3 Beste Credit Cards voor het winkelen bij Amazon in 2016 (AMZN)

Amazon.com Inc. (NASDAQ: AMZN) is ‘s werelds grootste online retailer voor goede reden. Het bedrijf maakt het gemakkelijk voor het winkelend publiek, waar zij zich bevinden op het moment, bijna alles wat ze willen tegen een goede prijs te kopen, en hebben het binnen enkele dagen geleverd. Om die reden heeft Amazon.com gecultiveerd miljoenen trouwe klanten die blijven meer uitgeven elk jaar dat ze de website gebruiken. Amazon shoppers kunnen hun loyaliteit door het verdienen van cash-back bonussen op al hun aankopen te benutten. Hoewel er veel beloningen creditcards die contant geld terug te betalen op aankopen in de detailhandel, slechts een paar gerichte Amazon shoppers met de mogelijkheid om grotere beloningen te verdienen voor hun trouw aan Amazon, met ingang van juli 2016.

Amazon Visa

De Amazon Visa card kwesties wijst voor alle aankopen, waaronder drie punten voor Amazon aankopen, twee punten voor gas, restaurant en drogisterij aankopen, en een punt op alle andere aankopen. Een punt is gelijk aan $ 0,01 in beloningen. A $ 100 aankoop bij Amazon verdient 300 punten, wat een waarde van $ 3 op de verlossing is. Punten kunnen worden ingewisseld voor directe besparingen bij het maken van een aankoop bij Amazon.com, en er is geen minimum te verlossen. Punten kunnen ook worden ingewisseld voor geld terug, cadeaubonnen, reizen en entertainment. Er is geen limiet aan het aantal punten dat je kunt verdienen in een jaar. Nieuwe kaarthouders ontvangen een $ 70 Amazon.com gift card, die automatisch in hun nieuwe accounts wordt geladen. Er is geen jaarlijkse vergoeding.

Aan de andere kant, op 14,49%, de Amazon Visa kaart variabele jaarlijkse kostenpercentage (JKP) is in het high-end voor kredietwaardige kaarthouders. Het tarief kan oplopen tot 22,49% voor kaarthouders te beklimmen met minder-dan-grote verdienste. Het is niet een reis-vriendelijke kaart, het opladen van 3% op de buitenlandse transacties.

Per saldo is de Amazone Visa card is een uitstekende beloningen kaart voor die-hard Amazon shoppers, en is een goede kaart voor gas en restaurant aankopen.

Amazon Prime Store Card

Een andere optie voor de grootste Amazon shoppers is de Amazon Prime Store Card. Meer als een retail-kaart, kan de Amazon Prime Store Card alleen worden gebruikt voor Amazon.com aankopen, maar het betaalt maar liefst 5% cash back op alle aankopen, met geen limiet op de winst. Voor aankopen van $ 149 of meer, kunnen kaarthouders kiezen tussen 5% cash back of zes maanden gratis financiering. Voor aankopen van $ 599 of meer, de keuze is tussen de 5% cash back of 12 maanden gratis financiering.

Hoewel de kaart een jaarlijkse vergoeding niet op te laden, het is alleen beschikbaar voor Amazon Prime-leden die 99 $ per jaar betalen voor het lidmaatschap. De gemiddelde Prime lid besteedt meer dan $ 2500 per jaar op Amazon.com, die meer dan dekt de contributie.

Het grootste nadeel van de Amazon Prime Store Card is dat het een retail-kaart, die, net als andere retail-kaarten, rekent een subprime-achtige april Met ingang van juli 2016, de variabele april was 25,99%, dus als u niet uw saldo elke maand doen volledig te betalen, of je niet afbetalen gefinancierde aankopen in de tijd, je eindigt financiering van uw eigen cash-back beloningen. Ook minder dan kredietwaardige kaarthouders kan een lage kredietlimiet, die hun vermogen om cash-back inkomsten te maximaliseren kunnen beperken ontvangen.

De Amazon Prime Store Card is een uitstekende keuze voor shoppers die al Amazon Prime leden, vaak winkel op Amazon.com en worden gedisciplineerd genoeg om geen saldo dragen op hun kaarten elke maand.

ontdekken

De Discover deze kaart betaalt een forse 5% cash-back bonus op aankopen in roterende categorieën elk kwartaal, maar alleen betaalt 1% op alle andere aankopen. Het negatieve aspect van Ontdek het en andere categorie beloningen kaarten is dat kaarthouders aankopen rond de roterende categorieën moeten plannen, en kan alleen maar verdienen bonuspunten in de categorie kwartaal tot $ 1.500 van de aankopen.

Als een bonus, nieuwe kaarthouders ontvangen een match voor de cash back ze verdienden tijdens hun eerste jaar. De kaart biedt ook een 0% APR op het eerste jaar van de aankopen, en het biedt de laagste april, met een bereik van 11,24-23,24%. Er is geen jaarlijkse vergoeding. Het belangrijkste minpunt is dat Amazon aankopen op andere momenten van het jaar slechts verdien 1%. Ook, Discover: worden (NYSE DFS) kaarten niet zo algemeen aanvaard als Visa (NYSE: V), MasterCard (NYSE: MA) en American Express (NYSE: AXP) creditcards.

Gelet op de cash-back matching bonus in het eerste jaar en de eerste zes maanden van 5% bonus cash back op Amazon.com aankopen, de Discover deze kaart is een zeer aantrekkelijk beloningen credit card voor Amazon shoppers die ook zouden willen 5% cash te verdienen terug in andere uitgavencategorieën gedurende het hele jaar.