6 Steden in Puerto Rico voor pensioen en Vacationing

Puerto Rico is gelegen in het hart van het Caribisch gebied, ten oosten van de Dominicaanse Republiek en ongeveer 1.000 mijl van Miami, Florida. Als een grondgebied van de Verenigde Staten, Puerto Rico tarieven als een handige en zeer aantrekkelijke pensioen bestemming voor veel vasteland Amerikanen. Terwijl het eiland biedt een unieke cultuur en een tropisch klimaat ongeëvenaard op het vasteland, het voelt ook als thuis voor de meeste Amerikaanse bezoekers. Reizen tussen het vasteland en Puerto Rico is niet anders dan het reizen tussen twee staten van de VS, omdat er geen paspoort of papieren immigratie nodig. Terwijl Puerto Rico opereert onder zijn eigen rechtssysteem, de Amerikaanse grondwet en de meeste federale wetten toe te passen op het eiland, net als elke Amerikaanse staat.

Als u op zoek bent naar een tropische pensioen bestemming zonder het gedoe en de kosten die komen met emigratie naar het buitenland, Puerto Rico is de moeite waard een korte blik. Hoewel het belangrijk is om te bezoeken Puerto Rico om te oordelen voor jezelf, een handvol steden springen als topbestemmingen pensioen.

1. San Juan

de hoofdstad van Puerto Rico, San Juan, is het eiland de grootste stad met 400.000 bewoners van de meest recente volkstelling in 2011. Het is gelegen aan de noordoostelijke kust van het eiland. Terwijl de grote stad leven in San Juan is niet voor iedereen, moet het beroep op gepensioneerden op zoek naar een gemakkelijke toegang tot uitgaansgelegenheden, goede uitgaansgelegenheden, uitstekende restaurants, winkels en alle andere dingen die een bruisende stad te bieden heeft. Terwijl sommige delen van de stad zijn minder veilig dan anderen, zijn er tal van het goede leven opties in het centrum van San Juan en in afgelegen wijken.

2. Rincón

Rincón, aan de westkust van Puerto Rico, staat bekend als top surfen bestemming van het eiland. Je hoeft niet te surfen, maar om te genieten van de ontspannen badplaats sfeer en de smaakvolle strand huizen aan de rand van de kust. De stad beschikt over uitstekende restaurants en andere gemakken opgebouwd tot de reguliere stroom van toeristen op zoek naar de perfecte golf te dienen.

3. Humacao

Humacao, aan de oostelijke kust van Puerto Rico, is de thuisbasis van Palmas del Mar, de grootste luxe resort op het eiland. Terwijl de villa’s in het resort zijn beschikbaar voor aankoop, hoe groter Humacao gebied heeft tal van andere woningen opties. Palmas del Mar beschikt over twee van wereldklasse golfbanen, 20 tennisbanen, een spa, een jachthaven, een manege, een casino en een breed scala aan eetgelegenheden.

4. Cayey

Cayey is in de bergen van het centrum van Puerto Rico op een hoogte van bijna 1.500 voet, waardoor het een geweldige optie voor gepensioneerden op zoek naar de koele berglucht. Temperaturen variëren meestal tussen 70 en 88 graden in de zomer en tussen 57 en 72 graden in de winter. De 6000-acre Carite Forest Reserve, bekend om zijn dwerg bos en uitstekende vogels kijken, is in de buurt. Cayey is ook de thuisbasis van een tak van de Universiteit van Puerto Rico.

5. pooier

Ponce, de tweede grootste stad van Puerto Rico’s, is op de centrale zuidkust van het eiland. De stad heeft een verscheidenheid aan culturele bezienswaardigheden, zoals muziek, kunst, geschiedenis en antropologische musea, historische koloniale gebouwen, en de jaarlijkse festivals het hele jaar. Ponce is een goede optie voor degenen die een gemakkelijke toegang tot kwalitatief goede gezondheidszorg opties nodig; er vier ziekenhuizen in de stad, naast een Veterans Affairs polikliniek.

6 Fajardo

Fajardo ligt op de oostelijke kust van Puerto Rico’s, ten noorden van Humacao. De stad staat bekend als de pleziervaart hoofdstad van het eiland, voorzien van een van de grootste jachthavens in het Caribisch gebied. Als u een booteigenaar bent of bent u geïnteresseerd in de huur van een boot ter plaatse bent, is er geen betere stad in Puerto Rico naar huis te bellen. Fajardo is ook de thuisbasis van mijl van ongerepte stranden met een aantal van de beste snorkelen en duiken op het eiland.