3 Shark Tank storingen die Made Millions

TV’s Shark Tank heeft ertoe geleid dat veel ondernemers langs de weg naar succes en rijkdom. Ondernemers op de show presenteren hun verkooppraatjes, op zoek naar financiering, en investeerders – de haaien – die willen investeren in de ondernemingen en maken de financiering van voorstellen aan de ondernemers. Hoewel veel deelnemers op de show worden aangeboden deals, sommige zijn niet, en anderen zijn niet bereid om de voorwaarden te accepteren en weg te lopen. Het merendeel van de meest succesvolle producten geworpen op de show zijn gesteund door de haaien. Toch hebben veel ondernemers die zonder deals links op gegaan om te veel succes met hun producten genieten.

ringen

De CEO van de Ring, Jamie Siminoff, gooide het product, toen nog DoorBot, als een beller-ID voor uw deur. Het is een deurbel met een geïntegreerde videocamera die waarschuwingen en de video-feed stuurt direct naar de smartphone van de eigenaar. Huiseigenaren zijn dan in staat om te zien en te spreken met degene die bij de voordeur, of volledig negeren van de bezoeker. Het apparaat maakt het mogelijk huiseigenaren om de indruk dat ze thuis te geven wanneer zij overal in de wereld zou kunnen zijn. Aangezien veel inbrekers hebben de neiging om aanbellen om te zien of er iemand thuis voordat ze breken in, het apparaat is erg handig als een extra veiligheidsmaatregel.

Tijdens zijn verschijning op de show, was Siminoff al genieten van $ 1 miljoen aan jaarlijkse omzet en leek ervan overtuigd dat de haaien zouden vechten voor de kans om te investeren. Hij vroeg voor $ 700.000, de waardering van zijn bedrijf op $ 7.000.000. Eén voor één maar alle van de haaien backed out, behalve voor Kevin O’Leary, die hem een ​​$ 700.000 lening, een aanspraak op 10% van alle verkopen aangeboden totdat de lening is afbetaald, een royalty van 7% op alle toekomstige verkopen en 5 % van het eigen vermogen van de onderneming. Siminoff draaide de deal naar beneden en naar links met lege handen.

Na het tapen de show, bleef de verkoop verbeteren en Siminoff verhoogde de $ 700.000 uit andere bronnen voor de show ook uitgezonden. Na DoorBot uitgezonden op Shark Tank, schat Siminoff verkoop sprong een extra $ 5 miljoen. Miljardair Richard Branson is een onderdeel van een investering team dat $ 28.000.000 in risicokapitaal voor Ring verhoogd, waardoor het bedrijf een $ 60.000.000 waardering. Met ingang van 2015, Ring apparaten beschikbaar zijn in 93 landen via verkooppunten zoals Home Depot, Target en Best Buy.

Coffee Meets Bagel

zelf branding als de online dating site dat vrouwen de voorkeur geven, Coffee Meets Bagel streeft naar een kwaliteit match te vinden voor gebruikers elke dag met behulp van vrienden connecties op Facebook. Als beide partijen, zoals de voorgestelde wedstrijd, de app biedt hen een korting te gebruiken op de dag, zoals het krijgen van een kopje koffie of een bagel.

Als zusters Arum, Dawoon en Soo Kang verscheen op Shark Tank, boden ze de haaien een 5% van de aandelen voor $ 500.000. Onder de indruk van de presentatie en het product, Mark Cuban maakte het grootste aanbod in de geschiedenis van de show – $ 30.000.000 om het hele bedrijf te kopen. Niet te willen uit de buurt van het bedrijf te lopen, de zusters al snel besloten om weg met geen deal te lopen. Na het behalen van een dergelijke brede blootstelling van de show, hebben de zusters Kang dusver verhoogde $ 11.000.000 in de financiering. De app is beschikbaar op zowel Android en Apple-apparaten, en heeft naar verluidt 21 miljoen gebruikers.

Chef Big Shake

Geïnspireerd door het belang van zijn dochter in vegetarisme en het herkennen van een marktkans, Shawn Davis gooide zijn specialiteit schaal-en schelpdieren hamburger bedrijf naar de haaien, vragend om $ 200.000 voor een 25% van de aandelen van het bedrijf. Davis wilde aan te boren in de vegetarische markt met voedsel, zoals hamburgers, dat ingeroepen vis in plaats van de traditionele vlees bronnen.

Terwijl de haaien dacht dat de onderneming was te riskant en doorgegeven aan de mogelijkheid, na de aflevering uitgezonden, angel investeerders de kans gegrepen door het aanbieden van Davis $ 500.000. De jaarlijkse omzet voor het bedrijf Davis ‘, CBS Foods, groeide van $ 30.000 tot $ 5 miljoen in slechts een jaar.