3 Miami Flatgebouwen u kunt kopen voor minder dan $ 150.000

Miami staat bekend om glitter en glamour en extravagante rijkdom, maar de stad biedt een breed scala aan verrassend goedkoop appartementen met ingang van 2016. De vraag naar Miami appartementen steeg in de loop van de jaren 2000, met kranen puntjes op de skyline ontwikkelaars met spoed naar appartementen bouwen aan eetlust kopers ontmoeten voor hen. In de nasleep van de 2007-’08 markt kernsmelting, een aanbod glut volgde en Miami appartement daalden de prijzen plotsklaps als onverkochte eenheden kwijnde op de markt voor maanden, zelfs jaren.

Een overvloed van Miami appartementen zit op de markt tegen prijzen die de gemiddelde homebuyer kan veroorloven. De volgende gemeenschappen in het Miami gebied bieden flatgebouwen voor $ 150.000 of minder.

Aventura Beach Club

de Aventura Beach Club gelegen in Sunny Isles Beach, beschikt over studio’s en een slaapkamer appartementen gelegen in een oceaan hoogbouw. De locatie is handig om een ​​aantal belangrijke snelwegen: de A1A, Biscayne Boulevard / US1 en Interstate 95. Het centrum van Miami ligt op 20 minuten afstand met het normale verkeer.

Het gebouw werd gebouwd in de jaren 1960 en diende oorspronkelijk als een hotel. In 1994, een lokale onroerend goed outfit kocht het pand en schonk $ 7.000.000 in het, de renovatie van de eenheden en ze te converteren naar flatgebouwen. De gemeenschap beschikt over 509 units. Als mogelijke teken van de groeiende discrepantie tussen vraag en aanbod op de Miami condo markt, meer dan 80 van deze eenheden zijn te koop vanaf augustus 2016.

Tachtig-drie van de voor verkoop beschikbare eenheden in Aventura Beach Club zijn studio’s, wat betekent dat de slaapkamer, woonkamer en keuken bevinden zich in een grote open ruimte. De minst dure studio is opgenomen op $ 98,000, en de gemiddelde studio prijs is $ 134.146. De meeste van deze eenheden variëren 360-430 vierkante voet.

De overige vijf appartementen te koop met een slaapkamer, een badkamer-eenheden. Drie daarvan zijn beschikbaar voor $ 150.000 of minder; Het goedkoopste is genoteerd op $ 100.000. One-slaapkamer-eenheden in deze gemeenschap range 360-680 vierkante voet, maar het verkrijgbaar bij onder $ 150.000 scheef naar het kleinere einde van dit bereik degenen.

Buckley Towers

Buckley Towers ligt vlak bij de I-95 in North Miami Beach. Buiten de spits of een ongeval op de snelweg, de rit naar het centrum van Miami duurt 15 minuten of minder. Twee 16 verdiepingen tellende torens, bestaande uit 560 condo eenheden, vormen dit complex, gebouwd in 1968. Eigenaren zijn toegestaan ​​om huisdieren te hebben en kunnen hun eenheden verhuren na drie jaar van eigendom.

Het aanbod in Buckley Towers omvatten zowel een slaapkamer en twee-slaapkamer-eenheden. Met ingang van augustus 2016, negen Buckley Towers appartementen zijn op de markt, zeven van hen vermeld op minder dan $ 150.000. De minst dure toestel te koop is een een-slaapkamer, twee badkamers condo voor $ 113.000. De minst dure twee-slaapkamer unit is opgenomen op $ 120.000.

Hoewel Buckley Towers mist de locatie aan de oceaan van de Aventura Beach Club, biedt het meer vierkante meters voor het geld. Zijn één-slaapkamer-eenheden voorzien van 861 vierkante voet leefruimte; de twee-slaapkamer-eenheden zijn 1140 square feet.

Palm Bay Condos

The Palm Bay Condos zitten direct aan de Biscayne Bay van het centrum van Miami en biedt een panoramisch uitzicht op de skyline van de stad. Sommige van de grotere eenheden in het complex regelmatig te verkopen voor meer dan $ 1 miljoen. Met ingang van augustus 2016, echter, een studio is op de markt op $ 135.000. Het is een eerste verdieping appartement met een parkeerplaats naast de voordeur van het apparaat.

Naast een gunstige ligging en een prachtig uitzicht, Palm Bay Condo eigenaren hebben toegang tot een verwarmd zwembad en een spa, een fitnessruimte, lobby bar, tennisbanen en valet parking. Dit is een huisdier-vriendelijke complex, en huur is toegestaan ​​met toestemming van de huiseigenaar’s Association (HOA).