401 (k) Auto Inschrijving: De nadelen

401 (k) plan deelname is dramatisch toegenomen met de komst van de automatische plannen inschrijving. In feite is de deelname van meer dan verdubbeld sinds 2006, toen een wet werd aangenomen dat stimulansen voor werkgevers om deze functie te gebruiken in hun plannen. Het plan Sponsor Council of America meldt nu dat iets meer dan de helft van de 401 (k) plannen te gebruiken deze functie.

Maar sommige nieuwe onderzoek toont aan dat automatische inschrijving niet altijd kan worden in het beste belang van alle medewerkers. John Beshears, een assistent professor in business administration aan de Harvard Business School en co-auteur van een aanstaande verslag op waarin de mogelijke keerzijde van automatische inschrijving, vertelde InvestmentNews dat “we allemaal pat ons op de rug” als gevolg van een toename van 401 (k) plannen balances, [maar] die “grote stijgingen in het plan balances” in sommige gevallen “wordt gefinancierd door een toename in de schulden.”

Lees verder voor meer informatie over dit nadeel aan een aantal 401 (k) plan gebruikers. (Voor gerelateerde lezen, zie: Klaar voor de Fiduciary Rule? You Should Be.)

Een stap vooruit, een stap terug

Beshears een studie uitgevoerd samen met een aantal andere collega’s onderzoeken burgerlijke werknemers van het Amerikaanse leger die automatisch werden ingeschreven in de Thrift Savings Plan, dat is de pensioenregeling voor alle Amerikaanse werknemers bij de overheid. Uit het onderzoek bleek dat de schuld door de deelnemers aan de regeling uitgevoerd offset 37% van hun automatische bijdragen. Beshears gesloten tijdens de jaarlijkse wetenschappelijke forum van de Defined Contribution beleggingswereld Association in New York dat, terwijl deze werknemers nog steeds een positieve netto waarde had, was bijna volledig toe te schrijven aan de werkgever match. Wanneer de werkgever de bijdragen van de vergelijking werden verwijderd, de schuld van de werknemers verhoogd met het bedrag van hun bijdragen.

Beshears ging verder met te zeggen dat de menigte-out eigenlijk nog groter dan de studie blijkt ook mag zijn, omdat het niet factoren rekening hielden, zoals in-dienst opnames of plan leningen. niveaus van de schuld van de werknemers werden gemeten volgens registratie van de kredieten die aan het eind van het jaar van de National Credit Bureau werden getrokken.

De overheid schrijft Amerikaanse leger burgers in de Thrift Savings Plan op een automatische tarief van 3%. Matching bijdragen van 100% zijn gemaakt voor de eerste 3% dat wordt gekozen voor uitstel, en een 50% is gemaakt voor de volgende 2%. Een extra 1% bijdrage wordt ook automatisch gemaakt voor elke werknemer, zelfs als ze ervoor kiezen om af te zien van het plan. (Voor gerelateerde lezen, zie: Uw 401 (k) Plan: Net Hoe verouderde Is It?)

Sommige financiële planners het gevoel dat de automatische inschrijving in een 401 (k) plan lost slechts één probleem terwijl het creëren van een ander-vergelijkbaar met het spel waarbij de speler klappen een moedervlek op het hoofd en dan duikt een ander op. Zij geloven dat de schuld een groter probleem voor degenen die automatisch ingeschreven zijn in een aantal gevallen zullen worden, omdat sommige deelnemers aan de regeling zal voelen als ze vrij zijn om meer schulden opstapelen, omdat ze nu hebben een aantal besparingen. De opkomst van de gezondheid spaarrekeningen (HSAs) heeft ook bijgedragen aan het probleem, zoals velen HSA eigenaren niet voldoende budget voor de hoge eigen risico’s in hun ziektekostenverzekering en kan worden gedwongen om maken meer schulden te betalen voor de gezondheidszorg kosten. Een verrassende trend is dat medewerkers met de salarissen in het midden bereik ($ 50.000 tot $ 100.000) lijken te worden beïnvloed door het dilemma gecreëerd door automatische inschrijvingen, omdat ze meer kans om de schuld van de consument te verwerven.

Het komt neer op

Automatisch 401 (k) plan inschrijving is veel werknemers die anders niet zouden sparen voor het pensioen met de mogelijkheid om geld weg te zetten voor de toekomst voorzien. Maar deze praktijk kan een nadeel hebben wanneer werknemers die een aanzienlijk bedrag van de schuld te dragen zijn ingeschreven in deze programma’s. Financieel adviseurs nodig om een ​​kosten-batenanalyse voor klanten doen in deze situatie met het oog op de beste manier van handelen te bepalen. In sommige gevallen kan het meer zin voor hen om af te zien van hun plan en betalen uit hun bestaande schulden te maken. (Voor gerelateerde lezen, zie: 6 Problemen met 401 (k) plannen.)