5 Best Companies to Your Car herfinancieren (STI)

Wanneer u een nieuwe auto snel te kopen, kan je uiteindelijk het aanvaarden van een auto-lening met een hoge jaarlijkse kostenpercentage (JKP) alleen maar om de deal te sluiten. Meer te betalen voor de rente op een auto lening dan wat je zou moeten betalen kost je geld dat je zou kunnen gebruiken om rekeningen of in uw spaargeld af te werpen. Daarom loont om te winkelen voor een lening herfinancieren tegen een lagere rente. Overweeg dan een van deze top auto herfinancieren bedrijven.

USAA

De United Services Automobile Association (USAA) heeft 36 maanden auto herfinancieren leningen via haar Auto Circle Program, met tarieven zo laag als 1,49% op modellen 2015 of later, en 2,75% voor de modellen ouder dan 2014. U moet een USAA lid te kwalificeren voor de leningen. Sommige leningen goedkeuringen zijn direct, en je kunt een antwoord op uw aanvraag te krijgen in ongeveer vijf minuten. Na e-ondertekening van uw lening documenten in uw USAA-account, kunt u uw lening cheque af te drukken direct of stuur de payoff bedrag op uw dealer met behulp van uw smartphone. USAA niet een eenmalige vergoeding in rekening brengen, en je hoeft niet te betalen op uw nieuwe lening voor maximaal 60 dagen. Beoordelingen over USAA website geven USAA autoleningen 4.4 sterren.

AutoPay

AutoPay is een geldschieter markt die partners met credit unions en andere financiële instellingen om leningen tegen een rente op basis van uw krediet profiel bieden. Als u wilt een traditionele lening te behouden, kan AutoPay u helpen beter de rente van een geldschieter die past bij uw behoeften. Cash-back herfinanciert door middel AutoPay kan u helpen te krijgen tot $ 12.000 in contanten die u kunt gebruiken om andere schulden af ​​te betalen. Als u van plan bent om een ​​lease-auto na het einde van een huurovereenkomst te houden, is de optie lease payoff kunt u vroeg betalen uit uw lease en voorkomen dat kostbare kilometerstand vergoedingen. Customer reviews op LendingTree geven AutoPay 4,3 van de 5 sterren.

CarsDirect

CarsDirect is gespecialiseerd in het helpen van mensen met een slecht krediet vinden kredietverstrekkers voor de financiering en de herfinanciering van hun voertuigen. Het proces begint met het invullen van een online applicatie die CarsDirect voorziet van enkele basisgegevens over uw bruto maandinkomen, werkgelegenheid en huisvesting betalen, en je het bedrijf toestemming om uw krediet te trekken te geven. Een credit processor zal contact met u opnemen met meer informatie over de leningen waarvoor u in aanmerking komt. Wanneer u besluit om te werken met een geldschieter, zult u waarschijnlijk moeten aanvullende documentatie, zoals een bewijs van uw inkomen, woonplaats en verzekering aan te bieden. De rente op de lening aanbieding die u ontvangt hangt af van uw credit score. Getuigenissen op de website van CarsDirect geven de service hoge cijfers voor een eenvoudige aanvraagprocedure.

RoadLoans

RoadLoans biedt zowel traditionele als cash-back herfinancieren opties. De RoadLoans traditionele financiering optie kunt u uw april en maandelijkse auto lening te verlagen. Als extra voordeel, kunt u betalingen op uw nieuwe auto lening over te slaan voor maximaal 60 dagen. De cash-back herfinanciering optie kunt u meer lenen dan u verschuldigd bent, tot de volledige waarde van uw auto, maar de optie cash-back is niet beschikbaar in alle staten. RoadLoans neemt kandidaten met een breed scala aan credit achtergronden, dus de rente variëren. Met ingang van augustus 2016, RoadLoans was de top-ranked auto herfinancieren bedrijf op de website consumentenzaken, met een totale score van meer dan 4,5 sterren.

Lightstream

Lightstream is een divisie van SunTrust Banks Inc (NYSE: STI). Met ingang van augustus 2016, de geldschieter biedt auto herfinancieren tarieven tussen 2,24 en 3,49% APR voor 24 tot 36 maanden, en 4,94-6,19% voor 61-72 maanden. Lightstream biedt ongedekte auto herfinancieren leningen voor kredietnemers met uitstekende kredietwaardigheid, maar kredietnemers met minder-dan-stellaire krediet kunnen in aanmerking komen voor beveiligde auto leningen. U kunt lenen van $ 5.000 tot $ 100.000 om een ​​lening op een auto herfinancieren via een eenvoudige online sollicitatieproces.