10 Beste Pensioen Steden in de Verenigde Staten

Wanneer het appeltje voor de dorst is gebouwd en het is tijd om de deur te sluiten op een vruchtbare carrière, het selecteren van een stad waar met pensioen te gaan kan een lastige maar dankbare taak zijn. Verschillende afmetingen moeten worden beschouwd als werk niet langer een focus en een aanpassing aan een meer ontspannen levensstijl begint. Primaire zorgen voor gepensioneerden op zoek te verhuizen, of blijven zitten, draaien rond betaalbaarheid, veiligheid, beloopbaarheid, gezondheidszorg, belastingtarieven en, niet in het minst van allemaal, het klimaat. De volgende 10 steden bieden een optimale mix van factoren gewogen door particulieren en de intentie paar op te kiezen voor een gekoesterde levensstijl bij het ponsen de klok niet langer domineert de dag.

1. Knoxville, Tennessee

Knoxville, Tennessee, ligt op minder dan een uur rijden van de Great Smoky Mountains, nirvana een natuurliefhebber, waar wandelen, fietsen en kajakken aanwezig grenzeloze outdoor activiteiten voor de actieve gepensioneerde. Kosten van levensonderhoud zitten ongeveer 11% onder het nationale gemiddelde. De mediane huizenprijs is $ 127.000 verspreid onder gated communities en eigenzinnige buurten zoals Parkridge, wiens woningen zijn voorzien van de eclectische stempel van de bekende architect en voormalig bewoner George Barber. Beloopbaarheid consultant Mark Fenton ontmoeting met Knoxville regeringsfunctionarissen in april 2016 aan te bevelen plannen voor het onderling verbinden netwerk van wandelpaden, fietspaden en het openbaar vervoer routes van de stad.

2. Pittsburgh, Pennsylvania

De nieuw leven ingeblazen stad Pittsburgh, Pennsylvania, verder bekend om zijn fervente sport fandom als de Stad van de Champions, een beroep op gepensioneerden die een beloopbare metro gebied met gemakkelijke toegang tot de professionele sport locaties wensen. Een andere stad zwaar schuin in de richting van de academische wereld, de Steel City is vol met culturele bestemmingen, zoals de Carnegie Musea voor Kunst en Natural History. Medische zorg is verankerd door de gerenommeerde Universiteit van Pittsburgh Medical Center, met een tiental andere faciliteiten in de buurt geclusterd. Het openbaar vervoer is het land de 11e grootste, gemarkeerd door twee hellend vlak spoorwegen dat de passagiers op en neer heuvelachtige terrein van de stad te verplaatsen.

3. Amherst, Massachusetts

Lage misdaadcijfers en betaalbare huisvesting te maken Amherst, Massachusetts, een begeerde bestemming voor gepensioneerden. Een gemiddelde woning waarde van $ 133.700 verhoogt de leefbaarheid van een stad waarvan de kosten zijn ongeveer 3% boven het nationale gemiddelde. Tussen een dieptepunt van 1 (beste) en een piek van 100 (worst), de gemiddelde criminaliteit index Amherst weegt in op een gemiddelde van 37, ongeveer 5 punten onder de Amerikaanse maatregel. Terwijl de gemiddelde sneeuwval jaarlijks accumuleert op 18 inches boven het gemiddelde voor de rest van het land, de stad heeft een troost index van 52. Het comfort index nog goed voor Amherst gemiddelde temperatuur van ongeveer 53 ° F benadrukt ook het gebrek aan vocht ervaren in warmere seizoenen.

4. Gainesville, Florida

College steden mag niet roepen sereniteit, maar de Universiteit van Florida grijpt gepensioneerden en biedt cursussen exclusief voor senioren. De stad biedt betaalbare woon-opties; de gemiddelde notering prijs van een huis is $ 127.900, en een een-slaapkamer appartement gemiddeld $ 680 per maand. De kosten van levensonderhoud zit ongeveer 1,2% onder het nationale gemiddelde. Gelegen in het noorden van het centrum van Florida, Gainesville heeft een gemiddelde temperatuur van 66,2 ° C, een beetje meer gematigd dan zijn zuidelijke tegenhangers.

5. Portland, Oregon

Bekend als een stad met een scala aan culinaire mogelijkheden, variërend van food trucks aan eetgelegenheden fine, Portland, Oregon, projecteert een 106% toename van de bevolking tussen 2010 en 2030 onder de inwoners 65 jaar of ouder. Culturele activiteiten, zoals theater en muziek podia, in overvloed, met vele acts die plaatsvinden in vele parken van de stad. De totale kosten van levensonderhoud ligt ongeveer 26% boven het nationale gemiddelde; echter, Portland de binnenstad, Hollywood en Pearl wijken zorgen voor een gemakkelijke wandelingen naar restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

6 Plano, Texas

De Plano, Texas mediane huizenprijs waarde op $ 274.000, ongeveer twee keer dat van zijn buurman Dallas. Echter, het ontbreken van een staat inkomstenbelasting vermindert de belasting voor gepensioneerden op zoek naar een gematigd klimaat met grote toegang tot de stad. Aangezien de criminaliteit in de stad zijn lager dan de staat en de nationale mediaan, Plano bewoners had ongeveer een derde minder kans op het ervaren van een geweldsmisdrijf dan de rest van het land, vanaf 2014. Ongeveer 20% van Plano bewoners zijn 55 jaar of ouder, en hittezoekende gepensioneerden genieten van een gemiddelde temperatuur van ongeveer 70 ° F.

7. Eau Claire, Wisconsin

Met een kosten van levensonderhoud onder het landelijk gemiddelde van 10%, Eau Claire, Wisconsin, is een ideale pensioen bestemming voor de waarde-minded senioren die een verandering van de seizoenen genieten. Gemeentelijke kosten indexen weerspiegelen de prijzen ongeveer 23 en 8%, respectievelijk onder het landelijk gemiddelde. Outdoor enthousiastelingen kunnen doorkruisen vele parken en paden langs de rivier de Chippewa dat 70 mijl van paden te bieden voor de zomer wandelen en wintersporten, zoals cross-country skiën. De Mayo Clinic Health System, een van de vier area ziekenhuizen, biedt werk aan 247 artsen die gespecialiseerd zijn in het primair, chirurgische en gespecialiseerde praktijken.

8. Columbia, Missouri

De Milliken Institute gelederen Columbia, Missouri, de derde plaats in het succesvol ouder worden bij kleine grootstedelijke gebieden in de Verenigde Staten. Een van de factoren die bijdragen tot de ranking zijn de kwaliteit en de overvloed van de gezondheidszorg in combinatie met een aanzienlijke kansen op werk beschikbaar voor senioren die willen pensioen inkomen aan te vullen. Senior vrijwilliger tarieven die ongeveer 7% te meten boven het nationale gemiddelde weerspiegelt de verbetering van betrokkenheid van de gemeenschap-indicatoren voor de 9,3% van de bevolking van Colombia die de leeftijd van 65 te overschrijden.

9. Glendale, Californië

Met een mediane waarde van $ 598.600, de kosten van een huis in Glendale, Californië, is onbetaalbaar, maar appartementen met één slaapkamer kan worden gehuurd voor $ 1295 per maand. Het zuiden van Californië stad ervaart optimale weersomstandigheden, met slechts 36 dagen neerslag per jaar, een maatregel die ver onder het landelijk gemiddelde van 100 dagen. Glendale is een van de veiligste steden in Californië, met een incidentie van vermogensdelicten op 15 per 1.000 inwoners, ongeveer 40% onder het nationale gemiddelde.

11. Whitney, Nevada

Whitney, Nevada, is een van de minst dure steden waar met pensioen te gaan binnen de grenzen van de staat. De kosten van levensonderhoud in Whitney is ongeveer 12% lager dan die van een gemiddelde stad in de Verenigde Staten. Ongeveer 9,4% van de bevolking van de stad is 65 jaar of ouder met ingang van 31 mei 2016. Gezondheidszorg opties zijn er in overvloed, met 181 artsen voor elke burger en 14 acuut ziekenhuis voorzieningen binnen een straal van 60 mijl. De mediane huizenprijs van $ 122.400 is 36% onder het gemiddelde Nevada.