6 Big IRS Red Flags voor Gepensioneerden

De meesten van ons willen krijgen van aandacht. Het kan leuk om te koesteren in de Schij zijn, maar er is één entiteit die u niet wilt betaal je extra aandacht: de IRS.

Belastingcontroles kan zenuwslopend zijn, vooral voor iemand te benaderen of wonen in pensioen. Deze demografische is meestal erg afhankelijk van een kleiner inkomen en minder vermogen om make-up financiële valkuilen, vooral als het betekent boetes of gevangenisstraf.

Gelukkig zijn er waarneembare tekenen dat de IRS is over te geven uw belastingaangifte wat extra aandacht. Lees verder om te leren wat ze zijn. (Voor gerelateerde lezen, zie: Het overleven van de IRS Audit.)

1. U bent Zelfstandigen: Het runnen van uw eigen bedrijf geeft u een licentie om een ​​stuk af te trekken, zoals uw kantoor aan huis, uw auto, zelfs je nutsbedrijven. Dat maakt het gemakkelijk voor ondernemers om hun pad aanslagbiljet voor een betere terugbetaling te krijgen en / of te danken hebben minder aan de IRS.

Maar de IRS is zich ervan bewust dat de ondernemers die niet gerelateerd om hun bedrijf te kunnen aftrekken. Om de IRS af te weren, zijn zo grondig en conservatieve mogelijk als het gaat om te beweren zakelijke uitgaven.

2. Je geeft veel geld aan liefdadigheid: Charitatieve bijdragen zijn een van de meest populaire aftrek en een van de meest voorkomende van de IRS op te pikken. Belastingplichtigen die doneren gebruikte kleding voor Goodwill en proberen te beweren dat als een $ 500 aftrek – vooral als de items hebben mottenballen – zal waarschijnlijk worden opgemerkt door de IRS.

Blijf op de hoogte van alle donaties, het bijhouden van de ontvangsten, als je van plan bent om ze af te trekken. U ontvangt een beoordelingsrapport voor fysieke items die u wilt te krijgen waard zijn meer dan $ 500 nodig. (Om verder te lezen, zie: Tips voor Charitatieve bijdragen:. Limieten en belastingen)

3. Je maakte geen melding van al uw inkomsten: Hoewel het misschien verleidelijk om eekhoorn weg een deel van uw inkomen, zich ervan bewust dat de IRS misschien al weet wat je verdiend. Bijvoorbeeld, als een bedrijf een formulier 1099 gestuurd, dan betekent gemeld dat voor het IRS.

Rapporteren al uw streams van het inkomen als je wilt om een ​​controle te voorkomen. U kunt geconfronteerd met sancties en boetes als ze vinden je hebt al uw inkomen niet te melden of onderbetaald uw belastingen.

4. U bent niet nemen Minimumleeftijd Uitkeringen: Gepensioneerden die zijn leeftijd 70,5 jaar en ouder kunnen krijgen gemarkeerd door de IRS als ze de traditionele IRAS of 401 (k) plannen en nemen niet de vereiste minimale distributies (REG-). REG-zijn wat de IRS vereist dat de belastingbetaler elk jaar nemen als ze een van deze pensioen rekeningen.

Zorg ervoor dat ze mee te nemen, omdat de straf helft van wat je nodig waren om te nemen kan zijn. Er is geen enkel punt in het verspillen van uw zuurverdiende appeltje voor de dorst op vergoedingen betaald aan de federale overheid. Als u niet zeker weet hoeveel te nemen, bel dan de beheerder van het plan of vraag uw financiële planner. (Voor meer informatie, zie: Het vermijden van fouten in REG-).

5. U beweerde een hobby als een Business: De IRS weet dat het een paar jaar kan duren voor een bedrijf om de grond te krijgen. Daarom kunt u zakelijke kosten aftrekken, zelfs als je niet het maken van winst.

Helaas, als je dat voor te veel jaren, ze beginnen af ​​te vragen of dit een echte business of een dure hobby. Hoewel het verleidelijk om de kosten aftrekken van uw collectible treinen kunnen zijn, het kan ook komen als een rode vlag voor de IRS als je niet genoeg inkomen voor meerdere jaren wilt melden.

6 U verdiende meer dan $ 200,000: In het algemeen, hoe meer je verdient, hoe meer je moet belasting betalen. Dat is de reden waarom de IRS waarschijnlijk zal speciale aandacht besteden aan degenen die meer verdienen – ze willen er zeker van zijn dat u uw billijk aandeel betaalt.

Als je een hoog inkomen te melden, zorg ervoor dat uw inkomsten en documentatie voor elke aftrek en krediet te houden. Je wordt gegarandeerd een gemakkelijker audit als u bereid bent voor dit resultaat.

Het komt neer op

Belastingcontroles kan stressvol zijn, en het betalen van extra geld voor boetes – of serveren gevangenisstraf omdat er dan belastingbetaling fouten gemaakt – kan nog erger. Zorg ervoor dat u weet wat de IRS is op zoek naar bij het kammen van de belastingbetaler voor potentiële audits. (Om verder te lezen, zie: Hoe IRS Audits werken? en 6 Belangrijke Pensioen Plan RMD Rules.)