3 eenvoudige stappen om Building Wealth

Het bouwen van rijkdom – het is een onderwerp dat verhit debat vonken, bevordert de eigenzinnige snel rijk schema’s en drijft mensen om transacties die zij anders misschien nooit overwegen na te streven. Drie eenvoudige stappen om Building Wealth lijkt misschien een misleidende titel, maar is het niet. Hoewel deze stappen zijn eenvoudig te begrijpen, ze zijn niet makkelijk te volgen.

De treden

Kortom, het bouwen van rijkdom komt neer op het volgende: Om rijkdom te vergaren in de tijd, moet je drie dingen doen: Je moet om het te maken. Dit betekent dat voordat je kunt beginnen met sparen of beleggen, moet je een lange-termijn bron van inkomsten, dat is voldoende om wat overblijft nadat u uw benodigdheden hebben besproken hebben.
Je nodig hebt om het op te slaan. Zodra u een inkomen dat is genoeg om je basis te dekken, moet je een proactieve spaarplan ontwikkelen.
Je nodig hebt om het te investeren. Als je eenmaal hebt ingesteld vernietiging van een maandelijkse besparing doel, moet u het voorzichtig te investeren.

Stap 1: genoeg geld

Deze stap kan elementaire lijken, maar voor degenen die net beginnen, of zijn in de overgang, dit is de meest fundamentele stap. De meesten van ons hebben tabellen waaruit blijkt dat een kleine hoeveelheid regelmatig opgeslagen en verergerd na verloop van tijd uiteindelijk kan oplopen tot aanzienlijke rijkdom gezien. Maar die tabellen nooit betrekking hebben op de andere kanten van het verhaal – dat wil zeggen, maak je genoeg om op te slaan in de eerste plaats? En ben je goed genoeg in wat je doet en doe je het leuk genoeg dat je het voor 40 of 50 jaar kunnen doen om dat geld te besparen? (Zie ook: Het begrip van de tijdswaarde van geld en Delay In Savings Verhoogt Payments Later On)

Allereerst zijn er twee soorten inkomsten – verdiend en passief. Arbeidsinkomen komt uit wat je doet voor de kost, terwijl passief inkomen is afkomstig van investeringen. Dit gedeelte gaat over inkomsten uit arbeid.

Die het begin van hun carrière of in het midden van een carrière verandering kan nadenken over de volgende vier overwegingen om te beslissen hoe ze hun verdiende inkomen ontlenen: Bedenk wat je leuk vindt. U zult zich beter presteren en meer kans om financieel te slagen iets wat je graag doet.
Bedenk wat je goed in bent. Kijk naar wat je goed doet en hoe je die talenten kunt gebruiken om een ​​brood te verdienen.
Bedenk wat goed zal betalen. Kijk naar een loopbaan met behulp van wat u genieten en goed dat uw financiële verwachtingen zal voldoen aan doen.
Bedenk hoe je er moet komen (opleidingseisen, enz.). Bepaal het onderwijs eisen, indien aanwezig, die nodig zijn om uw opties na te streven.

Rekening houdend met deze overwegingen in aanmerking zal u op het juiste pad. De sleutel is open-minded en proactief te zijn. U moet ook uw inkomenssituatie jaarlijks te evalueren.

Stap 2: opslaan genoeg van

Je maakt genoeg geld, je leeft vrij goed, maar je bent niet genoeg sparen. wat is er mis? Er is maar één reden waarom dit gebeurt: uw wensen overtreffen van uw budget. Om een ​​budget te ontwikkelen of uw bestaande budget op de rails te krijgen, probeer dan de volgende stappen: Volg uw uitgaven voor minstens een maand. Misschien wilt u een financiële software pakket te gebruiken om u te helpen dit te doen. Zo niet, uw chequeboek is de beste plek om te beginnen. Hoe dan ook, zorg ervoor dat u uw uitgaven te categoriseren. Soms gewoon bewust zijn van hoeveel je uitgeeft zal u helpen de controle van uw bestedingspatroon. (Zie ook: De schoonheid van de budgettering en de Indiana Jones Guide To Getting Ahead)
Snijd het vet. Breek uw wensen en behoeften. De behoefte aan voedsel, onderdak en kleding liggen voor de hand, maar je moet ook minder voor de hand liggende behoeften. Zo kan je je realiseert dat je eten lunch in een restaurant elke dag. Het brengen van uw eigen lunch voor twee of meer dagen per week te werken zal helpen geld te besparen.
Aanpassen aan uw veranderende behoeften. Als je verder gaat, zal je waarschijnlijk merken dat je over- of onder-begroot een bepaald punt hebt en de noodzaak om uw budget aan te passen.
Bouw je kussen – je nooit echt weet wat er om de hoek. Je moet streven naar ongeveer drie tot zes maanden waarde van de kosten van levensonderhoud te redden. Dit bereidt u voor financiële tegenvallers, zoals verlies van baan of gezondheidsproblemen. Als het opslaan van deze kussen lijkt ontmoedigend, klein beginnen. (Zie ook: Bouw zelf een noodfonds)
Get geëvenaard! Bijdragen aan uw werkgever 401 (k) of 403 (b) en proberen om de maximale uw werkgever is matching krijgen. Sommige werkgevers overeen met 100% van de bijdrage van de deelnemer, en dit kan een grote stimulans om zelfs een paar dollars elk salaris toe te voegen. (Zie ook: Het maken van Salaris Uitstel Bijdragen – deel 1 en deel 2)

De belangrijkste stap is om onderscheid te maken tussen wat je echt nodig hebt en wat je alleen maar wilt. Het vinden van eenvoudige manieren om een ​​paar extra geld te besparen hier kunnen er onder andere de programmering van uw thermostaat om zichzelf neer te zetten als je niet thuis bent, met behulp van gewone loodvrije benzine in plaats van premie, het houden van uw banden volledig opgeblazen, het kopen van meubels uit een kwaliteit spaarzaamheid winkel en leren hoe om te koken. Dit betekent niet dat je zuinig de hele tijd te zijn: als je voldoet aan besparingen doelen, moet je bereid zijn om jezelf en uitspatting (een passend bedrag) eenmaal te belonen in een tijdje! U zult zich beter voelen en gemotiveerd zijn om meer geld te verdienen.

Stap 3: Investeren Het Behoorlijk

Je maakt genoeg geld en je bespaart genoeg, maar je zet het allemaal in conservatieve investeringen. Dat is prima, toch? VERKEERD Als u wilt een omvangrijke portefeuille op te bouwen, moet je op de risico’s te nemen, wat betekent dat je zult moeten investeren in aandelen. Dus hoe kan je bepalen wat de juiste belichting voor u? (Zie ook: bepalen van risico’s en het risico Pyramid.)

Beginnen met een evaluatie van uw situatie. Het CFA Institute adviseert beleggers om een ​​beleggingsbeleid verklaring op te bouwen. Om te beginnen, het bepalen van uw rendement en risico doelstellingen. Kwantificeren alle elementen gevolgen heeft voor uw financiële leven zoals inkomen van het huishouden, uw tijdshorizon, fiscale overwegingen, cash flow / liquiditeitsbehoeften en eventuele andere factoren die uniek zijn voor jou.

Vervolgens bepalen de geschikte asset allocatie voor u. Hoogst waarschijnlijk zal je nodig hebt voor een ontmoeting met een financieel adviseur, tenzij u genoeg om dit te doen op uw eigen weten. Deze toewijzing zal worden gebaseerd op het beleggingsbeleid verklaring die u hebt bedacht. Uw toewijzing zal waarschijnlijk onder meer een mix van contanten, vastrentende waarden, aandelen en alternatieve beleggingen.

Risicomijdende beleggers moeten er rekening mee houden dat de portefeuilles moeten ten minste enkele equity exposure te beschermen tegen inflatie. Ook kan de jongere beleggers zich veroorloven om meer van hun portefeuilles toe te wijzen aan aandelen dan oudere beleggers, omdat ze de tijd aan hun kant hebben. (Zie ook: Asset Allocation Strategies, Vijf dingen te weten over Asset Allocatie en het bereiken van optimale Asset Allocation)

Tot slot, te diversifiëren. Investeer uw eigen vermogen en inkomen posities vast over een bereik van klassen en stijlen. Probeer niet om de markt te timen. Wanneer een stijl (bijv large cap groei) is slecht presterende de S & P 500, is het goed mogelijk dat een andere is beter dan. Diversificatie neemt de timing element uit het spel. Een gekwalificeerde beleggingsadviseur kan u helpen een voorzichtige strategie van diversificatie te ontwikkelen. (Zie ook: Benchmark Uw Return Met Indexes)

Conclusie:

Het bouwen van de rijkdom in de tijd is afhankelijk van de succesvolle uitvoering van drie stappen: 1) met genoeg inkomen, 2) het opslaan van een adequaat deel van dat inkomen en 3) te investeren wat je voorzichtig op te slaan. Krijgen op het pad dat leidt naar de rijkdom begint met een zorgvuldig geconstrueerde plan en zorgvuldige uitvoering van dat plan. Een belegger die op die koers blijft moet in tijd te vinden dat hij of zij met succes is het bouwen van rijkdom.