3 Investment Vergoedingen Je kan niet lager

Terwijl we een nieuw tijdperk van low-cost investeren hebt ingevoerd, niet alle investeringen kosten zijn bespreekbaar. Tuurlijk, kunt u betalen een lagere provisie of minder betalen voor een aantal trades, maar bepaalde vergoedingen worden in steen gegrift ongeacht hoeveel je hebt geïnvesteerd.

Deze dagen, de investeringen kosten zijn een groot probleem, en voor goede reden. Een belegger die geen aandacht besteden aan hoeveel ze betalen in de kosten en vergoedingen kunnen zien hun rendement te nemen een grote hit. Uiteindelijk veel betalen voor een minimale rendement zal leiden tot een rampzalige financiële situatie. In het verleden waren de investeringen kosten moeilijker te ontcijferen, maar de nieuwe regels hebben geleid tot meer transparantie. Weten wat je betaalt in de vergoedingen is van cruciaal belang, maar het is even belangrijk om te weten welke vergoedingen kan worden onderhandeld en welke niet. Immers, hoef je niet wilt dat uw aas gebruiken in een gat in een poging om een ​​vergoeding te krijgen afgezien van dat gewoon niet kan worden onderhandeld.

Fonds operationele kosten moeilijk te krijgen Verlaagde

Neem de beheerskosten en de operationele kosten van een beleggingsfonds voor starters. Beleggers, kan zelfs in 401 (K) plannen glans over de beheerskosten en de operationele kosten als we kijken naar middelen om te investeren in, ervan uitgaande dat ze zullen het beleggingsfonds operator krijgen om toch af te zien veel van hen. Terwijl ze wat speelruimte met bepaalde vergoedingen kunnen hebben, de werkelijke kosten van het fonds-zoals het betalen van iemand om het te overzien, beheren het zo goed als omgaan met de boekhouding in verband met het niet verdwijnt. Er is ook de regelgeving kosten, juridische kosten en bewaarloon zo moeilijk om zich te ontdoen van zijn. Een manier om die kosten te verlagen is om te gaan met een passief beheerd fonds. Dat betekent dat er een fondsbeheerder actief het fonds, wat betekent dat je niet financieren enorme salaris van de manager. Zo zal er een lagere kostenratio zijn. (Lees meer hier: Besteed aandacht aan uw Fonds Expense Ratio). Het helpt ook bij het vergelijken van verschillende fondsen om die kosten die worden opgelost begrijpen.

Adviseurs betaald door de Commissie over meer mogelijkheden

In aanvulling op het opladen van investeerders voor de kosten in verband met het fonds, beleggers die werken met bepaalde typen adviseurs gaan om meer ruimte om te onderhandelen dan degenen die omgaan met andere vormen van planners hebben. Fondsbeheerders die betaald krijgen een commissie kan meer speelruimte dan adviseurs die betaalt u een percentage van het vermogen onder beheer hebben. Terwijl in het laatste geval mag u niet in staat zijn om zoveel te onderhandelen, weet je tenminste uw adviseur wordt niet betaald krijgen om een ​​specifiek beleggingsproduct of idee havik. (Lees meer hier: stoppen met het betalen High Mutual Koersen van het fonds.)

Hoge omzet geraakt niet worden onderhandeld

Belastingen zijn een van die dingen die onvermijdelijk zijn en terwijl u strategieën kunnen gebruiken om uw fiscale hit te minimaliseren, hoeveel je moet betalen als gevolg van de prestaties van uw fonds is meestal niet onderhandelbaar. Bekend als de omloopsnelheid, in wezen is het de snelheid waarmee het fonds is het kopen en verkopen van aandelen van de onderliggende beleggingen. Als het fonds omgedraaid de bedrijven eens in de 12 maanden, ongeacht winst, minus eventuele verliezen, wordt doorgegeven aan beleggers in de vorm van vermogenswinstbelasting. Als het fonds doet het meer dan een keer in een jaar, de fiscale hit wordt nog groter. Hoewel beleggers niet fondsbeheerders kan vertellen hoe om te investeren, kunnen ze het risico te minimaliseren door te kiezen voor een fonds dat tracks en de index en / of is passief. Vaak is er een stuk minder kopen en verkopen die minder kans op een mogelijke fiscale evenement betekent. Een andere optie: houd hoge omzet fondsen in een fiscaal bevoordeelde-account van een 401 (K).

Het komt neer op

Investment vergoedingen en kosten onvermijdelijk zijn, zelfs als sommige beleggers denk dat velen van hen zijn gemakkelijk om weg te onderhandelen. Terwijl slimme beleggers kunnen betalen een lagere provisie of krijgen een deal op trades en sommige kosten vooraf, er zijn een heleboel van de vergoedingen die gewoon zijn niet onderhandelbaar. Zich bewust zijn van wat je kan onderhandelen en wat je niet kunt u in een sterkere positie bij het winkelen voor investeringen zetten.