haar website aan het opleiden van de consument over de verschillende soorten verzekeringen. Het heeft artikelen zoals “Life Insurance 101” en “Life Insurance FAQ’s, die de basis van de verzekering te illustreren. Er zijn ook verschillende video’s die helpen bij het belang van het hebben van de verzekering uit te leggen. De video’s zijn eenvoudig te begrijpen en informatief voor consumenten die willen leren hoe de verzekering werkt. Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen instrumenten en rekenmachines, zoals een levensverzekering rekenmachine die helpt consumenten precies bepalen hoeveel dekking die ze nodig hebben. AccuQuote biedt ook educatief materiaal op auto, huis en Medicare supplement verzekering.

Selectquote biedt onderwijs middelen, alsmede, maar alleen op overlijdensrisicoverzekeringen. Het informeert consumenten over hoe overlijdensrisicoverzekeringen werkt in vergelijking met permanente verzekering. Het geeft werkelijke prijs voorbeelden van overlijdensrisicoverzekeringen en vijf stappen om een ​​beleid. Het biedt ook antwoorden op vragen over het overnemen en andere veelgestelde vragen. Selectquote biedt drie pamfletten’s te leveren via e-mail. Consumenten geïnteresseerd zijn in auto, huis en Medicare supplement verzekering educatief materiaal beschikbaar op de individuele websites.

Citaat van de Verzekering Vergelijking

Beide websites bieden verzekering quotes, maar ter vergelijking, het volgende voorbeeld is voor overlijdensrisicoverzekeringen dekking. Om een ​​AccuQuote levensverzekeringen offerte te krijgen, moeten de consumenten profielen compleet met hun geboortedatums, geslachten, staten van de woonplaats, het gebruik van tabak en gezondheid niveaus. Ze kunnen ook kiezen voor de dekking voorwaarden en de bedragen. De websites geven dan noteringen van een aantal verzekeraars, onderverdeeld in maandelijkse kosten.

Selectquote heeft een grondiger quote system voor de consumenten, die behoefte hebben in geboortedata, geslachten, lengte en gewicht in te voeren. Selectquote stelt ook vragen stellen over de consument dat AccuQuote niet, zoals verleden rijden overtredingen, deelname aan gevaarlijke sporten, gezondheidsproblemen en familie medische geschiedenis. Zodra al deze vragen worden beantwoord, een Selectquote middel contact maakt binnen 24 uur.

Om de twee diensten te vergelijken, overweeg dan een 10-jarige garantie niveau termijn beleid met een uitkering van $ 500.000. Voor een 50-jarige man, die gezond is en een niet-roker, AccuQuote citeert Protective Life voor $ 41,73 per maand. Selectquote citeert dezelfde voorwaarden voor onder $ 46 per maand. Voor een 35-jarige vrouw die gezond is en een niet-roker, AccuQuote citeert Protective Life met $ 13,48 per maand. Selectquote citeert een prijs van minder dan $ 14 per maand.

Wat is beter?

Over het algemeen, website AccuQuote is gemakkelijker te gebruiken en zorgt voor beter onderwijs aan consumenten over de verschillende soorten verzekeringen beschikbaar. AccuQuote biedt 13 verschillende verzekeringsoplossingen in vergelijking met Selectquote drie.

Het grootste verschil tussen de twee bedrijven is het proces om gratis verzekering quotes te ontvangen. AccuQuote heeft een eenvoudige applicatie proces dat consumenten voor het invoeren van basisgegevens nodig heeft om direct offertes te ontvangen van ten minste zeven verschillende verzekeringsmaatschappijen. Consumenten kunnen ook gemakkelijk schakelen zowel het nominale bedrag en de dekking lengte zonder de applicatie opnieuw te doen.

De Selectquote aanvraagprocedure is ingewikkelder en vraagt ​​meer vragen. Na voltooiing, Selectquote stelt dat een agent contact zal maken binnen 24 uur. Het biedt geen directe citaten, en de consument moet wachten om te horen van de agent om alle nuttige informatie te ontvangen.

Vanuit een prijs perspectief, de bedrijven zijn vergelijkbaar en bieden citaten uit veel van dezelfde verzekeringsmaatschappijen. Echter, alle toekomstige prijzen zijn slechts schattingen, als de werkelijke premies wordt vastgesteld zodra de aanvrager gaat door de volledige underwriting proces.