2 Bedrijven With No Closing Kosten voor herfinancieren (BOOM, C)

Ondanks wat een bedrijf kan aangeven in zijn promoties of op haar website, elke hypotheek, zelfs een geherfinancierd hypotheek, is afsluiting van de kosten. Deze afsluiting van de kosten zijn kosten die worden geassocieerd met het verwerven van een lening. Hoewel deze kosten over het algemeen totaal in de duizenden dollars, verschillende bedrijven hebben verschillende vergoedingen, dus iedereen die geïnteresseerd is in de herfinanciering van een hypotheek moet oriënteren aan het bedrijf dat voldoet aan de behoeften van de betrokkene, zowel financieel als in termen van de lening specificaties te vinden.

Twee manieren om te bereiken No-Closing-Cost Hypotheken

Er zijn twee manieren om een ​​hypotheek zonder afsluiting van de kosten te verkrijgen. In sommige gevallen kan een hypotheek bedrijf regelrechte zien van de vergoeding. De trade-off voor deze vrijstelling van vergoeding is een hogere rente over de levensduur van de lening. Dit is echter niet altijd mogelijk. In feite is de kans op een hypotheek bedrijf af te zien van het sluiten van kosten van vergoedingen zijn slank voor niemand.

De tweede en meest traditionele manier van het verkrijgen van een hypotheek zonder afsluiting van de kosten is om dergelijke vergoedingen toe te voegen in de hypotheekrente. Omdat de belanghebbende partij heeft gekozen om geen kosten op het moment van sluiting te betalen, de hypotheekrente is meestal hoger.

Het goede en het slechte.

Een no-closing-kosten hypotheek kan een kans voor leners die niet het geld om het sluiten van de kosten te betalen vooraf bij de herfinanciering hypotheek die ze nodig hebben om te verblijven in hun huis te krijgen hoeft te hebben. Afzien van het sluiten van kosten kosten is ook aantrekkelijk voor mensen die niet van plan om te verblijven in hun huizen voor meer dan vijf jaar. Met de traditionele hypotheken, een kredietnemer meestal niet terug te verdienen zijn afsluiting van de kosten gedurende ten minste vijf jaar. Ook de iets hogere hypotheekrente gebonden aan een no-closing-kosten hypotheek is nog steeds, het meest waarschijnlijk, minder kostbaar dan dat van vijf jaar tijd periode dan de upfront afsluiting van de kosten.

Het is geen goed idee om afgezien afsluiting van de kosten voor leners die van plan op een verblijf in hun huizen voor meer dan vijf jaar te zoeken. Dit type hypotheek onvermijdelijk kost een dergelijke leners meer, want het kan leiden tot een hogere rente over de looptijd van de lening.

Uiteindelijk moet elke kredietnemer beslissen of de trade-offs in beide scenario’s zinvol in zijn persoonlijke scenario. Terwijl de basis hetzelfde blijven, iedere specifieke situatie is anders en moet met de kredietgever worden besproken. Er zijn een aantal kredietverstrekkers beschikbaar, evenals bedrijven die een lener kan opgezet met de geldschieter die het best aan zijn behoeften.

LendingTree

LendingTree Inc. (NASDAQ: BOOM) is een bedrijf dat kredietnemers stelt met de geldschieter die het beste aansluit bij hun behoeften. Een specialiteit van LendingTree helpt leners vinden kredietverstrekkers die geen kosten voor de sluiting op geherfinancierd hypotheken aanbieden.

Op LendingTree.com, kunnen individuen die een geherfinancierd hypotheek het herfinancieren calculator gebruiken voor het invoeren van de specifieke kenmerken van de aard van de eigendom van de lening is voor de waarde van het onroerend goed, het bedrag van de oorspronkelijke lening, en de startdatum en de looptijd van de lening. Zodra alle benodigde informatie wordt berekend, kunnen leners ontvangen tot maximaal vijf lening aanbiedingen van kredietverstrekkers die het beste aansluiten bij hun behoeften. LendingTree behoort tot de top-ranked bedrijven voor leners die een geherfinancierd hypotheek.

CitiMortgage

Citigroup (NYSE: C) biedt CitiMortgage, gesteund door Citibank. Hoewel het in rekening brengen een eenmalige vergoeding, het bedrijf is een van de weinige in zijn soort pre-goedkeuring aan te bieden. Hoewel elk geval anders is, CitiMortgage de tarieven ver onder de gemiddelde geldschieter in de basis testgevallen op basis van kredietnemer credit rating en specificaties voor de lening. Bijvoorbeeld, de kredietnemers met een eengezinswoning in Atlanta, ter waarde van $ 250.000 en met een gewenste hypotheek van $ 200.000, zou een 4% 30-jaar vaste rente hypotheek met een jaarlijkse kostenpercentage (JKP) van 4,2% te verkrijgen. Deze tarieven omvatten een lener met een goede tot gemiddelde credit score en een huidige hypotheek saldo van $ 20.000. Met de afsluiting van de kosten, zou dit lener ongeveer $ 1300 per maand te betalen. Citibank leden kunnen uitkeringen of credits ten opzichte van deze tarieven of in de richting van het sluiten van kosten vergoedingen. Deze waarden zijn waarschijnlijk veranderen als de kredietnemer niet wil sluiten kosten vooraf. Af te zien van het sluiten van de kosten, terwijl een belangrijke optie met CitiMortgage, moet worden besproken one-on-one met een agent. De beste optie voor een lener op zoek naar een dergelijke lening is met een lokale agent in persoon of via de telefoon te spreken.