5 waarheden over consumentenvertrouwen in de VS.

Amerikaanse consumentenbestedingen is een belangrijke barometer voor de gezondheid van de Amerikaanse economie. Als consumenten meer vertrouwen in hun financiën, zijn ze meer kans om geld te spenderen. Hoe consumenten denken over hun financiën wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder lonen, werkzekerheid en hun mening over de manier waarop de economie en de arbeidsmarkt zal groeien in de komende maanden.

Consumentenvertrouwen draagt ​​ook bij aan de economische groei, omdat de bedrijven te laten groeien wanneer consumenten meer geld uitgeven. Wanneer kopers klem neer op hun uitgaven, deze bedrijven lijden. De Grote Recessie, te beginnen in 2007-2008, zapped vertrouwen van de consument, maar gelukkig is het verbeterd in de jaren daarna. Adviesbureau McKinsey & Company routinematig voltooit een enquête beoordeling van de houding van de consument en de uitgaven kenmerken. Deze onderzoeken leveren belangrijke inzichten voor retailers. Het laatste onderzoek vond plaats in 2015, en het biedt vijf belangrijke waarheden over de manier waarop de Amerikaanse consumentenbestedingen zich aanpast.

1. Amerikaanse consumenten nog steeds naar manieren om hun uitgaven te verminderen

McKinsey studie bleek dat bijna de helft (49%) van de Amerikanen in toenemende mate op zoek naar manieren om geld te besparen. Toonaangevende het peloton in termen van demografische groepen op zoek naar manieren om geld te besparen is Millennial vrouwen (leeftijd 21-34) met kinderen. Van deze groep, 72% eens met de stelling. Zij streven naar besparingen door het vergelijken van prijzen en rond te shoppen, met behulp van coupons of klantenkaarten, en het maken van bulk aankopen. Dit suggereert dat, hoewel het consumentenvertrouwen kan zijn verbeterd, consumenten voorzichtig blijven.

2. Brand Loyalty blijven voorkomen; Consumenten Kijk naar Less op favoriete merken Breng

Onder de Amerikaanse respondenten op de enquête van McKinsey’s, 52% zei dat ze hun koopgedrag had gewijzigd als het gaat om de aankoop van de naam van merken, een daling van 64% in 2011. de respondenten van de enquête aangegeven dat terwijl velen bleven trouw aan hun favoriete merken, werden ze nauwer kijken naar hoe veel duurder hun favoriete merken waren ten opzichte van die van de concurrentie. De consumenten zochten manieren om geld op hun favoriete merken te redden door de aankoop ervan op de verkoop, het gebruik van coupons, rond te shoppen voor lagere prijzen, of door de aankoop van kleinere hoeveelheden. Het feit dat minder mensen hun gedrag wijzigt als het gaat om geld te besteden aan merknaam producten aangeeft verbeterde consumentenvertrouwen.

3. Amerikaanse consumenten nu veel minder kans om Downgrade

McKinsey bleek dat slechts 9% van de consumenten bereid waren om te downgraden door het kopen van goedkopere merken of private label producten in plaats van hun favoriete merken. Millennial moeders waren de demografische groep de meeste kans om te downgraden, met 14% bereid om de overstap te maken. Veel van de down-handelaren zeiden dat ze hun beslissing geen spijt van. Ongeveer 74% zei dat ze zou blijven tot de aankoop van de minder dure merk, hoewel velen nog steeds de voorkeur aan de duurdere optie. Minder bereidheid om downgrade is een duidelijke indicatie dat consumenten meer vertrouwen in hun financiën.

4. Alcoholische Dranken en persoonlijke verzorging Common uitspattingen

De 2015 enquête bleek dat meer consumenten bereid waren om hun aankopen te upgraden in bepaalde categorieën. Alcoholische dranken en producten voor persoonlijke verzorging waren de producten die het meest waarschijnlijk worden verhandeld op. In 2015, 9% van de consumenten zegt dat ze hadden besloten om hun aankopen van bepaalde producten, in vergelijking met de 6% gerapporteerd in de 2014 survey upgraden. Verrassend, gierigheid duizendjarige moeders waren zeer bereid om de handel omhoog, met 14% de toelating te hebben gedaan. Op slechts 5%, babyboomers waren de minste kans om hun aankopen te upgraden.

5. Amerikaanse consumenten nu bereid om te winkelen Across Channels

Consumenten hebben nu meer mogelijkheden om te winkelen dan brick-and-mortar winkels, en volgens McKinsey 2015 survey, profiteren zij van dit. online pure-play retailers, hard discounters en club winkels: tot een vijfde van de Amerikaanse consumenten hebben hun uitgaven aan elk van de drie kanalen verschoven.

De Take Away

De McKinsey enquête bleek dat Amerikaanse consumenten zijn redelijk vertrouwen in de gezondheid van de economie, maar enige onzekerheid blijft bestaan. McKinsey schreef dit toe aan de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het vertrouwen van de Amerikaanse consumenten, met tekenen van enige bezorgdheid, bleek uit de resultaten van de enquête. Deze resultaten toonden aan dat consumenten bereid waren om hun aankopen te upgraden in bepaalde categorieën, maar nog steeds voortgezet manieren om geld te besparen op hun favoriete, duurdere merken.