3 boeken de CEO van LinkedIn Leest (LNKD)

Reid Hoffman, chief executive officer (CEO) van LinkedIn, is een van de meest succesvolle en goed bereikbare figuren in Silicon Valley. Naast het feit dat de oprichter en CEO van LinkedIn Corporation (NYSE: LNKD), was hij een vroege medewerker van PayPal Holdings Inc. (NASDAQ: PYPL) en een vroege investeerder in Facebook Inc. (NASDAQ: FB). Deze successen hebben hem een ​​miljardair en een thought leader in Silicon Valley gemaakt.

Hoffman’s Achtergrond

Hoffman heeft een atypische achtergrond voor een tech titan. Zijn voornaamste interesse ligt in de manier waarop de technologie menselijke relaties kunnen verbeteren. Hij studeerde af aan de Stanford University in 1990 met een grote in symbiotische systemen. Deze belangrijke combinatie computer wetenschap, filosofie, taalkunde en psychologie te begrijpen hoe technologie en media invloed hebben op het menselijk denken en gedrag. Deze belangen zijn Hoffman’s ventures aangewakkerd door zijn carrière.

Na undergraduate werk, Hoffman ging naar Oxford om filosofie te studeren met de intentie om een ​​filosoof te worden. Echter, tijdens zijn studie besloot hij dat de academische wereld hem niet past, en hij liever zou werken in de software-industrie, waar hij mensen van invloed kunnen zijn op een meer directe manier. leeslijst Hoffman’s wordt op grote schaal gedeeld en verspreid onder de tech-gemeenschap, terwijl hij op de voorgrond van een groot aantal belangrijke trends is geweest.

Meer Mens: Het ontwerpen van een wereld waar mensen komen Eerst door Steve Hilton met Jason en Scott Bade

Meer Mens stelt dat veel van de problemen van de moderne tijd zijn het gevolg van een discrepantie tussen de instellingen en het publiek. Het boek geeft een groeiende frustratie en ontevredenheid onder de bevolking, ondanks het leven steeds beter te maken door alle objectieve maatstaven. Hoewel veel intellectuelen verwerpen deze gevoelens als irrationeel, Hilton waarschuwt tegen te doen. In plaats daarvan, hij gelooft dat deze emoties zijn te wijten aan instellingen die niet meer tegemoet te komen aan de menselijke behoeften. Hij wijst de schuld van leiders die meer geïnteresseerd zijn in macht dan de hervorming. Het boek doet slaan een optimistische toon, zoals Hilton gelooft dat deze uitdagingen zijn beheersbaar en biedt suggesties voor hervormingen.

belangstelling Hoffman’s in dit boek is te wijten aan het onderzoek van de relatie tussen de instellingen en mensen. Hoffman is een voorstander van open systemen die snel kunnen evolueren. Instellingen niet past deze beschrijving, omdat ze langzaam veranderen gedurende vele jaren. Dit is met name zichtbaar in de moderne wereld, waar technologie enorme verschuivingen in de manier waarop mensen met elkaar omgaan, werken, communiceren en geld in korte perioden heeft veroorzaakt. Natuurlijk, heeft Hoffman veel van deze veranderingen door middel van zijn bedrijven en investeringen op instigatie.

Dit Brave New World: India, China en de Verenigde Staten door Anja Manuel

Dit boek maakt het geval dat India en China de dominante krachten van de tweede helft van de 21e eeuw als gevolg van de economische macht, grote bevolking en de militaire uitgaven zal worden. Beide landen zullen in een race om gelijke tred te houden met de militaire uitgaven, vergelijkbaar met de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten in de 20e eeuw. Manuel geeft inzicht in het denken van de politieke en zakelijke leiders in beide landen, en hoe het wordt gevormd door de cultuur en de geschiedenis van elk land. Tot slot geeft ze advies aan Amerikaanse leiders over hoe om rustig te werken met deze landen hun partners in plaats van tegenstanders te maken.

snelst groeiende markten van LinkedIn zijn China en India. Om te gedijen in deze landen, is het belangrijk de culturen en de psychologie van hun leiders begrijpen. LinkedIn is succesvol geweest in het opzetten van zijn Chinese activiteiten, terwijl veel Silicon Valley bedrijven het ongelijk zijn gesteld als gevolg van hetzij inmenging van de overheid toezichthouders of een onvermogen zich aan te passen aan de cultuur. Met ingang van augustus 2016, LinkedIn heeft 35 miljoen gebruikers in India en 20 miljoen gebruikers in China. Relatie tot de totale populatie, de penetratie is klein, waardoor een kans op lange termijn. Dit potentieel onderstreept belang Hoffman’s in deze markten.

The Seventh Sense: Power, Fortune en Survival in het tijdperk van netwerken door Joshua Cooper Ramo

The Seventh Sense is een boek over de kracht van verbinding. Ramo onderzoekt de gemeenschappelijkheden achter miljard dollar startups, terreur aanslagen, politieke opstandelingen en technologische innovatie. Hij vaststelt dat bepaalde individuen hebben effecten op de wereldmarkt buitenmaatse gevolg van een hogere begrip van de netwerken die de wereld drijven. De auteur is van mening dat het gebruik van deze verborgen netwerken is de sleutel tot succes voor leiders.

Ramo’s boek valideert Hoffman kern overtuiging dat verband is de sterkste kracht in de wereld. Hoffman’s technologie carrière is geweest over het bouwen van tools waarmee real-life relaties en het bevorderen van verbindingen te organiseren. LinkedIn probeert te doen met de gebruiker werkrelaties. The Seventh Sense voorschotten dit concept en bindt het aan de recente gebeurtenissen in de wereld, terwijl het geven van lezers advies over hoe ze hun eigen netwerken op te bouwen voor een maximale impact.