6 bedrijven met de beste Pensioenplannen (BA, COP)

Bij de jacht naar een nieuwe baan, het is makkelijk te krijgen opgehangen op het salaris of uurloon terwijl het negeren van andere aspecten van het beloningspakket. Maar aangezien deze bedrijven tonen een grote pensioenplan – of het leidt tot een flinke 401 (k) wedstrijd of een prachtig personeelsopties programma voor de aankoop – kan een enorm verschil op de lange termijn te maken. (Voor meer informatie, zie de 401 (k) Investeerder:. Een Pensioen plan dat werkt)

6 Top Pensioenplannen

Gelukkig zijn er steeds meer werkgevers besluiten dat het belangrijk is om zich bezig te houden met de toekomst van hun werknemers. Hier zijn zes Amerikaanse organisaties die de concurrentie overtreffen als het gaat om de vaststelling van hun werknemers voor hun post-werk jaar.

ConocoPhillips

Weinig bedrijven bieden een ruimhartiger spaarprogramma dan energiereus ConocoPhillips (COP). Werknemers moeten alleen bijdragen 1% van hun salaris aan een gezonde 6% bedrijf match te ontvangen. Op de top van dat, de Houston-hoofdkantoor bedrijf biedt een discretionaire bijdrage de moeite waard een extra 0% tot 6% van het loon van de werknemer (het bedrag fluctueert op basis van prestaties van het bedrijf en de “marktomstandigheden”). Het bedrijf stelt een streefcijfer van 3% voor de discretionaire deel van de wedstrijd. een $ 4,800 standaard match plus een $ 2.400 discretionaire match – Als het aan dit merk hit in een bepaald jaar, zou een werknemer verdienen van $ 80.000 in totaal $ 7200 in werkgeversbijdragen te ontvangen.

Gilead

Het is moeilijk om iets aan te merken met de 100% 401 (k) wedstrijd – tot een maximum van $ 10.000 per jaar – dat Gilead Sciences (GILD) biedt haar medewerkers. Maar dat is slechts één van de manieren waarop de San Francisco Bay Area-gebaseerde farmaceutische maker helpt haar personeel voor te bereiden op hun pensioen. Amerikaanse werknemers kunnen ook deelnemen aan de werknemer aandelen te kopen programma, dat een gereduceerde prijs van ten minste 15% heeft. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om opzij te zetten overal van 1% tot 15% van hun salaris om regelmatig aankopen te financieren.

Scripps Health

Medewerkers van California zorgstelsel Scripps Health, die ten minste 3% van hun inkomsten direct in de 401 (a) spaarplan zal opstaan ​​om een ​​bedrijf match 6%, op basis van hoe lang ze met de San Diego Area-gebaseerde organisatie zijn geweest . Scripps ‘health systeem draagt ​​nog eens 1% van het salaris aan haar werknemers – ook degenen die niet de investeringen van hun eigen doen. Wat meer is, biedt de organisatie ook een ziektekostenverzekering spaarrekening dat de voormalige werknemers kunnen gebruiken om te betalen voor de premies nadat ze met pensioen gaan.

Publix

Veel van de 186.000 werknemers van supermarktketen Publix zijn bedienden en medewerkers van de klantenservice die maken ongeveer $ 10 per uur. Maar dat betekent niet dat ze zullen worstelen als ze de pensioengerechtigde leeftijd te raken. Dat komt omdat de handen van de medewerkers draagt ​​8,5% procent van de winst aan haar Employee Stock Ownership Plan. Voeg daar nog een 50-cent wedstrijd op de eerste 3% van het loon en het totale pakket vergoeding is een van de beste in de industrie.

Deloitte

Deloitte Touche Tohmatsu Limited, beter bekend als Deloitte, is één van een krimpende aantal Amerikaanse werkgevers die nog steeds beschikt over een pensioenregeling voor haar medewerkers. In aanmerking komende werknemers, die worden verworven na drie jaar ononderbroken dienst kunnen kiezen om maandelijks inkomen voor het leven of een forfaitair bedrag bij pensionering ontvangt. Het bedrijf, dat audit, consulting, tax en advisory services levert, biedt ook een 25-cent match met zijn 401 (k) plan, waardoor het personeel om verder te verhogen hun pensioen appeltje voor de dorst. Het is geen wonder dat het bedrijf bekroond een 2013 Wall Street Journal de lijst van de meest genereuze pensioenregelingen. Dat jaar de gemiddelde werknemer kreeg een koele 30.806 $ per jaar aan dergelijke voordelen.

Boeing

Tuurlijk, Boeing (BA) biedt één van de betere 401 (k) wedstrijden die er zijn, schoppen in 75 cent voor elke dollar die haar medewerkers een bijdrage leveren. Maar het bedrijf erkent dat overeenkomsten alleen van belang als de werknemers daadwerkelijk het initiatief om op te slaan nemen. Dat is de reden waarom de lucht-en ruimtevaart bedrijf een meer proactieve aanpak dan de meeste heeft genomen. Het schrijft automatisch de werknemers in de 401 (k) in een 4% -van-pay bijdrage niveau. Tenzij ze opt-out, dat bedrag stijgt tot 1% per jaar tot zij de 8% besparing niveau te raken.

Het komt neer op

Veel Amerikaanse bedrijven beseffen dat het belangrijk is om te zorgen voor hun werknemers niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Werkzoekenden doen zichzelf een groot plezier als ze zeer prioriteren pensioenuitkeringen in hun selectieproces. (Voor meer informatie, zie 3 Jobs met een goede Retirement Benefits.)