7 Big Sociale Zekerheid en Medicare Mythen

Sociale zekerheid en gezondheidszorg behoren tot de meest verwarrende aspecten van het pensioen voor degenen die het naderen van deze fase van het leven, met inbegrip van uw klanten. Als hun financieel adviseur, kunt u ze helpen door het opruimen van veel voorkomende misvattingen en waardoor ze in de juiste richting bij het indienen van hun uitkeringen.

Hier zijn een aantal gemeenschappelijke acties die nodig heroverwegen wanneer het tijd voor uw klanten om te overwegen het nemen van sociale zekerheid en gezondheidszorg komt. (Voor meer informatie, zie: het helpen van klanten Vermijd Retirement Landmijnen.)

1. File voor sociale uitkeringen zo spoedig u in aanmerking komt

Uw klanten komen in aanmerking voor zodra leeftijd 62-bestand van de Sociale Zekerheid. Moeten ze bestand recht dan? Net als de meeste aspecten van financiële planning, het antwoord hangt af van persoonlijke omstandigheden. Voor klanten die zijn geboren vóór 1960, hun volledige pensioenleeftijd (FRA) is 66. Voor degenen die zijn geboren in 1960 of later, hun FRA is 67. Dit is de leeftijd waarop zij in aanmerking komen om hun volledige uitkering. Die indienen op de leeftijd van 62 zal een voordeel dat is 75% van die uitgereikt aan degenen wier FRA is 66 ontvangen. Daarnaast wachten tot de leeftijd van 70 in hun voordeel aanspraak zou resulteren in een jaarlijkse stijging van 8% voor elk jaar wachtten boven het voordeel niveau hun FRA.

De keerzijde hiervan is dat het break-even punt waar de totale baten door te wachten tot het dossier tot FRA van de cliënt of daarbuiten ontvangen ergens in de jaren ’80 leeftijd decennium. Dus een klant die goed leeft voorbij die leeftijd is het waarschijnlijk beter af te wachten. Andere factoren te beschouwen, omvatten de tijdswaarde van geld.

2. Sociale Zekerheid is niet onderworpen aan belastingen

Op federaal niveau wordt de belasting van de sociale uitkeringen op basis van gezamenlijk inkomen. Gezamenlijke inkomen wordt berekend door het bruto-inkomen van uw klant plus een niet-belastbare rente plus de helft van de Sociale Zekerheid voordeel van de klant.

Hun voordeel zal worden onderworpen aan belastingen als volgt: Voor individuele filers met een gecombineerde inkomen tussen de $ 25.000 en $ 34.000 voor 2016, tot 50% van hun sociale zekerheid voordelen zullen worden onderworpen aan belastingen.
Voor individuele filers met een gecombineerde inkomens meer dan $ 34.000, een stijging van 85% van hun sociale zekerheid voordelen zullen worden onderworpen aan belastingen.
Voor gezamenlijke filers met een gecombineerde inkomen tussen de $ 32.000 en $ 44.000, een stijging van 50% van hun sociale zekerheid voordelen zullen worden onderworpen aan belastingen.
Voor individuele filers met een gecombineerde inkomens meer dan $ 44.000, een stijging van 85% van hun sociale zekerheid voordelen zullen worden onderworpen aan belastingen. (Voor meer informatie, zie: werk en het verzamelen van de sociale zekerheid in pensioen?)

3. De Social Security Filing besluit is onherroepelijk

Iedereen heeft een filing “doe-over.” Als uw klant zijn of haar mening over de uitkeringsgerechtigde verandert, kan hij of zij papierwerk bestand naar de toepassing ongedaan te maken en stoppen met hun voordelen. Als dit een optie voor uw klant, die ze nodig hebben om dit te doen binnen 12 maanden toen ze in eerste instantie beweerden in hun voordeel. Daarnaast zullen ze nodig hebben om het even welke voordelen die ze zo goed ontvangen en de door hun familieleden op basis van hun inkomsten plaat ontvangen uitkeringen terug te betalen.

Er zijn een aantal redenen waarom iemand zou willen om dit te doen, waaronder mogelijk weer aan het werk gaan na ingediend voor een uitkering. Na de “do-over,” in hun voordeel zal blijven opbouwen totdat ze uiteindelijk terug te winnen in de toekomst.

4. Uw sofi-Filing Besluit Alleen Impacts U

Als uw klant is getrouwd, dan zullen ze nodig hebben om te nemen wat het beste is voor beide echtgenoten te houden bij het bepalen wanneer hun sociale uitkeringen vorderen. Bijvoorbeeld, als er een groot verschil in het voordeel niveaus van de twee echtgenoten, de echtgenoot van de lagere uitkering zal waarschijnlijk afhankelijk zijn van voordeel van de hogere verdiencapaciteit echtgenoot moet deze echtgenoot eerst sterven het overlevingspensioen zijn. Hoe langer de hogere verdiencapaciteit echtgenoot wacht totdat ze beweren dat hun voordeel, hoe hoger het voordeel van de overlevingspensioen voor de andere echtgenoot zijn. (Voor meer informatie, zie: Sociale Zekerheid Veranderingen voor 2016.)

5. Medicare elk van mijn medische kosten

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft Medicare niet alle van de medische kosten van de senioren. Kosten, zoals de volgende wordt niet gedekt: Most tandzorg
Oogonderzoeken
kunstgebitten
Cosmetische chirurgie
Hoortoestellen en examens voor hen passend
Medische zorg nodig heeft buiten de VS

Veel andere medische diensten worden onderworpen aan co-betaalt, eigen risico en co-verzekering.

6 U wordt automatisch gedekt door Medicare Zodra u het dossier van de Sociale Zekerheid

De leeftijd voor Medicare in aanmerking te komen is 65 jaar oud, dus als je klant verzamelt de sociale zekerheid eerder dan de leeftijd van 65, zullen ze nog steeds moeten wachten tot de leeftijd van 65 om te kunnen deelnemen in Medicare. (Voor meer informatie, zie: Hoe werkt Medicare Werk na pensionering?)

7. Iedereen betaalt hetzelfde bedrag voor Medicare

In werkelijkheid is de premie die uw klant kan betalen voor Medicare kan variëren. Medicare Part A is gratis voor de meeste gepensioneerden. Deel B, die de meeste medische procedures en bezoeken artsen omvat, loopt $ 104,90 voor de meeste mensen in 2016. Echter, als het inkomen van uw klant boven de $ 85.000 (of $ 170.000 voor de gezamenlijke filers) was, dan is hun premies zou hoger zijn.

Daarnaast kunnen de premies voor Part D (medicijnen dekking) verschillen per polis. Ook voor diverse Medicare Advantage plannen, prijzen zijn gebaseerd op de aanbieder en het beleid.

Het komt neer op

Er zijn vele mythen en misvattingen over zowel de sociale zekerheid en gezondheidszorg. Dit zijn beide belangrijk voordeel programma’s voor gepensioneerden. Die uw cliënten helpen navigeren deze programma’s om hun volle kunnen goede service te bieden aan hen. (Voor meer informatie, zie: Hoe Cliënten Navigeren Medicare Inschrijving Help.)